sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ دل را كه مرده بود حياتى به جان رسيد تا بوئى از نسيم مى اش در مشام رفت 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ ترا چنان که تویی هر نظر کجا بیند بقدر دانش خود هر کسی کند ادراک 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ كس به اميد وفا ترك دل و دين مكناد كه چنانم من ازين كرده پشيمان كه مپرس 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ ساغیا در گردش ساغر تعلل تا به چند دور چون با عاشقان افتد تسلسل بایدش 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ شرمش از چشم مى پرستان باد نرگس مست اگر برويد باز 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ زان باده که در میکده ی عشق فروشند ما را دو سه ساغر بده و گو رمضان باش 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ شكر به صبر دست دهد عاقبت ولى بد عهدى زمانه امانم نمى دهد 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ دیدار شد میسر و بوس وکنار هم از بخت شکر دارم و ازروزگار هم 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ مگر تو شانه زدى زلف عنبرافشان را كه باد غاليه سا گشت و خاك عنبر بوست 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ مگر تو شانه زدى زلف عنبرافشان را كه باد غاليه سا گشت و خاك عنبر بوست تو شمع انجمنی یک زبان و یک دل شو خیال و کوشش پروانه بین و خندان باش 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ شكر خدا كه از مدد بخت كارساز بر حسب آرزوست همه كار و بار دوست 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ تا نگردی اشنا زین پرده رمزی نشنوی گوش نامحرم نباشد چای پیغام سروش 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ شاهدان در جلوه و من شرمسار كيسه ام بار عشق و مفلسى صعب است ، مى بايد كشيد 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ ديدي دلا كه آخر پيري و زهد و علم با من چه كرد ديده معشوقه باز من 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ نظر كردن به درويشان منافى بزرگى نيست سليمان با چنان حشمت نظرها بود با مورش 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ شاه نشين چشم من تكيه گه خيال توست جاي دعاست شاه من بي تو مباد جاي تو 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ وصل تو اجل را ز سرم دور همى داشت از دولت هجر تو كنون دور نماندست 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ تا شدم حلقه به گوش در ميخانه عشق هر دم آيد غمي از نو به مباركبادم 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ مرا روز ازل كارى به جز رندى نفرمودند هر آن قسمت كه آنجا رفت از آن افزون نخواهد شد 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ دائم گل اين بستان شاداب نميماند درياب ضعيفان را در وقت توانايي 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده