shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ از تاهل مگه اولین صفحه رو نخوندی؟ لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ نه بابا چرا خسته؟ معرکس....عالیه لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ من مجردم ولی متاهل ها رو دوست دارم بچه ها گول اینارو نخورید این متاهلا میخوان باند درست کنن بعد با حرفاشون مارو از ازدواج منصرف کنن اینا همشون عامل بیگانه هستند. من که مطمئنم متاهلی خیلی هم خوبه و راهیه که همه ما بالاخره باید بریم حالا هرچی زودتر بهتر اینقدر هم سعی نکنید ادا در بیارید که ما نمیخوایم و مجردی خوبه و قصد ادامه تحصیلو از این چرت و پرتا، فقط سعی کنیم انتخابموندرست باشه ، مطمئن باشید پشیمون نمیشید. هییییییییی :ws28::ws28: تو چقده هولیییییییییییییییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ :ws28::ws28: تو چقده هولیییییییییییییییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34): :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ :w58:چرا تو از پنج شنبه ها هوس میکنی؟ راستش و بوگو:whistle: بقیه روزا دانشگام میخندم خوشمممم فقط دغدغه ام دلتنگی واسه مامانمه اما 5 شنبه جمعه هاا تنهام حوصلم سر میره یکی نیس یکم اذیتش کنیم بخندیم مینا بالاخره چی شد؟ ها راستش میترسم دو روز مزدوج شیم دلمونو بزنه اونوق چی کنم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ نه باباچرا خسته؟ معرکس....عالیه جند وقته ازدواج کردی؟ اولین نفر رضایت داریااا بقیه مجردی رو بیشتر دوس دارن 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ بقیه روزا دانشگام میخندم خوشمممم فقط دغدغه ام دلتنگی واسه مامانمه اما 5 شنبه جمعه هاا تنهام حوصلم سر میره یکی نیس یکم اذیتش کنیم بخندیم :icon_pf (34): خب من الان این دلیل و باور کنم؟:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ خب من الان این دلیل و باور کنم؟:banel_smiley_4: هااامنظورت اون دلایلیه که تو چت گفتیاونکه زیاد جدی نیس :ws2: فعلا ایناس شاید بعدها اون دلیله تو هم اضافه شه 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ هااامنظورت اون دلایلیه که تو چت گفتیاونکه زیاد جدی نیس :ws2: فعلا ایناس شاید بعدها اون دلیله تو هم اضافه شه ای کوفت:vahidrk: مگه قراره من هر چی میگم تو هم بگی:brodkavelarg: کیجالت داره دختر:ubhuekdv133q83a7yy7 ولی خودمونیما نگو نه چون میدونم همونه 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ بقیه روزا دانشگام میخندم خوشمممم فقط دغدغه ام دلتنگی واسه مامانمه اما 5 شنبه جمعه هاا تنهام حوصلم سر میره یکی نیس یکم اذیتش کنیم بخندیم ها راستش میترسم دو روز مزدوج شیم دلمونو بزنه اونوق چی کنم :icon_pf (34): تو به ادامه تحصیل فک کن اون دوروز ارزش مزدوج شدن نداره 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ ای کوفت:vahidrk:مگه قراره من هر چی میگم تو هم بگی:brodkavelarg: کیجالت داره دختر:ubhuekdv133q83a7yy7 ولی خودمونیما نگو نه چون میدونم همونه حیف اینجا بچه مردم رد میشه و گرنه میگفتم یه چی نه اون نیست دلیلش یه چی دیگس تو به ادامه تحصیل فک کناون دوروز ارزش مزدوج شدن نداره اخه الان دو روز نیس که الان چهارشنبه پینجشنبه هم تعطیل میکنن ما حوصلمون سر میره 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ اخه الان دو روز نیس که الان چهارشنبه پینجشنبه هم تعطیل میکنن ما حوصلمون سر میره :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ حامد جان داداش غصه نخوری تو هم زن میگیری پشیمون میشی 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ حامد جان داداش غصه نخوری تو هم زن میگیری پشیمون میشی لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ حامد جان داداش غصه نخوری تو هم زن میگیری پشیمون میشی سلام آبجی آره میدونم یه روز پشیمون میشم... 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ سلام آبجیآره میدونم یه روز پشیمون میشم... سلام عزیزم از تجربه دیگران استفاده کن تا پشیمون نشی 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ سلام عزیزماز تجربه دیگران استفاده کن تا پشیمون نشی چشم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده