Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ تاثیرات منفی آخرشی.... خب این تاثیرات منفی چیاست؟ لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ من مطلب علمی زیاد یاد گرفتم حتی چند دوست پیدا کردم که الان در حد نزدیکی با هاشون رفیقم....2 3 تا پروژه انجام دادم توسط دوستان اینترنتی که 2 تاشون پول داده یکیشون هنوز هنوزه هفته بعد رو وعده میده...با اینترنت زیاد وابسته ام....چون بدون رودرواسی ادم هر چیزی می تونه بگه....ولی معتاد نیستم ..اگر الان دلم بخاد تا 1 ماه پامو اینترنت نمی زارم....ولی الان عشقم بکشه تا 3 نصفه شب هم پاش میشینم... کلا از نظر علمی و درسی و مالی زیاد بهره بردم..... اما ***** و سرعت کم اذیتم می کنه و محدودیت هاااااااااا..خسته ام میکنه.... الهی بهتون ظلم شده 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ از تاثیرات مثبت : به روز شدن اطلاعات و آموزش های آنلاین و خرید آنلاین ... تاثیر منفی : غافل شدن از نزدیکان، و اعتیاد هستش ، باعث میشه طولانی مدت پشت کامپیوتر بشینیم و مشکلاتی واسه کمر و گردن و مچ دست ایجاد می شه ... 3 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ من خودمو کنترل میکنم روزی 2 یا سه ساعت تو نت نمیام بابا تو دیگه کی هستی؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ همش تأشیرات مشبته :smiley (18): دیگه همین مونده بود،مدیر ما هم یا لوس بشه یا معتاد !!!!! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ تاثیر مثبت: مقدار کمی کاهش در بصیرت عده ای از انسانهای فوق بصیر...... تاثیر منفی: زجر خودم از مقابله با بصیرتان......... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ دیگه همین مونده بود،مدیر ما هم یا لوس بشه یا معتاد !!!!! نمیشه تخفیف بدی جفتشو با هم حساب کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ نمیشه تخفیف بدی جفتشو با هم حساب کنی؟ معتاد همیجوریش،پته پته حرف میزنه،اگه قرار باشه لوس بشه که دیگه اصلا نمیشه فهمید چی میگه!!!!! 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ همه چیزش خوبه ... تازه پوست کلفتم میشی ( بالاخره بعد از هر بار وصل به نت مامان و ملاقه و به به و گیش گیش و ... :banel_smiley_52:) 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ خیلی خوبه... من که دوسش دارم... یه حرکتی هم زدم خفن ... اینقدر دانلود کردم از شرکت کلا اینترنت شرکت قطع شده ... رئیس دفترمون هم همش زنگ میزنه به اون شرکته دری وری میگه... هنوز هیش کی نفهمیده کار من بوده ... عذاب وجدان گرفتم میخوام فردا برم خودمو تحویل بدم... 2 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ منم معتاد شدم چی کار کنم ترک کنم؟؟!! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ خیلی خوبه...من که دوسش دارم... یه حرکتی هم زدم خفن ... اینقدر دانلود کردم از شرکت کلا اینترنت شرکت قطع شده ... رئیس دفترمون هم همش زنگ میزنه به اون شرکته دری وری میگه... هنوز هیش کی نفهمیده کار من بوده ... عذاب وجدان گرفتم میخوام فردا برم خودمو تحویل بدم... :ws28: عابدی...پشت میله های زندون می بینیمت... 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ عابدی...پشت میله های زندون می بینیمت... دمهری اخراج نشم؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ دمهری اخراج نشم؟ حالا مجبور بودی تون همه دانلود کنی عابدی؟ :w00: 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ آره مجبور بودم... از اون همه فیلم و مستند نمیشد گذشت...:w00: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ تاثیرات مثبت :دوستای خیلی خوبی پیدا کردم و سوادم بالا رفته کمی :دی تاثیرات منفی:خیلی دور شدم از همه چیز ، از خودم خونوادم دوستام تلویزیون درسام کتابام خوراکیام و.... :دی 6 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ من یه دو روزه اومدم از کار و زندگی و همه چیز افتادم:mornincoffee: از فردا برای همیشه تعطیش می کنم:hi: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ کی باورش می شه من 3 ماه می شه که تلویریون ندیدم؟همش به خاطر اینترنته...سریال ها رو هم تو نت می بینم منم کلا تلویزیونو گذاشتم کنار من به خاطر این اومدم نت چون داشتم افسرده میشدم الان وقتی با دوستام صحبت میکنم شادم یه جورایی شدیدا معتاد شدم اعتیادش بده دیگه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ من یه دو روزه اومدماز کار و زندگی و همه چیز افتادم:mornincoffee: از فردا برای همیشه تعطیش می کنم:hi: تو که اینجایی...معتاد :w00: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده