گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 من مجردم ولی متاهل ها رو دوست دارم بچه ها گول اینارو نخورید این متاهلا میخوان باند درست کنن بعد با حرفاشون مارو از ازدواج منصرف کنن اینا همشون عامل بیگانه هستند. من که مطمئنم متاهلی خیلی هم خوبه و راهیه که همه ما بالاخره باید بریم حالا هرچی زودتر بهتر اینقدر هم سعی نکنید ادا در بیارید که ما نمیخوایم و مجردی خوبه و قصد ادامه تحصیلو از این چرت و پرتا، فقط سعی کنیم انتخابموندرست باشه ، مطمئن باشید پشیمون نمیشید. هییییییییی :ws28::ws28: تو چقده هولیییییییییییییییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34): 3
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2010 :ws28::ws28: تو چقده هولیییییییییییییییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34): :banel_smiley_4: 3
VINA 31339 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 :w58:چرا تو از پنج شنبه ها هوس میکنی؟ راستش و بوگو:whistle: بقیه روزا دانشگام میخندم خوشمممم فقط دغدغه ام دلتنگی واسه مامانمه اما 5 شنبه جمعه هاا تنهام حوصلم سر میره یکی نیس یکم اذیتش کنیم بخندیم مینا بالاخره چی شد؟ ها راستش میترسم دو روز مزدوج شیم دلمونو بزنه اونوق چی کنم :icon_pf (34): 2
VINA 31339 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 نه باباچرا خسته؟ معرکس....عالیه جند وقته ازدواج کردی؟ اولین نفر رضایت داریااا بقیه مجردی رو بیشتر دوس دارن 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 بقیه روزا دانشگام میخندم خوشمممم فقط دغدغه ام دلتنگی واسه مامانمه اما 5 شنبه جمعه هاا تنهام حوصلم سر میره یکی نیس یکم اذیتش کنیم بخندیم :icon_pf (34): خب من الان این دلیل و باور کنم؟:banel_smiley_4: 2
VINA 31339 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 خب من الان این دلیل و باور کنم؟:banel_smiley_4: هااامنظورت اون دلایلیه که تو چت گفتیاونکه زیاد جدی نیس :ws2: فعلا ایناس شاید بعدها اون دلیله تو هم اضافه شه 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 هااامنظورت اون دلایلیه که تو چت گفتیاونکه زیاد جدی نیس :ws2: فعلا ایناس شاید بعدها اون دلیله تو هم اضافه شه ای کوفت:vahidrk: مگه قراره من هر چی میگم تو هم بگی:brodkavelarg: کیجالت داره دختر:ubhuekdv133q83a7yy7 ولی خودمونیما نگو نه چون میدونم همونه 2
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2010 بقیه روزا دانشگام میخندم خوشمممم فقط دغدغه ام دلتنگی واسه مامانمه اما 5 شنبه جمعه هاا تنهام حوصلم سر میره یکی نیس یکم اذیتش کنیم بخندیم ها راستش میترسم دو روز مزدوج شیم دلمونو بزنه اونوق چی کنم :icon_pf (34): تو به ادامه تحصیل فک کن اون دوروز ارزش مزدوج شدن نداره 3
VINA 31339 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 ای کوفت:vahidrk:مگه قراره من هر چی میگم تو هم بگی:brodkavelarg: کیجالت داره دختر:ubhuekdv133q83a7yy7 ولی خودمونیما نگو نه چون میدونم همونه حیف اینجا بچه مردم رد میشه و گرنه میگفتم یه چی نه اون نیست دلیلش یه چی دیگس تو به ادامه تحصیل فک کناون دوروز ارزش مزدوج شدن نداره اخه الان دو روز نیس که الان چهارشنبه پینجشنبه هم تعطیل میکنن ما حوصلمون سر میره 1
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2010 اخه الان دو روز نیس که الان چهارشنبه پینجشنبه هم تعطیل میکنن ما حوصلمون سر میره :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1
pianist 31129 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 حامد جان داداش غصه نخوری تو هم زن میگیری پشیمون میشی سلام آبجی آره میدونم یه روز پشیمون میشم... 1
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2010 سلام آبجیآره میدونم یه روز پشیمون میشم... سلام عزیزم از تجربه دیگران استفاده کن تا پشیمون نشی 1
ارسال های توصیه شده