Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 9 آبان، 2012 خبببب یه کاری کن جاهایی که میخوای نور مخفی یا همون هالوژن سقفی کار کنی بیا از تو قسمت لایت وری IES رو انتخاب کن 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 9 آبان، 2012 تنظیماتش رو اینجوری کن واسه اون قسمت زیر targeted که باید لینک بدی یه سری نور nice از لینک زیر دانلود کن و یکیش رو اونجا بذار http://www.noandishaan.com/forums/thread32781.html 4
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 9 آبان، 2012 برای نور بیرون اگه اصرار داری حتما نور داشته باشه محیط من بهت پیشنهاد میکنم یا تو قست استاندارد از target direct استفاده کنی یا vray sun اینا رو انجام بده بیا! 2
پژمان71 122 ارسال شده در 9 آبان، 2012 تنظیماتش رو اینجوری کن واسه اون قسمت زیر targeted که باید لینک بدی یه سری نور nice از لینک زیر دانلود کن و یکیش رو اونجا بذار http://www.noandishaan.com/forums/thread32781.html مرسی از کمکت ممنون.:hapydancsmil: 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 9 آبان، 2012 از این تاپیک خوشم اومد چون پیشرفت و تحرک رو میتونم بوضوح بین بچه ها ببینم بسیار عالی از فروغ عزیز هم تشکر میکنم. استاد گران قدریه......................... 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 9 آبان، 2012 از این تاپیک خوشم اومدچون پیشرفت و تحرک رو میتونم بوضوح بین بچه ها ببینم بسیار عالی از فروغ عزیز هم تشکر میکنم. استاد گران قدریه......................... استاد کجا بود اسماعیل جان...لطف داری....کار خاصی نکردم 2
پژمان71 122 ارسال شده در 13 آبان، 2012 فروغ جان اینم کار جدیدم هست هر کاری که تو گفتی انجام دادم. اما هنوز کامل نیست . 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 13 آبان، 2012 فروغ جان اینم کار جدیدم هست هر کاری که تو گفتی انجام دادم. اما هنوز کامل نیست . خیلی بهتر شد خداییش تو تنظیمات وی ری color mapping رو چی تنظیمه؟ یه نکته دیگه اون متریال هایی که رفلک یا رفرکت دارن مثل کف (انعکاس داره) subdivide شون رو از 8 که دیفالته ببر بالاترمثلا 15 به سقف چه متریالی دادی؟ 3
پژمان71 122 ارسال شده در 13 آبان، 2012 خیلی بهتر شد خداییش تو تنظیمات وی ری color mapping رو چی تنظیمه؟ یه نکته دیگه اون متریال هایی که رفلک یا رفرکت دارن مثل کف (انعکاس داره) subdivide شون رو از 8 که دیفالته ببر بالاترمثلا 15 به سقف چه متریالی دادی؟ مرسی فروغ جان پیشرفتم همش به خاطر کمک تو بود بازم ممنون.:hapydancsmil: به سقف متریال کچ دادم . 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 13 آبان، 2012 مرسی فروغ جان پیشرفتم همش به خاطر کمک تو بود بازم ممنون.:hapydancsmil: به سقف متریال کچ دادم . خواهش میکنم من کاری نکردم ببین به جای exponential بذارش رو linear multiply و مقدار dark , bright multiplier رو تغییر بده ببین تو کدوم حالت تصویر بهتری میده اگه اصلا خوب نشد بذار رو همین exponential بمونه 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 13 آبان، 2012 بسیار عالی دلم خواست فروغ اون آموزشهات چی شد؟ منتظرم هااااااا 4
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 13 آبان، 2012 بسیار عالیدلم خواست فروغ اون آموزشهات چی شد؟ منتظرم هااااااا چشم یادم هست باید جمع و جور کنم ببینم چیا دارم... 5
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 14 آبان، 2012 به نظر شما خوبه یا بد ؟ نظر بدید. من که استاد نیستم مثل فروغ جان.. ولی زاویه تصویر توی آینه غیر واقعیه فقط در همین یک مورد نظر میدم چون سررشته ندارم ولی کلا قشنگه 5
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 14 آبان، 2012 به نظر شما خوبه یا بد ؟ نظر بدید. پژمان جان معمولا نور هالوژن یا اباژور رو موقعی میدن که شب باشه یا نخوان از نور طبیعی پشت پنجره استفاده کنند...اما هم نور طبیعیت نسبتا خوب در امده هم نور هالوژن ها اما من اگه جای شما بودم ترکیب رنگی دیگه ای واسه این اتاق در نظر میگرفتم یعنی هرچی بیشتر فکر میکنم میبینم این ایراد اصلی کارته در مورد متریال ها....متریال کمد رو بهش رنگ دادی؟ اگه رنگ خاص بهش دادی یه مقدار کم رفلکت بهش بده و reflect glosiness رو بیار رو حدود 0.85 برای تخت و قاب پشت تخت و میز و گلدون هم میتونی این کار رو بکنی این تغییرات رو بده و هالوژن ها روخاموش کن ببینم چی کار میکنی 7
pooran.mehr 6294 ارسال شده در 14 آبان، 2012 خیلی عالیه بخصوص مدلینگ خوبی داره من فقط یه نکته تو آینه دیدم که به نظر بچها غیره طبیعی بوده اونم نوره وری لایت که از تو آینه دیده میشه 6
پژمان71 122 ارسال شده در 14 آبان، 2012 پژمان جان معمولا نور هالوژن یا اباژور رو موقعی میدن که شب باشه یا نخوان از نور طبیعی پشت پنجره استفاده کنند...اما هم نور طبیعیت نسبتا خوب در امده هم نور هالوژن ها اما من اگه جای شما بودم ترکیب رنگی دیگه ای واسه این اتاق در نظر میگرفتم یعنی هرچی بیشتر فکر میکنم میبینم این ایراد اصلی کارته در مورد متریال ها....متریال کمد رو بهش رنگ دادی؟ اگه رنگ خاص بهش دادی یه مقدار کم رفلکت بهش بده و reflect glosiness رو بیار رو حدود 0.85 برای تخت و قاب پشت تخت و میز و گلدون هم میتونی این کار رو بکنی این تغییرات رو بده و هالوژن ها روخاموش کن ببینم چی کار میکنی مرسی فروغ جان(استاد عزیز) می دونم نباید دوتا نورها را هم زمان استفاده کرد اما می خواستم ببینم از دوتا نور خوب استفاده کردم یا نه . 4
پژمان71 122 ارسال شده در 14 آبان، 2012 خیلی عالیه بخصوص مدلینگ خوبی داره من فقط یه نکته تو آینه دیدم که به نظر بچها غیره طبیعی بوده اونم نوره وری لایت که از تو آینه دیده میشه درست میگی ، خودم هم دیدم اما دیگه رندر گرفته بودم دیگه هم حال نداشتم درستش کنم در کارهای بعدی دیگه این اشتباه رو تکرار نمی کنم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4
pc_math 13 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 دوستان من تو مبحث نورپردازی هر کار میکنم خوب در نمیاد چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
amin_architect22 443 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 این طرح 4 من با موضوع بیمارستانه..لطفا نظر بدین 5
ارسال های توصیه شده