spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان عزیز والا فعلا چون از چندوچون کار اطلاع دقیقی ندارم نمیخوام اسمی بزارم روش ولی اگه کسی اطلاع دقیقی از ماوقع داره منم روشن کنه بسته های اینترنتی که همراه اول میفروشه نوع سومش با دانلود نامحدود وبرای یک ماه هزینه ای معادل 10 هزار تومان براش ثبت شده حالا چجوری هست که برای استفاده تقریبا دودوره ای از این خدمات روی فیش من مبلغ 42 هزارتومان درج شده؟:w00: 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ 20تومن + 22تومن = 42تومن به اين واضحي!!! 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ 20تومن + 22تومن = 42تومن به اين واضحي!!! قاطیما:w00::w00: قاطی قاطی:w00: لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ قاطیما:w00::w00: قاطی قاطی:w00: معلومه!!! من به اين قشنگي واست توضيح دادم چي شده لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ دزدی ... خوب همون رو نوشته بودم ولی بزار شنبه میرم ته وتوی قضیه رو در میارم 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ دزدی ... عسللللللللللللللللل دزدي چيه؟ 20+22 اين كوجاش دزديه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ خوب همون رو نوشته بودم ولی بزار شنبه میرم ته وتوی قضیه رو در میارم اوم.. چی بگم والا .. خدا صبر بده باشه نتیجشم به ما بگو... مخابرات ما که خیلی باحاله یه مدت یسری کارکن داش که بخشی هزینه مکالمه خودشونو بین مردم تقسیم میکردن .. توضیحاتش طولانی .. یه چیز یادت باشه اینجا نمیتونی چیزیو درست کنی فقط باید سعی کنی کلاتو بچسبی که باد که نه دزد نبره... 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان عزیز والا فعلا چون از چندوچون کار اطلاع دقیقی ندارم نمیخوام اسمی بزارم روش ولی اگه کسی اطلاع دقیقی از ماوقع داره منم روشن کنه بسته های اینترنتی که همراه اول میفروشه نوع سومش با دانلود نامحدود وبرای یک ماه هزینه ای معادل 10 هزار تومان براش ثبت شده حالا چجوری هست که برای استفاده تقریبا دودوره ای از این خدمات روی فیش من مبلغ 42 هزارتومان درج شده؟:w00: از اول بت گفتم همراه اول چرته نگیر 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ اوم.. چی بگم والا .. خدا صبر بدهباشه نتیجشم به ما بگو... مخابرات ما که خیلی باحاله یه مدت یسری کارکن داش که بخشی هزینه مکالمه خودشونو بین مردم تقسیم میکردن .. توضیحاتش طولانی .. یه چیز یادت باشه اینجا نمیتونی چیزیو درست کنی فقط باید سعی کنی کلاتو بچسبی که باد که نه دزد نبره... بدبختیه دیگه رفیقم الان ترکیه داره درس میخونه رو موبایلش اینترنت ده مگابیتی داره ما افتخار میکنیم با 128 ساین میشیم اونم هزینش اونقدر پایین هست که دیگه از سرویس دیگه ای استفاده نمیکنن حالا میرم دنبالش ولی اگه قراره هزینه اضافه بگیرن چرا رک وراست به خود ادم نمیگن که ارائه این خدمات اینقدر هم هزینه داره بیچاره یکی از بچه های پیمانکار اینترنت رو تو گوشی من دیده بود اون روز میگفت برامن 170 هزار تومن فیش میان دوره اومده من باور نکردم من دیگه برم الان شامم میسوزه باید با شیکم گشنه بخوابم شب همگی خوش 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ از اول بت گفتم همراه اول چرته نگیر خب تو نیروگاه ایرانسل انتن نمیداد برا اون از این گرفتم 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ بدبختیه دیگهرفیقم الان ترکیه داره درس میخونه رو موبایلش اینترنت ده مگابیتی داره ما افتخار میکنیم با 128 ساین میشیم اونم هزینش اونقدر پایین هست که دیگه از سرویس دیگه ای استفاده نمیکنن حالا میرم دنبالش ولی اگه قراره هزینه اضافه بگیرن چرا رک وراست به خود ادم نمیگن که ارائه این خدمات اینقدر هم هزینه داره بیچاره یکی از بچه های پیمانکار اینترنت رو تو گوشی من دیده بود اون روز میگفت برامن 170 هزار تومن فیش میان دوره اومده من باور نکردم من دیگه برم الان شامم میسوزه باید با شیکم گشنه بخوابم شب همگی خوش شب خوووووش..... لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ عسللللللللللللللللل دزدي چيه؟ 20+22 اين كوجاش دزديه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ من قبض موبایلم چند ساله زیر 8000 تومان میومد..الان 2 ماه شده واسم 12 تومان میاد....دوستامم همون اندازه هستن.......یا من وراج شدم ....یا پدر سوخته گرونش کرده لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۹ :ws28::ws28: از احوالات سجاد بسیار خنده آمد....:ws28::ws28: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده