Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۸ گرما طاقت فرساست . چندین روز است که در سفر هستید . خسته اید و آب ، کم دارید و به همراه خود 5 حیوان دارید : یک گاو ، یک میمون ، یک گوسفند ، یک اسب و یک شیر . 1) مقدار محدودی آب ، برای شما باقی مانده که برای سیراب کردن شما و همه ی حیوان های همراه تان کافی نیست . اگر آب تمام شود ، همگی در بیابان خواهید مرد ، ولی اگر بخواهید جان سالم به در ببرید ، باید یکی از حیوان ها را رهاکنید و به همراه چهار حیوان باقی مانده ، به راه تان ادامه دهید . چه حیوانی را انتخاب می کنید ؟ 2) چهار حیوان ، برای شما باقی مانده ، اما انگار از بیابان آتش می بارد . ذخیره ی آب تان باز هم کمتر شده و باید یک حیوان دیگر را هم رها کنید . این بار کدام حیوان را برای رهاکردن ، انتخاب می کنید ؟ 3) سه تا حیوان باقی مانده . گرما هم چنان طاقت فرساست و هنوز به واحه ای نرسیده اید . مجبورید یک حیوان دیگر را رهاکنید . کدام یکی را انتخاب می کنید ؟ 4) فقط 2 حیوان مانده . می توانید حاشیه ی صحرا را ببینید ، اما مت أ سفانه آب برای شما باقی نمانده و تنها می توانید یک حیوان را با خود ببرید . این بار کدام یکی را انتخاب می کنید ؟ تبریک ! سرانجام شما و حیوان باقی مانده ، به سلامت از بیابان بلا بیرون آمدید . . . . . . . . . بنابر يک باور ژاپني ، « بيابان » نماد سختي هاست و هرکدام از حيوان ها هم يکي از جنبه هاي زندگي شما هستند : « شير » نماد غرور « ميمون » نماد محبت « گوسفند » نماد رفاقت « اسب » نماد احساس ها « گاو » نماد احتياج هاي اصلي اهميت هريک از جنبه هاي زندگي شما به ترتيبي که هر حيوان را رها مي کنيد ، آشکار مي گردد . حيواني که در ابتدا رها کرده ايد ، کم اهميت ترين جنبه نسبت به ساير جنبه ها در زندگي شماست و حيواني که با خود به مقصد رسانده ايد ، پراهميت ترين خصوصيت شما را نشان مي دهد 24 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۸ 1- گوسفند 2- میمون 3- شیر 4- گاو انتخاب بین اسب و گاو سخت بود ولی آخرش اسب بمونه بهتره. 6 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۸ 1- گوسفند 2- گاو 3- ميمون 4- شير 4 لینک به دیدگاه
Architect 3224 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۸ بزارین چند نفر دیگه بگن تا جوابشو بگم 5 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۸ 1-میمون 2- شیر 3- گوسفند 4- گاو 4 لینک به دیدگاه
@نیوشا 752 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۸ اول میمون بعد شیر بعدش گوسفند گاو اخری هم اسب اسب خیلی لازم میشه مخصوصا اخر کار 3 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ 1.میمون 2.گوسفند 3.گاو 4.اسب ولی هر کاری کردم نتونستم شیرمو کنار بزارم. یعنی واقعا درسته؟ 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۸۹ خوب آخه ميمون تو اين بيابون برهوت به چه درد آدم مي خوره !؟ :w00: من اول گفتم اين ميمون بي خاصيت رو رها كنم تا ببينم چي ميشه ... خوب گوسفندم كه خيلي كار خاصي نمي كنه ! يه شير مي ده با يكم گوشت كه گاو به تواضع تمام ده برابرش شير و گوشت داره تازه هممونم سير مي كنه ! دوم گوسفند بي خاصيت رو ول مي كنم .. ول كه نمي كنم ! بايد بكشيمش بخوريم ديگه ! حيفه بابا ! خوب حالا يكم سخت شد ! بين گاو و شير و اسب ! خوب ببين اگر بخوايم منطقي فكر كنيم مي بينيم الان اين گاوه هست كه داره به شدت سرعت ما رو مي گيره ! اگر ولش كنم مي تونم خودم سوار اسب بشم شير هم با سرعت دنبالم بياد .. خيلي زود خارج بشم از اين بيابون .. ولي در عوض گاو شير داره ! .. خوب داشته باشه ! مگه اسب شير نداره ؟! :w00: خوب پس گاو جونو ول مي كنيم ! خوووووووب حالا مونده شيرو اسب ... خوب چي بگم والا .. نه كه من خيلي فداكارم خودمو ول ميكنم اون دوتا برن به واحه برسن !!!! نه خوب اينكارو كه نميكنم ديگه ! ولي اگر منطقي فكر كنيم مي بينيم اين شير اگر گرسنه بشه ممكنه خودمو بخوره !! ولي اين اسبه با ادب تر از اين حرفاست .. هر دوشونم كه تيز پا هستن ! :girl_in_dreams: پس همين شير رو رها مي كنم ... و در پايان سوار بر اسب روياها مي رم داخل و شهر كه ناگهااااااااااان !!! دختري از تبار واحه رو مي بينم و او نيز مرا و گويي جانم مي رود به سويش مي تازم .. به سويم مي ايد و...... ( سانسور شد ! ) 1 . ميمون 2 . گوسپند 3 . گاو 4 . شير 3 لینک به دیدگاه
arghavan 1343 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شیر ، گوسفند ، کاو ، میمون ، اسب 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۸۹ 1. ميمون 2. شير 3. گاو 4. گوسفند لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۸۹ میمون شیر گوسفند گاو اسب 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ شیر میمون اسب گاو گوسفندو هم با خودم میبرم آخه خیلی نانازه :girl_blush2::aghosh: لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ 1.میمون 2.گاو 3.گوسفند 4.شیر لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ 1.میمون 2.شیر 3.گوسفند 4.گاو مثه همیشه فقط احساس مذخرفم میمونه واسم لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ 1 میمون2 گوزپند 3 شیر 4 گاو افشین جان دلبندم.... شخصیت داشته باش....:w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده