شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ من ماهیم؟؟؟؟؟؟؟ اوزون برون؟؟؟؟؟؟؟؟ نه با کیلکا:ws47: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ 1-چه غذایی بلدی خوب درست کنی؟ 2-چه غذایی دوست داری؟ 3-وحید چه غذایی از همه بیشتر دوست داره؟ 4-دست پخت تو رو دوست داره؟ 5-چه غذایی رو بلد نیستی درست کنی و دوست داری یادش بگیری؟ 6-اون بچه کوچیه ات بهترین غذایی که خورده چی بوده؟ 7-میدونی غذا یعنی مدفوع شتر؟ لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ نه با کیلکا:ws47: :banel_smiley_4: اسپله بهتر نبود؟؟؟؟؟؟:smiley (18): لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ سلام عزیزم فدات بشمنه بابا سوالا خوب بود زیاد جیز نشدم همه چیزپرسیدن به لطف دوستان سوالی نمونده بازم بیا گلی:4uboxsmiley: :icon_gol: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ 1-چه غذایی بلدی خوب درست کنی؟ 2-چه غذایی دوست داری؟ 3-وحید چه غذایی از همه بیشتر دوست داره؟ 4-دست پخت تو رو دوست داره؟ 5-چه غذایی رو بلد نیستی درست کنی و دوست داری یادش بگیری؟ 6-اون بچه کوچیه ات بهترین غذایی که خورده چی بوده؟ 7-میدونی غذا یعنی مدفوع شتر؟ 1-اکثر غذاها رو بلتم ولی فکر کنم قیمه هام خیلی خوب میشه 2-خورشت کرفس خیلی علاقه دارم ولی کم درست میکنم چون وحید نمیخوره:icon_razz: 3-جونش واسه زرشک پلو با مرغ میره هفته 7 بار درست کنم نیشش بازه وقتی میبینه 4- خودش که خیلی تعریف میکنه 5-کوفته تبریزی و دوست دارم یاد بگیرم 6-مثل باباش زرشک پلو با مرغ 7- ایییششششششش یه بار شنیده بودم ولی باور نکردم:icon_razz: لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ سلام حامد جان شرمنده من نمیدونم چرا این دو تا از قلم افتاد خب من به شوخی میگم وقتایی که از یه موضوعی خوشم میاد و یه جورایی نمیشه جواب رک داد کوفت میگم و البته اونایی و دوست داشته باشم کوفت بیشتری میگم کوفت شقی گله هر کی نخوره خله کوفت نخند اتفاقا داشتم میخندیدم... لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:اسپله بهتر نبود؟؟؟؟؟؟:smiley (18): نه همون کیلکا خوبه:brodkavelarg: لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ 1-چه غذایی بلدی خوب درست کنی؟ 2-چه غذایی دوست داری؟ 3-وحید چه غذایی از همه بیشتر دوست داره؟ 4-دست پخت تو رو دوست داره؟ 5-چه غذایی رو بلد نیستی درست کنی و دوست داری یادش بگیری؟ 6-اون بچه کوچیه ات بهترین غذایی که خورده چی بوده؟ 7-میدونی غذا یعنی مدفوع شتر؟ خدا بگم چیکارت نکنه اینا چیه گذاشتی؟؟ دلم خواست... :pichak29: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ خدا بگم چیکارت نکنه اینا چیه گذاشتی؟؟دلم خواست... :pichak29: منم دلم خواست لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ خوب اومدم بپرسم شتر یا شتر مرغ؟ لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ ولی حالا خوب شد وحید بود وگرنه هیچ کس سوال نداشتا لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ خوب اومدم بپرسم شتر یا شتر مرغ؟ مرغ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ 6-مثل باباش زرشک پلو با مرغ به بچه 2 ساله زرشک پلو با مرغ دادی؟ 7- ایییششششششش یه بار شنیده بودم ولی باور نکردم:icon_razz: باور کن..تو دهخدا نوشته لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ خدا بگم چیکارت نکنه اینا چیه گذاشتی؟؟ اینا غذاس خیلی هم خوشمزست دلم خواست... هدف همین بود لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ به بچه 2 ساله زرشک پلو با مرغ دادی؟ باور کن..تو دهخدا نوشته وااااااااااا 15 تا دندون داره منم میجووه:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ خوب جوجو یا اسب؟ تا حالا شده از حرفه پسرات دلخور شی؟ بد جورا یه دارو ی خوب باسه پوست جلبک چیه؟ میدونستی اسب دریایی نر با مادش میرقصه؟ یه چیزی بگو اطلاعات عمومیمون زیاد شه بدترین چیزی که الان بهت میشه گفت چیه؟> لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ 1چجوری نسل پیامبر از دخترش اما بقیه مسلمونا نسلشون از پدرشونه مگه نمی گن خانوم ها الگوشون فاطمه زهراست؟ 2 فمنیست ربطش با سیاست چیه؟ 3 ظرف های خونتونو کی یا چی میشوره؟ 4 تو ایران زندگی بهت خوش گذشت که حاظر شدی بچه دار بشی؟ 5 معمولا یه رستوران خاص میری غذا می خوری یا سعی می کنی غذای اکثر رستوران هارو امتحان کنی؟ 6 عروس با حجاب می خوای یا بی حجاب؟ 7 اگه ببینی پسرت از الان دوست دختر داره چیکار می کنی؟ 8 معمولا پیش غذا می خوری یا دسر بعد غذا؟ 9 از اونایی هستی که به مال مفت برسی جان را فدا می کنی یا برات فرقی نداره؟ 10 ورزش مورد علاقه ات ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده