Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ خبببب یه کاری کن جاهایی که میخوای نور مخفی یا همون هالوژن سقفی کار کنی بیا از تو قسمت لایت وری IES رو انتخاب کن 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ تنظیماتش رو اینجوری کن واسه اون قسمت زیر targeted که باید لینک بدی یه سری نور nice از لینک زیر دانلود کن و یکیش رو اونجا بذار http://www.noandishaan.com/forums/thread32781.html 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ برای نور بیرون اگه اصرار داری حتما نور داشته باشه محیط من بهت پیشنهاد میکنم یا تو قست استاندارد از target direct استفاده کنی یا vray sun اینا رو انجام بده بیا! 2 لینک به دیدگاه
پژمان71 122 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ تنظیماتش رو اینجوری کن واسه اون قسمت زیر targeted که باید لینک بدی یه سری نور nice از لینک زیر دانلود کن و یکیش رو اونجا بذار http://www.noandishaan.com/forums/thread32781.html مرسی از کمکت ممنون.:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ از این تاپیک خوشم اومد چون پیشرفت و تحرک رو میتونم بوضوح بین بچه ها ببینم بسیار عالی از فروغ عزیز هم تشکر میکنم. استاد گران قدریه......................... 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ از این تاپیک خوشم اومدچون پیشرفت و تحرک رو میتونم بوضوح بین بچه ها ببینم بسیار عالی از فروغ عزیز هم تشکر میکنم. استاد گران قدریه......................... استاد کجا بود اسماعیل جان...لطف داری....کار خاصی نکردم 2 لینک به دیدگاه
پژمان71 122 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ فروغ جان اینم کار جدیدم هست هر کاری که تو گفتی انجام دادم. اما هنوز کامل نیست . 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ فروغ جان اینم کار جدیدم هست هر کاری که تو گفتی انجام دادم. اما هنوز کامل نیست . خیلی بهتر شد خداییش تو تنظیمات وی ری color mapping رو چی تنظیمه؟ یه نکته دیگه اون متریال هایی که رفلک یا رفرکت دارن مثل کف (انعکاس داره) subdivide شون رو از 8 که دیفالته ببر بالاترمثلا 15 به سقف چه متریالی دادی؟ 3 لینک به دیدگاه
پژمان71 122 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ خیلی بهتر شد خداییش تو تنظیمات وی ری color mapping رو چی تنظیمه؟ یه نکته دیگه اون متریال هایی که رفلک یا رفرکت دارن مثل کف (انعکاس داره) subdivide شون رو از 8 که دیفالته ببر بالاترمثلا 15 به سقف چه متریالی دادی؟ مرسی فروغ جان پیشرفتم همش به خاطر کمک تو بود بازم ممنون.:hapydancsmil: به سقف متریال کچ دادم . 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ مرسی فروغ جان پیشرفتم همش به خاطر کمک تو بود بازم ممنون.:hapydancsmil: به سقف متریال کچ دادم . خواهش میکنم من کاری نکردم ببین به جای exponential بذارش رو linear multiply و مقدار dark , bright multiplier رو تغییر بده ببین تو کدوم حالت تصویر بهتری میده اگه اصلا خوب نشد بذار رو همین exponential بمونه 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ بسیار عالی دلم خواست فروغ اون آموزشهات چی شد؟ منتظرم هااااااا 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ بسیار عالیدلم خواست فروغ اون آموزشهات چی شد؟ منتظرم هااااااا چشم یادم هست باید جمع و جور کنم ببینم چیا دارم... 5 لینک به دیدگاه
پژمان71 122 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ به نظر شما خوبه یا بد ؟ نظر بدید. 8 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ به نظر شما خوبه یا بد ؟ نظر بدید. من که استاد نیستم مثل فروغ جان.. ولی زاویه تصویر توی آینه غیر واقعیه فقط در همین یک مورد نظر میدم چون سررشته ندارم ولی کلا قشنگه 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ به نظر شما خوبه یا بد ؟ نظر بدید. پژمان جان معمولا نور هالوژن یا اباژور رو موقعی میدن که شب باشه یا نخوان از نور طبیعی پشت پنجره استفاده کنند...اما هم نور طبیعیت نسبتا خوب در امده هم نور هالوژن ها اما من اگه جای شما بودم ترکیب رنگی دیگه ای واسه این اتاق در نظر میگرفتم یعنی هرچی بیشتر فکر میکنم میبینم این ایراد اصلی کارته در مورد متریال ها....متریال کمد رو بهش رنگ دادی؟ اگه رنگ خاص بهش دادی یه مقدار کم رفلکت بهش بده و reflect glosiness رو بیار رو حدود 0.85 برای تخت و قاب پشت تخت و میز و گلدون هم میتونی این کار رو بکنی این تغییرات رو بده و هالوژن ها روخاموش کن ببینم چی کار میکنی 7 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ خیلی عالیه بخصوص مدلینگ خوبی داره من فقط یه نکته تو آینه دیدم که به نظر بچها غیره طبیعی بوده اونم نوره وری لایت که از تو آینه دیده میشه 6 لینک به دیدگاه
پژمان71 122 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ پژمان جان معمولا نور هالوژن یا اباژور رو موقعی میدن که شب باشه یا نخوان از نور طبیعی پشت پنجره استفاده کنند...اما هم نور طبیعیت نسبتا خوب در امده هم نور هالوژن ها اما من اگه جای شما بودم ترکیب رنگی دیگه ای واسه این اتاق در نظر میگرفتم یعنی هرچی بیشتر فکر میکنم میبینم این ایراد اصلی کارته در مورد متریال ها....متریال کمد رو بهش رنگ دادی؟ اگه رنگ خاص بهش دادی یه مقدار کم رفلکت بهش بده و reflect glosiness رو بیار رو حدود 0.85 برای تخت و قاب پشت تخت و میز و گلدون هم میتونی این کار رو بکنی این تغییرات رو بده و هالوژن ها روخاموش کن ببینم چی کار میکنی مرسی فروغ جان(استاد عزیز) می دونم نباید دوتا نورها را هم زمان استفاده کرد اما می خواستم ببینم از دوتا نور خوب استفاده کردم یا نه . 4 لینک به دیدگاه
پژمان71 122 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ خیلی عالیه بخصوص مدلینگ خوبی داره من فقط یه نکته تو آینه دیدم که به نظر بچها غیره طبیعی بوده اونم نوره وری لایت که از تو آینه دیده میشه درست میگی ، خودم هم دیدم اما دیگه رندر گرفته بودم دیگه هم حال نداشتم درستش کنم در کارهای بعدی دیگه این اشتباه رو تکرار نمی کنم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
pc_math 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ دوستان من تو مبحث نورپردازی هر کار میکنم خوب در نمیاد چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
amin_architect22 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ این طرح 4 من با موضوع بیمارستانه..لطفا نظر بدین 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده