میلاد 24047 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 1-چه غذایی بلدی خوب درست کنی؟ 2-چه غذایی دوست داری؟ 3-وحید چه غذایی از همه بیشتر دوست داره؟ 4-دست پخت تو رو دوست داره؟ 5-چه غذایی رو بلد نیستی درست کنی و دوست داری یادش بگیری؟ 6-اون بچه کوچیه ات بهترین غذایی که خورده چی بوده؟ 7-میدونی غذا یعنی مدفوع شتر؟
am in 25041 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 نه با کیلکا:ws47: :banel_smiley_4: اسپله بهتر نبود؟؟؟؟؟؟:smiley (18):
fargol_2408 3454 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 سلام عزیزم فدات بشمنه بابا سوالا خوب بود زیاد جیز نشدم همه چیزپرسیدن به لطف دوستان سوالی نمونده بازم بیا گلی:4uboxsmiley: :icon_gol:
شقایق31 40377 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 1-چه غذایی بلدی خوب درست کنی؟ 2-چه غذایی دوست داری؟ 3-وحید چه غذایی از همه بیشتر دوست داره؟ 4-دست پخت تو رو دوست داره؟ 5-چه غذایی رو بلد نیستی درست کنی و دوست داری یادش بگیری؟ 6-اون بچه کوچیه ات بهترین غذایی که خورده چی بوده؟ 7-میدونی غذا یعنی مدفوع شتر؟ 1-اکثر غذاها رو بلتم ولی فکر کنم قیمه هام خیلی خوب میشه 2-خورشت کرفس خیلی علاقه دارم ولی کم درست میکنم چون وحید نمیخوره:icon_razz: 3-جونش واسه زرشک پلو با مرغ میره هفته 7 بار درست کنم نیشش بازه وقتی میبینه 4- خودش که خیلی تعریف میکنه 5-کوفته تبریزی و دوست دارم یاد بگیرم 6-مثل باباش زرشک پلو با مرغ 7- ایییششششششش یه بار شنیده بودم ولی باور نکردم:icon_razz:
pianist 31130 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 سلام حامد جان شرمنده من نمیدونم چرا این دو تا از قلم افتاد خب من به شوخی میگم وقتایی که از یه موضوعی خوشم میاد و یه جورایی نمیشه جواب رک داد کوفت میگم و البته اونایی و دوست داشته باشم کوفت بیشتری میگم کوفت شقی گله هر کی نخوره خله کوفت نخند اتفاقا داشتم میخندیدم...
شقایق31 40377 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 :banel_smiley_4:اسپله بهتر نبود؟؟؟؟؟؟:smiley (18): نه همون کیلکا خوبه:brodkavelarg:
pianist 31130 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 1-چه غذایی بلدی خوب درست کنی؟ 2-چه غذایی دوست داری؟ 3-وحید چه غذایی از همه بیشتر دوست داره؟ 4-دست پخت تو رو دوست داره؟ 5-چه غذایی رو بلد نیستی درست کنی و دوست داری یادش بگیری؟ 6-اون بچه کوچیه ات بهترین غذایی که خورده چی بوده؟ 7-میدونی غذا یعنی مدفوع شتر؟ خدا بگم چیکارت نکنه اینا چیه گذاشتی؟؟ دلم خواست... :pichak29:
شقایق31 40377 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 خدا بگم چیکارت نکنه اینا چیه گذاشتی؟؟دلم خواست... :pichak29: منم دلم خواست
میلاد 24047 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 6-مثل باباش زرشک پلو با مرغ به بچه 2 ساله زرشک پلو با مرغ دادی؟ 7- ایییششششششش یه بار شنیده بودم ولی باور نکردم:icon_razz: باور کن..تو دهخدا نوشته
میلاد 24047 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 خدا بگم چیکارت نکنه اینا چیه گذاشتی؟؟ اینا غذاس خیلی هم خوشمزست دلم خواست... هدف همین بود
شقایق31 40377 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 به بچه 2 ساله زرشک پلو با مرغ دادی؟ باور کن..تو دهخدا نوشته وااااااااااا 15 تا دندون داره منم میجووه:banel_smiley_52:
Matin H-d 18147 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 خوب جوجو یا اسب؟ تا حالا شده از حرفه پسرات دلخور شی؟ بد جورا یه دارو ی خوب باسه پوست جلبک چیه؟ میدونستی اسب دریایی نر با مادش میرقصه؟ یه چیزی بگو اطلاعات عمومیمون زیاد شه بدترین چیزی که الان بهت میشه گفت چیه؟>
jonny depp 8297 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 1چجوری نسل پیامبر از دخترش اما بقیه مسلمونا نسلشون از پدرشونه مگه نمی گن خانوم ها الگوشون فاطمه زهراست؟ 2 فمنیست ربطش با سیاست چیه؟ 3 ظرف های خونتونو کی یا چی میشوره؟ 4 تو ایران زندگی بهت خوش گذشت که حاظر شدی بچه دار بشی؟ 5 معمولا یه رستوران خاص میری غذا می خوری یا سعی می کنی غذای اکثر رستوران هارو امتحان کنی؟ 6 عروس با حجاب می خوای یا بی حجاب؟ 7 اگه ببینی پسرت از الان دوست دختر داره چیکار می کنی؟ 8 معمولا پیش غذا می خوری یا دسر بعد غذا؟ 9 از اونایی هستی که به مال مفت برسی جان را فدا می کنی یا برات فرقی نداره؟ 10 ورزش مورد علاقه ات ؟
ارسالهای توصیه شده