شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ دادگرا تو را فلك جرعه كش پياله بود دشمن دل سياه تو غرقه به خون چو لاله باد ذروه كاخ رتبتت راست ز فرط ارتفاع راهروان وهم را راه هزار ساله باد 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ دارای دهر شاه شجاع آفتاب ملک خاقان کامگار و شهنشاه نوجوان 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ نکته دانی بذله گو چون حافظ شیرین سخن بخشش آموزی جهان افروز چون حاجی قوام 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ من سرگشته هم از اهل سلامت بودم دام راهم شکن طره هندوی تو بود 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ درون خلوت کروبیان عالم قدس صریر کلک تو باشد سماع روحانی 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ یاری اندر کس نمی بینم یاران را چه شد دوستی کی آخر آمد دوستاران را چه شد 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ دارای دهر شاه شجاع آفتاب ملک خاقان کامگار و شهنشاه نوجوان 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ ناصحم گفت که جز غم چه هنر دارد عشق گفتم ای خواجه ی عاقل هنری بهتر از این ؟ 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ نوای چنگ بدانسان زند صلای صبوح که پیر صومعه راه در مغان گیرد 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ در اندرون من خسته دل ندانم کیست که من خموشم و او در فغان و در غوغاست 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ تخت تو رشک مسند جمشید و کیقباد تاج تو غبن افسر دارا و اردوان 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ نسیم صبح سعادت بدان نشان که تو دانی گذر بکوی فلان کن در آن زمان که تو دانی 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ یا رب چه غمزه کرد صراحی که خون خم با نعرههای قلقلش اندر گلو ببست 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ تاب بنفشه مي دهد طره ي مشكساي تو پرده غنچه مي درد خنده دلگشاي تو 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ وه که دردانهای چنین نازک در شب تار سفتنم هوس است 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ تنم از واسطه دوری دلبر بگداخت جانم از آتش مهر رخ جانانه بسوخت 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ ترسم این قوم که بر دردکشان میخندند در سر کار خرابات کنند ایمان را 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ از چشم خود بپرس که ما را که میکشد جانا گناه طالع و جرم ستاره نیست 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ تا دامن کفن نکشم زیر پای خا باور مکن که دست ز دامن بدارمت 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ تو كه كيميا فروشي نظري به قلب ما كن كه بضاعتي نداريم و فكنده ايم دامي 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده