پژمان مهرپویا 1121 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ اگه جالب نیست شرمنده تازه کارم 30 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ نمونه کارهای 3d max و v ray و mental ray ( 1 2 3 ... آخرین صفحه) age mishe nemoone karato inja bezar ke mataleb pakhsho pala nashe 6 لینک به دیدگاه
رعد آسا 587 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ از این جالبتر رو هم توی اینترنت دیدم این که چیزی نیست 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ به نظر من طرح دیوار مناسب نیست از طرح های ریزتر استفاده می کردی بهتر بود. رو ماکرویو بیشتر کار کن، به نظر نمیاد روش دکمه ای باشه ... در مورد نور پردازی و متریال هم به حدی نرسیدم که نظر بدم ... 4 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ کارت چرا سایه نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
رعد آسا 587 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ کارت چرا سایه نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رفلکس میز ، کف و دیوارها سایه ها رو داخل نورشون محو میکنه البته سایه کمی بیشتر می شد بهتر بود 3 لینک به دیدگاه
رعد آسا 587 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ به نظر من طرح دیوار مناسب نیست از طرح های ریزتر استفاده می کردی بهتر بود. رو ماکرویو بیشتر کار کن، به نظر نمیاد روش دکمه ای باشه ... در مورد نور پردازی و متریال هم به حدی نرسیدم که نظر بدم ... با تشکر از این که نظر دادید در مورد طرح دیوار حق با شماست اما ماکرویو کامله چون رنگ رو تیره در نظر گرفتم و نور محیطی کمی دارم دکمه هاش دیده نمی شه تشکر 4 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ رفلکس میز ، کف و دیوارها سایه ها رو داخل نورشون محو میکنه البته سایه کمی بیشتر می شد بهتر بود hanooz ghan nashodam bazam migam in kar saye nadare saye nabayad too reflekte ajsam mahv beshe shayad noorato bad gozashti saye ha hamdigaro mahv kardan???? 1 لینک به دیدگاه
پژمان71 122 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ با سلام این هم دوتا کار ازمن امیدوارم خوشتون بیاد.راستی من تازه کارم 2 لینک به دیدگاه
پژمان71 122 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ نمیدونم چرا عکسارو نشون نمیده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده