*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ راه دل عشاق زد آن چشم خماری پیداست ازین شیوه که مستست شرابت 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ تو كز مكارم اخلاق عالمى دگرى وفاى عهد من از خاطرت بدر نرود 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ دامن دوست به دست آر و ز دشمن بگسل مرد یزدان شو و فارغ گذر از اهرمنان 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ ناصح به طعن گفت كه رو ترك عشق كن محتاج جنگ نيست برادر نمى كنم 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ مژده دادند که بر ما گذری خواهی کرد نیّتِ خیر مگردان که مبارک فالی است 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ شراب تلخ صوفى سوز بنيادم بخواهد برد لبم بر لب نه اى ساقى و بستان جان شيرينم 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ من و مقام رضا بعد ازین و شکر رقیب که دل بدرد تو خو کرد و ترک درمان گفت 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین راز سر به مهر به عام ثمر شود 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ دل ضعیفم از آن میکند به طرف چمن که جان ز مرگ به بیماری صبا ببرد 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ در ره او چو قلم گر به سرم بايد رفت با دل زخم كش و ديده ء گريان بروم 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ من اگر رند خراباتم و گر زاهد شهر این متاعم که همی بینی و کمتر زینم 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: left]محیط شمس کشد سوی خویش در خوشاب[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: right]که تا به قبضهی شمشیر زرفشان گیرد[/TD] [/TR] [/TABLE] 4 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ دانی که چنگ و عود چه تقریر میکنند پنهان خورید باده که تعزیز میکنند 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ درویش نمیپرسی و ترسم که نباشد اندیشه ی آمرزش و پروای ثوابت 2 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ ترسم این قوم که بر دردکشان میخندند در سر کار خرابات کنند ایمان را یار مردان خدا باش که در کشتی نوح هست خاکی که بآبی نخرد طوفان را 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ اگر دشنام فرمایی و گر نفرین دعا گویم جوابِ تلخ می زیبد لبِ لعلِ شکر خا را 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ آن تلخ وش که صوفی ام الخبائثش خواند اشهی لنا و احلی من قبله العذارا 3 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ آنان که خاک را بنظر کیمیا کنند آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ دو تنها و دو سرگردان دو بیکس دد و دامت کمین از پیش و از پس 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده