Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ روایته اون زمان سپاه اسلام به رهبری جعفر طیار نیروی هوایی محمد رسول الله رو تشکیل داد!پس لابد یه چیزایی میدونستن! () نیروی دریایی کی بوده بعدا؟؟؟ بسیج مردمی کیا بودن؟؟ بسیج دانشجویی کیا بودن پدافند کجا بوده؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ روایته اون زمان سپاه اسلام به رهبری جعفر طیار نیروی هوایی محمد رسول الله رو تشکیل داد!پس لابد یه چیزایی میدونستن! () :ws28: لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ ابشروا یا بنی فروخ فلو کان الایمان معلقا بالثریا لاتناله العرب، لنا له العجم.» آقا این اصل حدیثه حالا یکی بیاد به من حالی کنه این پارس کجای حدیثه؟؟ راستی عربها پ ندارند!!!!!!!!!!!!! پس العجم یعنی سرزمین پارس 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ ابشروا یا بنی فروخ فلو کان الایمان معلقا بالثریا لاتناله العرب، لنا له العجم.» آقا این اصل حدیثه حالا یکی بیاد به من حالی کنه این پارس کجای حدیثه؟؟ راستی عربها پ ندارند!!!!!!!!!!!!! پس العجم یعنی سرزمین پارس عزیزم زیاد گیر نده حالا یه چیزی گفتن همینجوری 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ ببخشین من که کلا سر در نیاوردم عزیزم زیاد گیر ندهحالا یه چیزی گفتن همینجوری دیدی گفتم میفمی بالاخره فهمیدی... نه چیو چیزی گفتن باید معلوم شه ....عمرا بیخیال شم 2 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ سلام به دوستان اهل علم و بحث . یه کم اگه با عربی کلنجار رفته باشی میدونستید عرب به فارس ها میگن عجم . در کل به غیر عرب هم عجم میگن 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ دیدی گفتم میفمی بالاخره فهمیدی...نه چیو چیزی گفتن باید معلوم شه ....عمرا بیخیال شم پس عمرا بفهمی چی به چیه مگه میشه از امت عرب هم چیزی فهمید؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ سلام به دوستان اهل علم و بحث .یه کم اگه با عربی کلنجار رفته باشی میدونستید عرب به فارس ها میگن عجم . در کل به غیر عرب هم عجم میگن جدی میگین؟ من که تا حالا نمیدونستم لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ ابشروا یا بنی فروخ فلو کان الایمان معلقا بالثریا لاتناله العرب، لنا له العجم.» آقا این اصل حدیثه حالا یکی بیاد به من حالی کنه این پارس کجای حدیثه؟؟ راستی عربها پ ندارند!!!!!!!!!!!!! پس العجم یعنی سرزمین پارس منبع حدیث کجاست ؟ لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ سلام به دوستان اهل علم و بحث .یه کم اگه با عربی کلنجار رفته باشی میدونستید عرب به فارس ها میگن عجم . در کل به غیر عرب هم عجم میگن خب اگه به غیر عرب ها هم عجم هم میگن چرا ما میاییم حدیث جعل میکنیم؟؟؟ جرا می آییم به خودمون میگیریم پس اگه اینجوری تمام مردم دنیا غیر عربستانیا میرن ثریا....؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ منبع حدیث کجاست ؟ اونجا... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ولی کتابی بخوای (در بحار ج1 ص195 به نقل از قرب الاسناد) لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ خب اگه به غیر عرب ها هم عجم هم میگن چرا ما میاییم حدیث جعل میکنیم؟؟؟جرا می آییم به خودمون میگیریم پس اگه اینجوری تمام مردم دنیا غیر عربستانیا میرن ثریا....؟؟؟؟؟ یه کم صبر کنید من منبع حدیث رو پیدا کنم . باید شرایط بیان حدیث رو بدونیم تا مطمئن نشم هیچ موضع گیری نمی کنم . ممنون 1 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ سلام تو سایت سه روایت بود . دقت کنید : « ابشروا یا بنی فروخ فلو کان الایمان معلقا بالثریا لاتناله العرب، لنا له العجم.» بشارت باد به شما ای فرزندان فروخ( ایرانیان) اگر ایمان به ستاره ثریا بسته باشد، عرب به آن نمی رسد، ولی عجم آن را در اختیار خود خواهد گرفت. و در تعبیر دیگری افزود: « اقتربوا یا بنی فروخ الی الذکر، ان منکم لرجالا لو ان العلم معلق بالثریا لتناولوه.» به ذکر ( اسلام و قرآن) نزدیک شوید؛ ای فرزندان فروخ! همانا در میان شما مردانی خواهند بود که اگر علم به ستاره ثریا بسته باشد، آن مردان به آن دست می یابند. و در روایت آمده است؛ پیامبر(ص) فرمود: ادنو یا معاشر الموالی الی الذکر، فان العرب قد اعرضت و ان الایمان لو کان معلقا بالعرش کان منکم من یطلبه. ای عجم ها! نزدیک( قرآن و اسلام) گردید که عرب ها از آن ذکر، روی گردانده اند، و همانا اگر ایمان به عرش الهی بسته باشد، از میان شما کسانی هستند که آن را به دست آوردند. لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ این روایت وسطیه کجاش ایراد داره ؟؟؟؟ « اقتربوا یا بنی فروخ الی الذکر، ان منکم لرجالا لو ان العلم معلق بالثریا لتناولوه.» به ذکر ( اسلام و قرآن) نزدیک شوید؛ ای فرزندان فروخ! همانا در میان شما مردانی خواهند بود که اگر علم به ستاره ثریا بسته باشد، آن مردان به آن دست می یابند. لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ من دنبال اصل حدیثم با شان نزولشبعد میخوام بدونم ما با چی میخوایم بریم ثریا ؟؟؟ ثریا اون بالا....نه ثریا جون بچه محلمون من تو یه کتاب معتبری خوندم ولی یادم نیس راستی سلمان یک نام ایرانی است یا یک نام عربی؟ سلمان فارسی اسمش فک کنم میثم بوده ولی یه اتفاقاتی میوفته و میاد عربستان و اسمشو میزاره سلمان ابشروا یا بنی فروخ فلو کان الایمان معلقا بالثریا لاتناله العرب، لنا له العجم.» آقا این اصل حدیثه حالا یکی بیاد به من حالی کنه این پارس کجای حدیثه؟؟ راستی عربها پ ندارند!!!!!!!!!!!!! پس العجم یعنی سرزمین پارس عربا به غیر عربا میگن عجم خب اگه به غیر عرب ها هم عجم هم میگن چرا ما میاییم حدیث جعل میکنیم؟؟؟جرا می آییم به خودمون میگیریم پس اگه اینجوری تمام مردم دنیا غیر عربستانیا میرن ثریا....؟؟؟؟؟ گفتم که وقتی پیامبر این حدیثو میگه به سلمان اشاره میکنه 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ منم دقت کردم سه روایت شبیه همه روایت....از اسم روایت معلومه دنباله شان نزول روایتم بعد باید معلوم بشه این روایت ها از کیست ؟؟؟ یه جا اومده العجم یکی میگه یا بنی فروخ؟؟؟ یا جا فارس تو حدیثه یه جا نیس ؟؟؟ لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ بسته بودن علم به ثریا مجاز از دور از دسترس بودنه . دوستان اگه سوالی هست خوشحال میشم بحث کنیم . ممنون لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ و اگر منظورت ثریاست این یه استعارست فک کنم و منظورش اینه اگه علم در جایی باشه (یعنی رسیدن خیلی سخت باشه) ولی باز ایرانیا تلاش خودشونو میکنن و به اون علم دست پیدا میکنن لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ بنی فروخ یعنی فرزندان فرخ ( فریدون فرخ که یادتونه ) لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ به نام خدا دانش اگر در ثريا هم باشد مرداني از سرزمين پارس بدان دست خواهند يافت":w58: سلام من هر بار چشمم میوفته به پشت اسکناس 5000 تومنی یه چند دقیقه ای لبخند همین جوری رو لبامه همین جوری ملیحانه میخندم واقعا منظور مسئولین از چاپ این حدیث در پشت اسکناسهای 5000 هزار تومانی چی بوده؟؟؟:ws28: خواستن حدیث جعلی بسازن بعد اومدن پشت اسکناس چاپ کردن که حدیث معتبر شه؟؟ تا اونجایی که من شنیدم و تحیق کردم پیامبر ایمان فرموده نه دانش حالا خدا کنه من اشتباه کنم اصلا از همه اینا گذشته اون موقعه میخوام بدونم سرزمین پارس دقیقا کجا بوده؟؟؟بچهای ناسا رو هم شامل می شده؟؟؟ ثریا که سهله بچه محل های ما :w36:شبا به یوری گاگاری میگن زکی یه دور کهکشان شیری رو میزنن در حالی که پاهاشون هنوز رو زمینه:smiley (18): نکنه با این امید جون میخوایم بریم ثریـــــــــــا؟؟؟؟ ثریا کیه کیــــــــــــــــه؟ اصلا این اسکناس مضرب پنجیا تو مخ منن:icon_razz: این دوتا زیریاطرح پشت آن « ماهواره امید و کره زمین » می باشد. زنده باد روح پرفتوح ماکیاولی! ماهواره امید نتیجه تلاش مستقیم غیور مردان دانش ایران زمین بوده است! ما درمملکت ملوک الطوایفی زندگی نمیکنیم! ما درمورد صحت حدیث ببخشید شامپو صدر صحت هیچ اطلاعاتی نداریم! کارت درسته اخوی اتروس ممنون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده