AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ دست از مس وجود چو مردان ره بشوي تا كيمياي عشق بيابي و زر شوي 2 لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ ياد باد آنكه ز ما وقت سفر ياد نكرد به وداعي دل غمديده ي ما شاد نكرد! 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ دارم من از فراقش در ديده صد علامت ليست دموع عيني هذا لنا العلامه 5 لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ هر تار موي حافظ در دست زلف شوخي مشكل توان نشستن در اينچنين دياري!! 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ يا رب به كه شايد گفت اين نكته كه در عالم رخساره به كس ننمود اين شاهد هر جايي 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ یک همدم باوفا ندیدم جز درد یک مونس نامزد ندارم جز غم... 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ مزن بر صف رندان نظری بهتر از این بر در میکده می کن گذری بهتر از این 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ نی قصهٔ آن شمع چگل بتوان گفت نی حال دل سوخته دل بتوان گفت 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده ی گزند مباد 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ تنت به ناز طبیبان نیازمند مبادوجود نازکت آزرده ی گزند مباد داستان در پرده میگویم ولی گفته خواهد شد به دستان نیز هم 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ داستان در پرده میگویم ولی گفته خواهد شد به دستان نیز هم من که عیب توبه کاران کرده باشم بارها توبه از می وقت گل دیوانه باشم گر کنم 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ مشنو سخن خصم که بنشین و مرو بشنو ز من این نکته که برخیز و بیا 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ اشک من رنگ شفق یافت ز بی مهری یار طالع بی شفقت بین که در این کار چه کرد......... 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ دیدمش خرم و خندان قدح باده به دست اندرآن آینه صد گونه تماشا می کرد 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ در نمازم خم ابروی تو با یاد آمد حالتی رفت که محراب به فریاد آمد....... 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ دستارچهای پیشکشش کردم گفت وصلم طلبی زهی خیالی که توراست 2 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ ترسم این قوم که بر دردکشان میخندند در سر کار خرابات کنند ایمان را 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ اگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل مارا به خال هندویش بخشم سمرقند وبخارا را 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ الا يا ايها الساقي ادر کاسا و ناولها * که عشق آسان نمود اول ولي افتاد مشکلها 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ ای دل غمدیده حالت به شود دل بد مکن وین سر شوریده باز آید به سامان غم مخور..... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده