رفتن به مطلب

ایا باکسی که تو نت اشنا میشی..........

ارسال های توصیه شده

سلام به همه دوستان

یه سوالیه که چند وقت ذهنمو مشغول کرده

ایا دوستانی که تو فروم با هم بگو بخند دارن و هزار جور جنگولک بازی با هم در میارن ایا وقتی میتینگ میذارن و از نزدیک با هم اشنا میشن و یا بیرون میرن ایا بعد از اون هم تو فروم با همون دید و به همون شکل قبل از دیدار حضوری با هم رفتار میکنن یا نه با هم سر سنگین تر یا با هم راحتتر میشن

• Like 19
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 78
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام به همه دوستان

یه سوالیه که چند وقت ذهنمو مشغول کرده

ایا دوستانی که تو فروم با هم بگو بخند دارن و هزار جور جنگولک بازی با هم در میارن ایا وقتی میتینگ میذارن و از نزدیک با هم اشنا میشن و یا بیرون میرن ایا بعد از اون هم تو فروم با همون دید و به همون شکل قبل از دیدار حضوری با هم رفتار میکنن یا نه با هم سر سنگین تر یا با هم راحتتر میشن

نه اصلا هم شیطنت نمیکنن:icon_redface:

نمونش وقتی من و مسی امین و مینا رو دیدیم امین اصلا زبون نداشت انگار اینقدر سر به زیر بود که من فکر کردم داداش کوچولوش اومده تازه اینگدر نی نی بووووود:icon_redface::whistle:

ویا من و مهرشاد با اینکه اینهمه تو نت دیوونه بازی:w58: در آوردیم وقتی که با هم بودیم من اینگدر کیجالت میکشیدم بحرفم خودت که دیدی چقدر رسمی بودم:icon_redface:

• Like 12
لینک به دیدگاه
نه اصلا هم شیطنت نمیکنن:icon_redface:

نمونش وقتی من و مسی امین و مینا رو دیدیم امین اصلا زبون نداشت انگار اینقدر سر به زیر بود که من فکر کردم داداش کوچولوش اومده تازه اینگدر نی نی بووووود:icon_redface::whistle:

ویا من و مهرشاد با اینکه اینهمه تو نت دیوونه بازی:w58: در آوردیم وقتی که با هم بودیم من اینگدر کیجالت میکشیدم بحرفم خودت که دیدی چقدر رسمی بودم:icon_redface:

نه منظورم اینه که نوع حرف زدنت بعد از اینکه دیدشون تو فروم باهاشون فرق نکرد

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه منظورم اینه که نوع حرف زدنت بعد از اینکه دیدشون تو فروم باهاشون فرق نکرد

نه دوباره همون خل بازیا استاده:ws47::ws47:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اونایی که منو از نزدیک دیدن (سجاد - حسن - ممد - سهیل و مجتبی و... ) یکم تعجب کردند ...

البته یکم

چرااااااااااااااا؟:jawdrop:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اونایی که منو از نزدیک دیدن (سجاد - حسن - ممد - سهیل و مجتبی و... ) یکم تعجب کردند ...

البته یکم

چرا؟:banel_smiley_4:

نکنه تو هم کیجالتیی؟:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

نه بااب خجالت وعلی!!

جل الخالق

علی پسر خوبیه ولی کم حرف تر وسربه زیر تر از اونی هست که اینجا نشون میده ولی ته ته اصفهانیاس

خداییش مهرشاد کلا 180 درجه فرخ داره باهاش

من همینم

فک نکنم کسی بتونه تفاوتی پیدا کنه

دی:

• Like 8
لینک به دیدگاه
نه بااب خجالت وعلی!!

جل الخالق

علی پسر خوبیه ولی کم حرف تر وسربه زیر تر از اونی هست که اینجا نشون میده ولی ته ته اصفهانیاس

من همینم

دی:

:w58::w58:

واااا ما دو روز با مهرشاد بودیم و خونشون هم بودیم همون جوری بود که تو نت بود :banel_smiley_4:

اینقدر حرف زد سرم رفت بخدا :ws43:

• Like 9
لینک به دیدگاه
نه بااب خجالت وعلی!!

جل الخالق

من همینم

دی:

سجاد که سالاره

منم که ...

همون که سجاد گفت

• Like 6
لینک به دیدگاه
:w58::w58:

واااا ما دو روز با مهرشاد بودیم و خونشون هم بودیم همون جوری بود که تو نت بود :banel_smiley_4:

اینقدر حرف زد سرم رفت بخدا :ws43:

خب صحبت که میکرد ولی اون شیطنت های خاصشو بروز نمیداد

یا اینکه نمیدونم با پسراراحت نبود:ws28::w00:

• Like 7
لینک به دیدگاه
خب صحبت که میکرد ولی اون شیطنت های خاصشو بروز نمیداد

یا اینکه نمیدونم با پسراراحت نبود:ws28::w00:

واااااااا نه بابا من که کیجالت میکشیدم نحرفیدم:w58::icon_redface:

ولی تا جایی که من وحید و میشناسم دخمل نیست که مهرشاد باهاش راحت باشه اینگدر این دو تا حرف زدن نذاشتمن من بحرفم:icon_razz::w58:

• Like 5
لینک به دیدگاه
اونایی که منو از نزدیک دیدن (سجاد - حسن - محمد - سهیل و مجتبی و... ) یکم تعجب کردند ...

البته یکم

آره خداییش راست میگه من اولین بار که دیدمش اصلا انتظار مواجه شدن با چنین شخصیتی رو نداشتم:ws3:

چرا؟:banel_smiley_4:

نکنه تو هم کیجالتیی؟:banel_smiley_4:

:ws28:تنها چیزی که تو وجود علیرضا تعریف نشده خجالته (مثل صفر مطلق میمونه تو مخرج کسر)

سجاد که سالاره

منم که ...

همون که سجاد گفت

تایید میشه :w16:

سجاد هم که زیاد فرقی نمیکنه مثل شخصیت نتیش میمونه ولی سهیل از زمین تا آسمون فرق میکنه:ws3:

و اما در رابطه با سوال وحید جان:

راستش من فکر میکنم بر میگرده به نوع شخصیت افراد بعضی ها با کسی که تا حالا ندیدنشون راحت ترن ولی بعضی ها کسایی که میشناسن رو باهاشون راحت ترن

مثلا ازبین دوستانی که من تا حالا از نزدیک دیدمشون بعضی هاشون بعد از دیدار نه تنها مثل قبل بلکه خیلی هم صمیمی تر به جینگولک بازی های نتی ادامه دادیم:ws3: ولی دوستانی هم هستند که بعد از دیدار حضوری خیلی سر سنگین تر میشوند، کلا هر دو مدلش هست.من خودم نوع اول هستم و وقتی کسی رو از نزدیک ببینم احساس صمیمیت بیشتری باهاش میکنم.فکر میکنم نوع دوم که سرسنگین تر میشوند بیشتر در مورد خانوما صادقه:icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...