arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ اگه اشتباه نکنم این گفته ی شهاب حسینی تو یکی از فیلماس که اسمش یادم نیست! جمله: رفتن دلیل نمی خواد! بهونه ی موندن که تموم بشه کافیه... 10 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ آدم باید زندگی کردن ررو یاد بگیره من هر روز تمرین میکنم بزرگترین مانع این است که خودم را نمیشناسم کورمال راه میروم اگر کسی مرا آنطور که هستم دوست داشته باشد. ممکن است، بالاخره جرات کنم و نگاهی به خودم بیاندازم ... اکنون نمیتونم بمیرم از خودکشی میترسم شاید روزی خداوند بخواهد از من استفاده ای کند و بعد مرا از زندانم رها کند...! autumn sonata 1978 11 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ هاردی: میخوام ازدواج كنم لورل: با كی؟ هاردی: معلومه دیگه، با یه زن. مگه تو كسیو دیدی كه با یه مرد ازدواج كنه؟ لورل: آره هاردی: كی؟ لورل: خواهرم 9 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ ادم چیزی رو که بالا اورده دوباره نمیخوره! تو فیلم تصویه حساب بود فک کنم دیالوگ لادن مستوفی بود 8 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ این دیالوگ ماندگار که نیست هیچی!!!بیخود هم هست اما شاهکار رو کسی انجام داده که فیلم رو زیر نویس کرده..:-" یه مقدار دور از ادبه....ولی خوب...جالب بود... ضمنن من فقط عکس فیلم رو میذارم که زیر نویس شده... این آقا تو این فیلم نقش پسر صدام رو داشته... سلامتی کسی که زیر نویسش کرده...(جمله تو پرانتز رو خودش اضافه کرده) 10 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ من به عنوان نماینده تام الاختیار خداوند در این محله و تمام محله ها، به شما می گویم که بروید حالتان را بکنید ولی اسراف نکنید. رضا مارمولک /پرویز پرستویی 5 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ شرارت چهره های زیادی داره. هیچکدومشون به اندازه تظاهر به پاکدامنی خطرناک نیست! Sleepy Hollow 5 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ صلوات برای سلامتی امیرعلی ما کاری به حکم نداریم حکم رو کاغذ مال محکمهس اصلیت حکم مال خداست که ما و منش ریخته و گلریزون میکنیم واسه کسی که آزاد میشه از این چاردیواری که همهی دنیا چاردیواریه کرم مرتضی علی یه مرد که واسه شرف و ناموسش دوازده سال رو کشیده وجدانش بالاتر از این پولاست که کاغذیه سلامتی سه تن ناموس و رفیق و وطن سلامتی سه کس زندونی و سرباز و بیکس سلامتی سه کس تنها غریب و بی کس سلامتی باغبونی که زمستونش رو از بهاربیشتر دوست داره سلامتی آزادی،سلامتی زندونیای بیملاقاتی دیالوگ زیبای مرحوم مهدی فتحی/ فیلم اعتراض 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ چه پیامی اقا جون همین قدر میدونم که یه وقتی از هرچی نالیدیم گفتید جنگه وقتش نیست؛ مام دیدیم راست میگید ....! گفتیم چشم . بعدشم که جنگ تموم شد گفتین کلی خرابی به بار اومده اینقد نق نزنید .... باز دندون سرجیگر گذاشتیم.....! بازم یکی پیدا شد می خواد به داد ما برسه حالا منم اومدم رای بدم گزارشگر : مادر ببخشید ضبط ما اشکال پیدا کرده میشه دوباره تکرار کنید ....؟ طوبی : ول کن آقا جون خدا ننه باباتو بیامرزه؛ خونم رفت ..... بچم آواره شد ........ این روزام هرجا که میری یکی فرت و فرت و فرت فیلم برمیداره کاش یکی پیدا میشد از تو دلمون عکس میگرفت ........ اصلا این فیلمها را به کی نشون میدید .....؟ فیلم زیر پوست شهر 5 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ رضا مارمولک: خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست! خدا، خدای آدم های خلافکار هم هست... دیالوگ پرویز پرستویی / فیلم مارمولک 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ کارلیتو : لطف میتونه سریع تر از گلوله آدم رو بکشه! راه کارلیتو/برایان دی پالما 8 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ زوربا: چرا جوونها می میرن؟ چرا آدم باید بمیره؟ بازیل :نمیدونم! زوربا: پس فایده این همه کتابایی که خوندی چیه؟! اگه به این سوال جواب نمیدن ؟ بازیل: اونا از رنج آدمایی که نمیتونن به این سوالای تو جواب بدن می گن! زوربا: تف به این رنج!! زوربای یونانی/مایکل کاکویانیس 9 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ آدم های تنها همیشه به مورچه ها فکر میکنند ، چون مورچه ها همیشه دست جمعی حرکت میکنند Old Boy 8 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ اگه من نتونم تو رو ببخشم لیاقت تو رو ندارم ! (آل پاچینو - هشت) 7 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ وکیل ها حرف مفت زیاد میزنن اما مفتی حرف نمیزنن . رضا کیانیان 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ عشق اونیه که هیچ وقت نگی متاسفم love story 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ وقتي به اندازه كافي شجاع باشي بدون اعتبار هم مي توني كار كني (رت باتلر در بر باد رفته) 7 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ کاش همیشه باد پشتت باشه وخورشید بالایه سرت و باد سرنوشت تو رو ببره اون بالاها تا با ستاره ها برقصی Blow 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ كلمنتاين: بعضي وقتها فكر مي كنم مردم نمي فهمن كه بچه بودن چقدر تنهايي داره. [ درخشش ابدي يك ذهن پاك ] 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ یکی از مشکلات نجیب زاده بودن اینه که وقت و بی وقت مجبور می شی مث آدم رفتار کنی اسپارتاکوس 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده