پژمان مهرپویا 1121 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ سوال دیگه ای دارم اگه بگن از فردا نیا انجمن چکار می کنی؟ لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ سوال دیگه ای دارم اگه بگن از فردا نیا انجمن چکار می کنی؟ میرم سووا و مهندسان:ws17: اینجا نمیام لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ شقی کدوم روز هفته رو دوست داری؟ :w58::banel_smiley_4: همش خوبه فرقی نداره لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ مرسی شقایق جونم ولی اینارو جواب ندادیا! سلام سلام 1-اگه به عقب برگردی بازم حاضر بودی با وحید ازدواج کنی؟ 2-معیارات برای ازدواج چی بود؟ 3-هدفت از زندگی چیه؟ 4-حساسیتی به ارتباط وحید با بقیه خانوم ها نداری؟چرا؟ 5-برای تربیت بهتر و خاص تر بچه هات چه کارایی انجام دادی؟ فعلا همینارو جواب بده شاید بازم پرسیدم.مرسی:flowerysmile: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ مرسی شقایق جونمولی اینارو جواب ندادیا! واي ببخشيد خوب شد كفتي من ص 7 دو تا سوال و نديدم الان با موبايلم عصر جواب ميدم بازم شرمنده لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ واي ببخشيد خوب شد كفتي من ص 7 دو تا سوال و نديدم الان با موبايلم عصر جواب ميدم بازم شرمنده قربونت:flowerysmile: لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ سلام شقایق جون خوبی؟ :icon_gol: خسته نباشی عزیزم چیزی به ذهنم نمیرسه که بپرسم،آخه تا اونجایی که باید بدونم،میدونم اگه چیزی به ذهنم برسه،میام میپرسم ولی چند تا سوال! ازت سوالی پرسیدن که دوست نداشتی جواب بدی؟ دوست داشتی ازت چی بپرسن که نپرسیدن؟ لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ سوال منم جواب ندادی که... :w00: :w00: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ تو چرا نپرسیدی:brodkavelarg::vahidrk: من اگه سوال بپرسم،سوال ها توفنده میشه،اونوقت خوب نیست؟ لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ سلام به نظرت مهمترین دارایی انسان چیه؟ لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ سلام آبجی چرا اینقدر از واژه کوفت استفاده میکنی؟؟ و معمولا تو چه مواقعی استفاده میکنی سلام حامد جان شرمنده من نمیدونم چرا این دو تا از قلم افتاد خب من به شوخی میگم وقتایی که از یه موضوعی خوشم میاد و یه جورایی نمیشه جواب رک داد کوفت میگم و البته اونایی و دوست داشته باشم کوفت بیشتری میگم کوفت شقی گله هر کی نخوره خله کوفت نخند لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ سلام سلام 1-اگه به عقب برگردی بازم حاضر بودی با وحید ازدواج کنی؟ 2-معیارات برای ازدواج چی بود؟ 3-هدفت از زندگی چیه؟ 4-حساسیتی به ارتباط وحید با بقیه خانوم ها نداری؟چرا؟ 5-برای تربیت بهتر و خاص تر بچه هات چه کارایی انجام دادی؟ فعلا همینارو جواب بده شاید بازم پرسیدم.مرسی:flowerysmile: خب شرمنده دیر شد:4uboxsmiley: 1-نمیدونم احتمالش زیاده 2-صداقت (پول و خونه و ماشین نبود) و آدم بودن و اعتیاد نداشتن 3-رسیدن به آرامش و لذت بردن از زندگی 4-نه ندارم اوایل داشتما اونم خیلییی ولی الان ندارم وحید با خیلی از دخترای انجمن و باشگاه چت میکنه ولی برام مهم نیست ولی اون غیرتی میشه 5- تا جایی که در توانم باشه به تربیتشون فکر میکنم و عمل میکنم ولی یه ضرب المثلی هست که میگه چشمه باید خودش بجوشه من تلاشم و میکنم خدا داند مرسیییییی:4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ سلام شقایق جونخوبی؟ :icon_gol: خسته نباشی عزیزم چیزی به ذهنم نمیرسه که بپرسم،آخه تا اونجایی که باید بدونم،میدونم اگه چیزی به ذهنم برسه،میام میپرسم ولی چند تا سوال! ازت سوالی پرسیدن که دوست نداشتی جواب بدی؟ دوست داشتی ازت چی بپرسن که نپرسیدن؟ سلام عزیزم فدات بشم نه بابا سوالا خوب بود زیاد جیز نشدم همه چیزپرسیدن به لطف دوستان سوالی نمونده بازم بیا گلی:4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ سلام به نظرت مهمترین دارایی انسان چیه؟ سلام وحید جان خوش اومدی مهمترینش انسانیت و صداقت بازم بیا:4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ صلی علی محمد،روح شقایق آمد !!!!!!!!!!! http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=32223 http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=872 تفاوت این دو در چیست؟ چه رازی نهفته است؟ لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ صلی علی محمد،روح شقایق آمد !!!!!!!!!!! http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=32223 http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=872 تفاوت این دو در چیست؟ چه رازی نهفته است؟ :w58: از قدیم یه ضرب المثلی میگن مگه هر کی سبیل داره بابای توئه هر گردو گردو نیست مه هر شقایقی هم شقایق ... (21)نیست که یا سر کاریه یا عضو جدید لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ هر شقایقی هم شقایق ... (21)نیست که یا سر کاریه یا عضو جدید من الان داشتم لیست کاربران آنلاین را نگاه میکردم،این دو شقایق را در کنار هم دیدم !!!:w00: پس تو هم صاحب همزاد شدی............. :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ من الان داشتم لیست کاربران آنلاین را نگاه میکردم،این دو شقایق را در کنار هم دیدم !!!:w00: پس تو هم صاحب همزاد شدی............. :icon_pf (34): خوب خوشبحال وحید دو تا شقایق داره دیگه دوستان امشب صندلی داغم وقتش تموم میشه من تا 9 در خدمتتونم و جواب میدم از اون به بعد نمیتونم شرمنده لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ بازم بیا:4uboxsmiley: وا رنگاش قاطی شد حال ندارم درست کنم من ماهیم؟؟؟؟؟؟؟ اوزون برون؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده