jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ اول میمونبعد شیر بعدش گوسفند گاو اخری هم اسب اسب خیلی لازم میشه مخصوصا اخر کار منم دقیقا اینارو انتخاب کردم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ افشین جان دلبندم.... شخصیت داشته باش....:w00: کی بود تازه می گفت نره خر 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ چقدر مردم بی محبتن همه میمون رو اول انتخاب کردن 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ کی بود تازه می گفت نره خر من که نمیدونم..... واخعا چه ادمای بی ادبی پیدا میشن....:w00: نره خر یعنی چی ....؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ من که نمیدونم.....واخعا چه ادمای بی ادبی پیدا میشن....:w00: نره خر یعنی چی ....؟ یه فحشه احتمالا:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ 1- گوسفند2- میمون 3- شیر 4- گاو انتخاب بین اسب و گاو سخت بود ولی آخرش اسب بمونه بهتره. منم دخیخا همین چقدر مردم بی محبتن همه میمون رو اول انتخاب کردن همینو بگو والا (من اول رفاقت و ول کردم ) گفتم گوسفند می خوام چی کار ، ( خیلییییییی سرعت و میگیره همش باید بکشیش دنبال خودت ) گشنه و تشنه موندم حساب گاوه رو می رسم خب میمون به چه درد می خوره شیر و کجای دلم بزارم باز اسب و میشه سوار شد تند تند رفت ، گاو هم که منافع گشنگی تشنگی داره ، خب حالا که داریم میرسیم این گاوه رو هم ول کنیم با اسب تند تند میریم دیگه :دی رفاقت و اول از همه ول کردم بعدم محبت و بعدش غرورو آخرشم احتیاجات اصلی رو اصلا درک درستی نداریم چیو نگهداریم چیو نه آخرش احساسامونو برداشتیم داریم میریم شهر 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ منم دخیخا همین همینو بگو والا (من اول رفاقت و ول کردم ) گفتم گوسفند می خوام چی کار ، ( خیلییییییی سرعت و میگیره همش باید بکشیش دنبال خودت ) گشنه و تشنه موندم حساب گاوه رو می رسم خب میمون به چه درد می خوره شیر و کجای دلم بزارم باز اسب و میشه سوار شد تند تند رفت ، گاو هم که منافع گشنگی تشنگی داره ، خب حالا که داریم میرسیم این گاوه رو هم ول کنیم با اسب تند تند میریم دیگه :دی رفاقت و اول از همه ول کردم بعدم محبت و بعدش غرورو آخرشم احتیاجات اصلی رو اصلا درک درستی نداریم چیو نگهداریم چیو نه آخرش احساسامونو برداشتیم داریم میریم شهر اشتباه کردی گوسفند که سر به زیر و راحت راه میره ولی این گاوه که به هیچ صراطی مستقیم نیست 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ اشتباه کردیگوسفند که سر به زیر و راحت راه میره ولی این گاوه که به هیچ صراطی مستقیم نیست نمی دونم والا نکشیدمشون ببینم 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ 1.میمون 2.گاو 3.گوسفند 4.شیر با اسبه میرم بیرون 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ 1 : شیر 2 : میمون 3 : گاو 4 : گوسفند اسب رو دیگه باهاش میایم به آبادی ............اسب حیفشه باقی حیوونها میتونند توی صحرا زنده بمونند مخصوصا شیر بچه بیایونه خودش 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ 1-گاو2-شیر 3-میمون 4-گوسفند دخیخا من 1 لینک به دیدگاه
razi aa 252 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ 1-میمون 2-گوسفند 3-شیر 4-گاو 5-اسب :ws52: 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ 1.میمون 2.گوسپند 3. گاو 4.شیر (بین اسب و شیر خیلی سخت بود انتخاب یکی شون) راستی تاپیک زیر خاکی بوده ها 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ جالبه که بیش از 90% در نهایت اسب رو برای خودشون نگه داشتن چقدر همه با احساسن اینجا 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ 1.میمون2.گوسپند 3. گاو 4.شیر (بین اسب و شیر خیلی سخت بود انتخاب یکی شون) راستی تاپیک زیر خاکی بوده ها آره زیر خاکی بود............. من بالا آوردمش روح استارترش شاد باشه 2 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ 1- ميمون 2- شير 3- گاو 4- گوسفند لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده