رفتن به مطلب

هــــــــــا!!!؟؟دانش اگر در ثـريا هم باشد مرداني از سرزمين پارس بدان دست خواهند يافت..علامت تعجب!!!

ارسال های توصیه شده

روایته اون زمان سپاه اسلام به رهبری جعفر طیار نیروی هوایی محمد رسول الله رو تشکیل داد!

پس لابد یه چیزایی میدونستن!:ws52: (:banel_smiley_4:)

:ws28::ws28:

در مورد اینکه اصل این سخن منصوب به پیغمبر باشد شک دارم

به هر حال به قول آتروس بر و بچ ایرانی موشک میزنند کهکشان راه شیری رو رد میکنند

ولی در جای دیگری من خوندم که نوستر آداموس هم اشاره ای داشته بر اینکه مردان پارس قدرتمندان آینده میشوند .

حالا این مردان پارس که ظهور میکنند من نمیدونم چون بعید میدونم از پارسیان فعلی بخار چندانی بلند شود :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 64
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

در مورد اینکه اصل این سخن منصوب به پیغمبر باشد شک دارم

به هر حال به قول آتروس بر و بچ ایرانی موشک میزنند کهکشان راه شیری رو رد میکنند

ولی در جای دیگری من خوندم که نوستر آداموس هم اشاره ای داشته بر اینکه مردان پارس قدرتمندان آینده میشوند .

حالا این مردان پارس که ظهور میکنند من نمیدونم چون بعید میدونم از پارسیان فعلی بخار چندانی بلند شود :banel_smiley_4:

به قول آتـــــــروس بچهای ایرانی موشک نمیزنند سیگاری میزنند...

ولی در مورد موشک نوستر آداموس پیش بینی کرده که ایران به یه فناوری دست پیدا میکنه که یکی از کشور های (منظور اسرایئل ) بترکونه ولی وقتی موشک رو میزنه اشتباهی میوفته تو دریا و جنگ جهانی چهارم ازون موقع آغاز میشه....به جون خودم:ws47:

• Like 1
لینک به دیدگاه

:ws37:

انقده به آقایون گیر نده

ما که 5000 تومنی گیرمون نمیاد ببینیم چی پشتش نوشته

شما هم انقده سخت نگیر بده انقد خلاقن واسه خودشون حدیث میسازن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

:ws21:

:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
به قول آتـــــــروس بچهای ایرانی موشک نمیزنند سیگاری میزنند...

ولی در مورد موشک نوستر آداموس پیش بینی کرده که ایران به یه فناوری دست پیدا میکنه که یکی از کشور های (منظور اسرایئل ) بترکونه ولی وقتی موشک رو میزنه اشتباهی میوفته تو دریا و جنگ جهانی چهارم ازون موقع آغاز میشه....به جون خودم:ws47:

منظور ایشون از دانش، اقای احمدی نژاد بوده که مردانی از پارس به آن دست یافتن :ws3:

آره محمود جون که انیشتن قرنه :ws28::ws28:

:ws37:

انقده به آقایون گیر نده

ما که 5000 تومنی گیرمون نمیاد ببینیم چی پشتش نوشته

شما هم انقده سخت نگیر بده انقد خلاقن واسه خودشون حدیث میسازن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

:ws21:

:w16:

آره هاله همش با تراول خرید میکنه یا با عابر پر و پیمونش ...:ws3:

عادت نداره پول خرد دستش بگیره :ws28:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...