*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یارب این نودولتان را بر خر خودشان نشان کاین همه ناز از غلام ترک و استر می کنند 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در مقامی که صدارت به فقیران بخشند چشم دارم که به جاه از همه افزون باشی 7 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یارب کجاست محرم رازی که یک زمان دل شرح آن دهد که چه گفت و کجا شنید 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلبرا بنده نوازیت که آموخت بگو که من این ظن به رقیبان تو هرگز نبرم 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مرحبا طایر فرخ پی فرخنده پیام خیر مقدم چه خبر دوست کجا راه کدام 7 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مهندس فلکی راه دیر شش جهتی چنان ببست که ره نیست زیر دیر مغاک 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کی شعرِ تر انگیزد خاطر که حزین باشد یک نکته از این معنی گفتیم و همین باشد 4 لینک به دیدگاه
minoz 359 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلا مباش چنین هرزه گرد و هر جایی................که هیچ کار ز پیشت بدین هنر نرود 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دانی که چیست دولت دیدار یار دیدن در کوی او گدایی کز خسروی گزیدن 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۱ نبود نقش دو عالم که رنگ الفت بود زمانه طرح محبت نه این زمان انداخت 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ تیری که زدی بر دلم از غمزه خطا رفت تا باز چه اندیشه کند رای ثوابت 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ تیر آه ما ز گردون بگذرد حافظ خموش رحم کن بر جان خود پرهیز کن از تیر ما 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ ای شاهد قدسی که کشد بند نقابت وی مرغ بهشتی که دهد دانه و آبت 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ تا غنچۀ خندانت دولت به که خواهد داد ای شاخِ گلِ رعنا از بهرِ چه میرویی 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ یاری اندر کس نمی بینم یاران را چه شد دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کان جا سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ تنور لاله چنان بر فروخت باد بهار که غنچه غرق عرق گشت و گل بجوش آمد 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ در نمی گیرد نیاز و ناز ما با حسن دوست خرم آن کز نازیان بخت برخوردار داشت 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ تیمار غریبان اثر ذکر جمیل است جانا مگر این قاعده در شهر شما نیست 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ تو کز مکارم اخلاق عالمی دگری وفای عهد من از خاطرت بدر نرود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده