spow 44198 ارسال شده در 2 اسفند، 2010 سلام دوستان عزیز دراین تاپیک پایان نامه ها جزوات درسی وگزارش کاراموزی مرتبط با مهندسی شیمی قرارداده میشه باارزوی موفقیت وکامیابی تک تک دوستان منتظر فعالیت شما هستیم 2
spow 44198 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2010 گزارش کارآموزی شرکت پتروشیمی اصفهان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2010 گزارش کارآموزی شرکت ذوب آهن اصفهان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
spow 44198 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2010 گزارش کارآموزی شرکت LAB اصفهان ( صنايع شيميايي توليد مواداوليه شوينده ها) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
spow 44198 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2010 پایان نامه مهندسی شیمی با عنوان بیو*****ها پایان نامه / بیو*****ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
spow 44198 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2010 گزارش کارآموزی پالایشگاه نفت اصفهان (واحد آیزوماکس) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
spow 44198 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2010 پروژه طرح و اقتصاد اکسو الکل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
spow 44198 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2010 گزارش کارآموزی شرکت روغن نباتی ناز اصفهان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
spow 44198 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2010 مبانی کنترل دیجیتال بر خشک کن ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
spow 44198 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2010 گزارش کارآموزی شرکت گاز (منطقه پنج عملیات انتقال گاز) فرمت word برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فرمت pdf برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
spow 44198 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2010 بررسی و ساخت کاتالیست سنتز فیشر تروپش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
spow 44198 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2010 High Temperature Heat Exchanger Project برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
spow 44198 مالک ارسال شده در 2 اسفند، 2010 گزارش کارآموزی طرح آروماتیک چهارم(پتروشیمی برزویه) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
tower2010 696 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 پروژه کار آموزی پارس جنوبی قسمت اول برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قسمت دوم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
tower2010 696 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 گزارش کارآموزی صنايع شيميايي توليد مواداوليه شوينده ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد : Shimist-eng
tower2010 696 ارسال شده در 6 فروردین، 2011 گزارش کارآموزی شرکت گاز (منطقه پنج عملیات انتقال گاز) فرمت word برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2011 دانلود جزوه زمین شناسی عمومی جزوه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
Amir Kiani 10 ارسال شده در 25 آذر، 2014 [quote name='spow'][CENTER][B]گزارش کارآموزی پالایشگاه نفت اصفهان (واحد آیزوماکس)[/B] [/CENTER] [CENTER][URL="http://parsaspace.com/files/3387038884/palayeshgah-esfahanshimi-eng.net.rar.html"][B][COLOR=#0033ff][IMG]http://shimi-eng.persiangig.com/image/download.gif[/IMG][/COLOR][/B][/URL][/CENTER] [/QUOTE] اقا این لینک مشکل پیدا کرده و فایل حذف شده. بنده هم به شدت به این گزارش نیاز دارم. اگر امکانش هست یه بار دیگه اپلود کنید یا اینکه ممنون میشم واسه من ایمیل کنید. [email]amirkiani_73@YAHOO.com[/email] صمیمانه ممنونم
spow 44198 مالک ارسال شده در 21 بهمن، 2014 اقا این لینک مشکل پیدا کرده و فایل حذف شده. بنده هم به شدت به این گزارش نیاز دارم. اگر امکانش هست یه بار دیگه اپلود کنید یا اینکه ممنون میشم واسه من ایمیل کنید. صمیمانه ممنونم من به ایمیل فایل نمیفرستم ولی اگه پیدا کنم اپلود میکنم و همین جا قرار میدم موفق باشید 1
ارسال های توصیه شده