ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در شگفتم که در این مدت ایام فراق برگرفتی ز حریفان دل و دل میدادت 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ توانگرا دل درویش خود به دست آور که مخزن زر و گنج درم نخواهد ماند 1 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دل من در هوای روی فرخ بود آشفته همچون موی فرخ 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیز تا خاطر بدان ترک سمرقندی دهیم کز نسیمش بوی جوی مولیان آید همی 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یک همدم باوفا ندیدم جز درد یک مونس نامزد ندارم جز غم 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من همان روز ز فرهاد طمع ببریدم که عنان دل شیدا به لب شیرین داد 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوش ديدم كه ملايك در مي خانه زدن گل آدم بسرشتند و به پيمانه زدن 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه من بر آن گل عارض غزل سرایم و بس که عندلیب تو از هر طرف هزارانند 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوش بر یاد حریفان به خرابات شدم خم می دیدم خون در دل و پا در گل بود 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در دیر مقان امد یارم قدحی در دست مست از می و می خواران از نرگس مستش مست 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در دیر مقان امد یارم قدحی در دست مست از می و می خواران از نرگس مستش مست تا ز ميخانه و مي نام و نشان خواهد بود سر ما خاك ره پير مغان خواهد بود 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ داستان در پرده می گویم ولی گفته خواهد شد به دستان نیز هم 4 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مبوس جز لب معشوق و جام مي حافظ كه دست زهد فروشان خطاست بوسيدن 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پير دگرباره جوان خواهد شد 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در کمینگاه نظر با دل خویشم جنگ است ز ابرو و غمزه او تیر و کمانی به من آر 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ روز هجران و شب فرقت یار آخر شد زدم این فال و گذشت اختر و کار آخر شد 3 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در این مقام مجازی بجز پیاله مگیر در این سراچه بازیچه غیر عشق مباز 2 لینک به دیدگاه
surgun 729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زاهد از ما به سلامت بگذر کاین می لعل دل و دین میبرد از دست بدان سان که مپرس 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سخن غیر مگو با من معشوقه پرست کز وی و جام میام نیست به کس پروایی 1 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یا رب آن زاهد خودبین که بجز عیب ندید دود آهیش در آیینه ادراک انداز 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده