ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ دامن دوست به دست آر و ز دشمن بگسل مرد یزدان شو و فارغ گذر از اهرمنان 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ دامن دوست به دست آر و ز دشمن بگسل مرد یزدان شو و فارغ گذر از اهرمنان نماز شام غریبان چو گریه اغازم به مویه های غریبانه قصه پردازم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ ميل رفتن مكن اين دوست دمى با ما باش بر لب جوى طرب جوى و به كف ساغر گير 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ روزه یک سو شد و عید آمد و دلها برخاست می ز خمخانه به جوش آمد و می باید خواست 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ تيري كه زدي بر دلم از غمزه خطا رفت تا باز چه انديشه كند راي صوابت 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ ترسم كه اشك در غم ما پرده در شود وين را ز سر به مهر به عالم سمر شود 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند واندر آن ظلمت شب آب حياتم دادند 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ دلم ز صومعه بگرفت و خرقه ء سالوس كجاست ديرمغان و شراب ناب كجا 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ آشنايان ره عشق گرم خون بخورند ناكسم گر به شكايت سوي بيگانه روم 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ من چو از خاک لحد لاله صفت برخيزم......داغ سودای توام سر سويدا باشد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ در ازل بست دلم با سر زلفت پيوند تا ابد سر نكشد وز سر پيمان نرود 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ در ازل پرتو حسنت ز تجلي دم زد عشق پيدا شد و آتش به همه عالم زد 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ در وفای عشق تو مشهور خوبانم چو شمع شب نشین کوی سربازان و رندانم چو شمع روز و شب خوابم نمیآید به چشم غم پرست بس که در بیماری هجر تو گریانم چو شمع 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ عشق مى ورزم و اميد كه اين فن شريف چون هنرهاى دگر موجب حرمان نشود 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ دور فلکی یک سره بر منهج عدل است خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ لبش ميبوسم و درميكشم مي به آب زندگاني برده ام پي نه رازش ميتوانم گفت با كس نه كس را ميتوانم ديد با وي 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ یاد باد آن که سر کوی توام منزل بود دیده را روشنی از خاک درت حاصل بود 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ در ازل بست دلم با سر زلفت پيوند تا ابد سر نكشد وز سر پيمان نرود 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ شاهد آن نيست كه مويي و مياني دارد بنده طلعت آن باش كه آني دارد 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ در ميخانه بسته اند دگر افتتح يا مفتح الابواب لب و دندانت را حقوق نمك هست بر جان و سينه هاى كباب 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده