ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ من که تا حالا کسی از بچه ها رو از نزدیک ندیدم...ولی اگه ببینم احتمالا رسمی تر از نت باهاش برخورد میکنم 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ همون بهتر که هیچکس منو از نزدیک نمیبینه!!!! چون برام سخته با عبا و عمامه در انظار عمومی ظاهر بشم. 12 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ همون بهتر که هیچکس منو از نزدیک نمیبینه!!!! چون برام سخته با عبا و عمامه در انظار عمومی ظاهر بشم. :w58:تصورکن اسی با عمامه بیاد سر قرار :ws47: 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ :w58:تصورکن اسی با عمامه بیاد سر قرار:ws47: :ws3::ws3: . . . . . . . . . . . . :ws28::ws28::ws28::ws28: :ws28::ws28::ws28::ws28: 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ اهیم اهیم اعتراف میکنم که شاید کمی تا قسمتی خجالتی باشم تو ملاقات و زیارات ادبا و علمای عزیز ولی بار اول اینطوریه فک کنم بعد اینکه دوباره یا سه باره مشاهده نمودیم میشویم همان سهیل:دی میتوانید از بابک و رضا و سیاوش و امین و امیر و مهدی و....پرسان باشید یحتملا طبیعیه که شخصیت مجازی با حقیقی فرق داشته باشه تو اصفهان چون من به زبون خارجه (پارسی) متکلم بودم زیاد نحرفیدم ممد فک کرده اونجوریه باید بگم که اینجوریه مهرشاد فقط با من میحرفید دقیقا همونی بود که فکرشو میکردم ....فقط یکمی جدیتر بود ....علی هم که برخلاف انجمن خیلی تخس و بامزه تر بود هرکی منو دیده گفته اوهو ما فک میکردیم یه مرد سی ساله الان باید باشه با قدی کوتاه ولی بازهم فی ضلال المبین بیدن:gnugghender: همین دیگه.... 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ :w58:تصورکن اسی با عمامه بیاد سر قرار:ws47: تصور کن اگه حتی تصور کردنش سخته! جهانی که هر انسانی تو اون خوشبخته خوشبخته! جهانی که تو اون پول و نژاد و قدرت ارزش نیست! جواب هم صدایی ها پلیس زِد شورش نیست! نه بمب هسته ای داره، نه بمب افکن نه خمپاره! دیگه هیچ بچه ای پاشو روی مین جا نمی زاره! همه آزاده آزادن، همه بی درد بی دردن! تو روزنامه نمی خونی، نهنگا خودکشی کردن! جهانی را تصور کن، پر از لبخند و آزادی! لبالب از گل و بوسه، پر از تکرار آبادی! تصور کن اگه حتی تصور کردنش جرمه! اگه با بردن اسمش گلو پر میشه از سرمه! تصور کن جهانی را که توش زندان یه افسانه س! تمام جنگای دنیا، شدن مشمول آتش بس! کسی آقای عالم نیست، برابر با هم اند مردم! دیگه سهم هر انسانِ تن هر دونه ی گندم! بدون مرزو محدوده، وطن یعنی همه دنیا! تصور کن تو می تونی بشی تعبیر این رویا! 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ مهرشاد کیه؟؟؟؟؟؟یکی بگه ؟؟ یکی از برو بچ قدیم اینجا هم زیاد نمیاد همون بهتر که هیچکس منو از نزدیک نمیبینه!!!! چون برام سخته با عبا و عمامه در انظار عمومی ظاهر بشم. اره بابا اگه من ببینمت یه پس گردنی میزنم عمامت میافته زمین:ws28: اهیم اهیماعتراف میکنم که شاید کمی تا قسمتی خجالتی باشم تو ملاقات و زیارات ادبا و علمای عزیز ولی بار اول اینطوریه فک کنم بعد اینکه دوباره یا سه باره مشاهده نمودیم میشویم همان سهیل:دی میتوانید از بابک و رضا و سیاوش و امین و امیر و مهدی و....پرسان باشید یحتملا طبیعیه که شخصیت مجازی با حقیقی فرق داشته باشه تو اصفهان چون من به زبون خارجه (پارسی) متکلم بودم زیاد نحرفیدم ممد فک کرده اونجوریه باید بگم که اینجوریه مهرشاد فقط با من میحرفید دقیقا همونی بود که فکرشو میکردم ....فقط یکمی جدیتر بود ....علی هم که برخلاف انجمن خیلی تخس و بامزه تر بود هرکی منو دیده گفته اوهو ما فک میکردیم یه مرد سی ساله الان باید باشه با قدی کوتاه ولی بازهم فی ضلال المبین بیدن:gnugghender: همین دیگه.... منم خیلی خیلی کم حرفم بیرون از این دنیا:icon_redface::icon_redface: 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ یکی از برو بچ قدیم اینجا هم زیاد نمیاد اره بابا اگه من ببینمت یه پس گردنی میزنم عمامت میافته زمین:ws28: دنیا:icon_redface::icon_redface: :ws47: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ تصور کن اگه حتی تصور کردنش سخته! جهانی که هر انسانی تو اون خوشبخته خوشبخته! جهانی که تو اون پول و نژاد و قدرت ارزش نیست! جواب هم صدایی ها پلیس زِد شورش نیست! نه بمب هسته ای داره، نه بمب افکن نه خمپاره! دیگه هیچ بچه ای پاشو روی مین جا نمی زاره! همه آزاده آزادن، همه بی درد بی دردن! تو روزنامه نمی خونی، نهنگا خودکشی کردن! جهانی را تصور کن، پر از لبخند و آزادی! لبالب از گل و بوسه، پر از تکرار آبادی! تصور کن اگه حتی تصور کردنش جرمه! اگه با بردن اسمش گلو پر میشه از سرمه! تصور کن جهانی را که توش زندان یه افسانه س! تمام جنگای دنیا، شدن مشمول آتش بس! کسی آقای عالم نیست، برابر با هم اند مردم! دیگه سهم هر انسانِ تن هر دونه ی گندم! بدون مرزو محدوده، وطن یعنی همه دنیا! تصور کن تو می تونی بشی تعبیر این رویا! من عاشق این اهنگ سیاوشم 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ تصور کن اگه حتی تصور کردنش سخته! جهانی که هر انسانی تو اون خوشبخته خوشبخته! جهانی که تو اون پول و نژاد و قدرت ارزش نیست! جواب هم صدایی ها پلیس زِد شورش نیست! نه بمب هسته ای داره، نه بمب افکن نه خمپاره! دیگه هیچ بچه ای پاشو روی مین جا نمی زاره! همه آزاده آزادن، همه بی درد بی دردن! تو روزنامه نمی خونی، نهنگا خودکشی کردن! جهانی را تصور کن، پر از لبخند و آزادی! لبالب از گل و بوسه، پر از تکرار آبادی! تصور کن اگه حتی تصور کردنش جرمه! اگه با بردن اسمش گلو پر میشه از سرمه! تصور کن جهانی را که توش زندان یه افسانه س! تمام جنگای دنیا، شدن مشمول آتش بس! کسی آقای عالم نیست، برابر با هم اند مردم! دیگه سهم هر انسانِ تن هر دونه ی گندم! بدون مرزو محدوده، وطن یعنی همه دنیا! تصور کن تو می تونی بشی تعبیر این رویا! :w58: چه ربطی به عمامه تو داشت اسی حالت خوبه 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ اره بابا اگه من ببینمت یه پس گردنی میزنم عمامت میافته زمین:ws28: مادر نزاییده کسیرو که رو علمای اسلام بتونه دست بلند کنه ......... :167: از فیلم مارمولک و عزیز دل انگیز،درس عبرت نگرفته ای؟ 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ مادر نزاییده کسیرو که رو علمای اسلام بتونه دست بلند کنه ......... :167: از فیلم مارمولک و عزیز دل انگیز،درس عبرت نگرفته ای؟ اسلام چه ربطی به عمامه وی جی داره:ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ :w58:چه ربطی به عمامه تو داشت اسی حالت خوبه به عمامه ربطی نداشت!!!!! شما گفتی تصور کن،اسی با عمامه بیاد...... منم گفتم چرا نشه تصور کرد،شعری از تصور گذاشتم!!!!! حالا،حال کی بهتره؟؟؟ :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ اسلام چه ربطی به عمامه وی جی داره:ws28::ws28: مگه وی جی عمامه داره!!!!!! این عمامه،مقدس تر از اون عمامه است،چون وسیله ای برای شادیست تا عزا....... 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ به عمامه ربطی نداشت!!!!! شما گفتی تصور کن،اسی با عمامه بیاد...... منم گفتم چرا نشه تصور کرد،شعری از تصور گذاشتم!!!!! حالا،حال کی بهتره؟؟؟ :icon_pf (34): شعرای سی ا سی ول نده اسی تاپیک و میندازن تو سیاه چال 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ شعرای سی ا سی ول نده اسی تاپیک و میندازن تو سیاه چال سیاســـــــی نبود،اجتماعی فرهنگی بود. من فعلا باید برم برای اقامه جماعت عصر،ملتی منتظرند تا به خدا یک قدم نزدیکتر شوند. روز همگی خوش......... 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ به عمامه ربطی نداشت!!!!! شما گفتی تصور کن،اسی با عمامه بیاد...... منم گفتم چرا نشه تصور کرد،شعری از تصور گذاشتم!!!!! حالا،حال کی بهتره؟؟؟ :icon_pf (34): خب وی جی هم عمامه شادی سرش بود تو بعضی فیلماش نه غم:icon_redface: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ یکی از برو بچ قدیم اینجا هم زیاد نمیاد اره بابا اگه من ببینمت یه پس گردنی میزنم عمامت میافته زمین:ws28: منم خیلی خیلی کم حرفم بیرون از این دنیا:icon_redface::icon_redface: :jawdrop::jawdrop::jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop::jawdrop: :whistle: 2 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ بستگی دلره دختر باشه یا پسر؟ مهمترین و تنها رکن دخترا واسه ادامه رابطه قیافس که اگه پسره نداشته باشه خیلی سنگین باید دیگه بعد ملاقات تو نت نیاد ولی مهمترین رکن واسه پسرا لوتی بودنشه اینکه تو رفاقت تا کجا مرام میزاره 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده