Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان یه سوالیه که چند وقت ذهنمو مشغول کرده ایا دوستانی که تو فروم با هم بگو بخند دارن و هزار جور جنگولک بازی با هم در میارن ایا وقتی میتینگ میذارن و از نزدیک با هم اشنا میشن و یا بیرون میرن ایا بعد از اون هم تو فروم با همون دید و به همون شکل قبل از دیدار حضوری با هم رفتار میکنن یا نه با هم سر سنگین تر یا با هم راحتتر میشن 19 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان یه سوالیه که چند وقت ذهنمو مشغول کرده ایا دوستانی که تو فروم با هم بگو بخند دارن و هزار جور جنگولک بازی با هم در میارن ایا وقتی میتینگ میذارن و از نزدیک با هم اشنا میشن و یا بیرون میرن ایا بعد از اون هم تو فروم با همون دید و به همون شکل قبل از دیدار حضوری با هم رفتار میکنن یا نه با هم سر سنگین تر یا با هم راحتتر میشن نه اصلا هم شیطنت نمیکنن نمونش وقتی من و مسی امین و مینا رو دیدیم امین اصلا زبون نداشت انگار اینقدر سر به زیر بود که من فکر کردم داداش کوچولوش اومده تازه اینگدر نی نی بووووود ویا من و مهرشاد با اینکه اینهمه تو نت دیوونه بازی در آوردیم وقتی که با هم بودیم من اینگدر کیجالت میکشیدم بحرفم خودت که دیدی چقدر رسمی بودم 12 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ نه اصلا هم شیطنت نمیکنننمونش وقتی من و مسی امین و مینا رو دیدیم امین اصلا زبون نداشت انگار اینقدر سر به زیر بود که من فکر کردم داداش کوچولوش اومده تازه اینگدر نی نی بووووود ویا من و مهرشاد با اینکه اینهمه تو نت دیوونه بازی در آوردیم وقتی که با هم بودیم من اینگدر کیجالت میکشیدم بحرفم خودت که دیدی چقدر رسمی بودم نه منظورم اینه که نوع حرف زدنت بعد از اینکه دیدشون تو فروم باهاشون فرق نکرد 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ نه منظورم اینه که نوع حرف زدنت بعد از اینکه دیدشون تو فروم باهاشون فرق نکرد نه دوباره همون خل بازیا استاده:ws47: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ به نظرم وقتی طرف مقابلتو بشناسی که راحت تری 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ نه ماله من که فرق نکرد همون طوری که تو نت بودیم الان هم هستیم 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ اونایی که منو از نزدیک دیدن (سجاد - حسن - ممد - سهیل و مجتبی و... ) یکم تعجب کردند ... البته یکم 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ اونایی که منو از نزدیک دیدن (سجاد - حسن - ممد - سهیل و مجتبی و... ) یکم تعجب کردند ... البته یکم چرااااااااااااااا؟:jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ اونایی که منو از نزدیک دیدن (سجاد - حسن - ممد - سهیل و مجتبی و... ) یکم تعجب کردند ... البته یکم چرا؟ نکنه تو هم کیجالتیی؟ 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ چرا؟نکنه تو هم کیجالتیی؟ خوب دیگه شما هم بیاین اصفهان تا یکم تعجب کنین:Ghelyon: 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ نه بااب خجالت وعلی!! جل الخالق علی پسر خوبیه ولی کم حرف تر وسربه زیر تر از اونی هست که اینجا نشون میده ولی ته ته اصفهانیاس خداییش مهرشاد کلا 180 درجه فرخ داره باهاش من همینم فک نکنم کسی بتونه تفاوتی پیدا کنه دی: 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ نه بااب خجالت وعلی!!جل الخالق علی پسر خوبیه ولی کم حرف تر وسربه زیر تر از اونی هست که اینجا نشون میده ولی ته ته اصفهانیاس خداییش مهرشاد کلا 180 درجه فرخ داره باهاش من همینم فک نکنم کسی بتونه تفاوتی پیدا کنه دی: :w58: واااا ما دو روز با مهرشاد بودیم و خونشون هم بودیم همون جوری بود که تو نت بود اینقدر حرف زد سرم رفت بخدا 9 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ نه بااب خجالت وعلی!!جل الخالق علی پسر خوبیه ولی کم حرف تر وسربه زیر تر از اونی هست که اینجا نشون میده ولی ته ته اصفهانیاس خداییش مهرشاد کلا 180 درجه فرخ داره باهاش من همینم فک نکنم کسی بتونه تفاوتی پیدا کنه دی: سجاد که سالاره منم که ... همون که سجاد گفت 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ :w58: واااا ما دو روز با مهرشاد بودیم و خونشون هم بودیم همون جوری بود که تو نت بود اینقدر حرف زد سرم رفت بخدا خب صحبت که میکرد ولی اون شیطنت های خاصشو بروز نمیداد یا اینکه نمیدونم با پسراراحت نبود:w00: 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ خب صحبت که میکرد ولی اون شیطنت های خاصشو بروز نمیدادیا اینکه نمیدونم با پسراراحت نبود:w00: واااااااا نه بابا من که کیجالت میکشیدم نحرفیدم ولی تا جایی که من وحید و میشناسم دخمل نیست که مهرشاد باهاش راحت باشه اینگدر این دو تا حرف زدن نذاشتمن من بحرفم:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ بعد اینکه میبینی خوب آشنا تر میشی رابطه مثل قبل میمونه یکم بهتر میشه فقط 10 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ اونایی که منو از نزدیک دیدن (سجاد - حسن - محمد - سهیل و مجتبی و... ) یکم تعجب کردند ... البته یکم آره خداییش راست میگه من اولین بار که دیدمش اصلا انتظار مواجه شدن با چنین شخصیتی رو نداشتم چرا؟نکنه تو هم کیجالتیی؟ تنها چیزی که تو وجود علیرضا تعریف نشده خجالته (مثل صفر مطلق میمونه تو مخرج کسر) سجاد که سالاره منم که ... همون که سجاد گفت تایید میشه سجاد هم که زیاد فرقی نمیکنه مثل شخصیت نتیش میمونه ولی سهیل از زمین تا آسمون فرق میکنه و اما در رابطه با سوال وحید جان: راستش من فکر میکنم بر میگرده به نوع شخصیت افراد بعضی ها با کسی که تا حالا ندیدنشون راحت ترن ولی بعضی ها کسایی که میشناسن رو باهاشون راحت ترن مثلا ازبین دوستانی که من تا حالا از نزدیک دیدمشون بعضی هاشون بعد از دیدار نه تنها مثل قبل بلکه خیلی هم صمیمی تر به جینگولک بازی های نتی ادامه دادیم ولی دوستانی هم هستند که بعد از دیدار حضوری خیلی سر سنگین تر میشوند، کلا هر دو مدلش هست.من خودم نوع اول هستم و وقتی کسی رو از نزدیک ببینم احساس صمیمیت بیشتری باهاش میکنم.فکر میکنم نوع دوم که سرسنگین تر میشوند بیشتر در مورد خانوما صادقه 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ من احساس میکنم سرسننگین تر شم!!! 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ مهرشاد کیه؟؟؟؟؟؟یکی بگه ؟؟ :ws54: خدا رحمتش کنه خدا اون و هدایت کرد برد پیش خودش و از شر اعتیاد راحت شد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده