arian ariaey 1755 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 اگه اشتباه نکنم این گفته ی شهاب حسینی تو یکی از فیلماس که اسمش یادم نیست! جمله: رفتن دلیل نمی خواد! بهونه ی موندن که تموم بشه کافیه... 10
vergil 11695 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 آدم باید زندگی کردن ررو یاد بگیره من هر روز تمرین میکنم بزرگترین مانع این است که خودم را نمیشناسم کورمال راه میروم اگر کسی مرا آنطور که هستم دوست داشته باشد. ممکن است، بالاخره جرات کنم و نگاهی به خودم بیاندازم ... اکنون نمیتونم بمیرم از خودکشی میترسم شاید روزی خداوند بخواهد از من استفاده ای کند و بعد مرا از زندانم رها کند...! autumn sonata 1978 11
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 هاردی: میخوام ازدواج كنم لورل: با كی؟ هاردی: معلومه دیگه، با یه زن. مگه تو كسیو دیدی كه با یه مرد ازدواج كنه؟ لورل: آره هاردی: كی؟ لورل: خواهرم 9
haniye.a 5626 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 ادم چیزی رو که بالا اورده دوباره نمیخوره! تو فیلم تصویه حساب بود فک کنم دیالوگ لادن مستوفی بود 8
from_hell 10964 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 این دیالوگ ماندگار که نیست هیچی!!!بیخود هم هست اما شاهکار رو کسی انجام داده که فیلم رو زیر نویس کرده..:-" یه مقدار دور از ادبه....ولی خوب...جالب بود... ضمنن من فقط عکس فیلم رو میذارم که زیر نویس شده... این آقا تو این فیلم نقش پسر صدام رو داشته... سلامتی کسی که زیر نویسش کرده...(جمله تو پرانتز رو خودش اضافه کرده) 10
from_hell 10964 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 من به عنوان نماینده تام الاختیار خداوند در این محله و تمام محله ها، به شما می گویم که بروید حالتان را بکنید ولی اسراف نکنید. رضا مارمولک /پرویز پرستویی 5
from_hell 10964 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 شرارت چهره های زیادی داره. هیچکدومشون به اندازه تظاهر به پاکدامنی خطرناک نیست! Sleepy Hollow 5
from_hell 10964 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 صلوات برای سلامتی امیرعلی ما کاری به حکم نداریم حکم رو کاغذ مال محکمهس اصلیت حکم مال خداست که ما و منش ریخته و گلریزون میکنیم واسه کسی که آزاد میشه از این چاردیواری که همهی دنیا چاردیواریه کرم مرتضی علی یه مرد که واسه شرف و ناموسش دوازده سال رو کشیده وجدانش بالاتر از این پولاست که کاغذیه سلامتی سه تن ناموس و رفیق و وطن سلامتی سه کس زندونی و سرباز و بیکس سلامتی سه کس تنها غریب و بی کس سلامتی باغبونی که زمستونش رو از بهاربیشتر دوست داره سلامتی آزادی،سلامتی زندونیای بیملاقاتی دیالوگ زیبای مرحوم مهدی فتحی/ فیلم اعتراض 4
from_hell 10964 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 چه پیامی اقا جون همین قدر میدونم که یه وقتی از هرچی نالیدیم گفتید جنگه وقتش نیست؛ مام دیدیم راست میگید ....! گفتیم چشم . بعدشم که جنگ تموم شد گفتین کلی خرابی به بار اومده اینقد نق نزنید .... باز دندون سرجیگر گذاشتیم.....! بازم یکی پیدا شد می خواد به داد ما برسه حالا منم اومدم رای بدم گزارشگر : مادر ببخشید ضبط ما اشکال پیدا کرده میشه دوباره تکرار کنید ....؟ طوبی : ول کن آقا جون خدا ننه باباتو بیامرزه؛ خونم رفت ..... بچم آواره شد ........ این روزام هرجا که میری یکی فرت و فرت و فرت فیلم برمیداره کاش یکی پیدا میشد از تو دلمون عکس میگرفت ........ اصلا این فیلمها را به کی نشون میدید .....؟ فیلم زیر پوست شهر 5
from_hell 10964 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 رضا مارمولک: خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست! خدا، خدای آدم های خلافکار هم هست... دیالوگ پرویز پرستویی / فیلم مارمولک 4
from_hell 10964 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 کارلیتو : لطف میتونه سریع تر از گلوله آدم رو بکشه! راه کارلیتو/برایان دی پالما 8
from_hell 10964 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 زوربا: چرا جوونها می میرن؟ چرا آدم باید بمیره؟ بازیل :نمیدونم! زوربا: پس فایده این همه کتابایی که خوندی چیه؟! اگه به این سوال جواب نمیدن ؟ بازیل: اونا از رنج آدمایی که نمیتونن به این سوالای تو جواب بدن می گن! زوربا: تف به این رنج!! زوربای یونانی/مایکل کاکویانیس 9
from_hell 10964 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 آدم های تنها همیشه به مورچه ها فکر میکنند ، چون مورچه ها همیشه دست جمعی حرکت میکنند Old Boy 8
*lotus* 20275 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 اگه من نتونم تو رو ببخشم لیاقت تو رو ندارم ! (آل پاچینو - هشت) 7
*lotus* 20275 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 وکیل ها حرف مفت زیاد میزنن اما مفتی حرف نمیزنن . رضا کیانیان 5
*lotus* 20275 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 وقتي به اندازه كافي شجاع باشي بدون اعتبار هم مي توني كار كني (رت باتلر در بر باد رفته) 7
*lotus* 20275 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 کاش همیشه باد پشتت باشه وخورشید بالایه سرت و باد سرنوشت تو رو ببره اون بالاها تا با ستاره ها برقصی Blow 5
*lotus* 20275 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 كلمنتاين: بعضي وقتها فكر مي كنم مردم نمي فهمن كه بچه بودن چقدر تنهايي داره. [ درخشش ابدي يك ذهن پاك ] 6
*lotus* 20275 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 یکی از مشکلات نجیب زاده بودن اینه که وقت و بی وقت مجبور می شی مث آدم رفتار کنی اسپارتاکوس 5
ارسال های توصیه شده