hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ ای کاش زنان هم برای چنین مردانی،پیش شرط پوشیدن عبا و عمامه میگذاشتند. خيلي با حالي :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ وقتی میخواهند طرفه و رد کنند میگویند چادری میخوایم خودشون میدونند حیفه دختره هست اینجوری حروم میشه خوبه همون اولش بگند تا با خیال راحت نه رو بشنوند متنفرم از این جور آدمهای بی عقل و شعور........... 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ یبار مامانم با یکی از فامیلای دورمون حرفیده بود که واسه من بره خواستگاری بدونه اینکه بمن بگه . دختره میزنگه به مامان میگه من چادریم واسه شما مشکل نداره ؟ مامان میگه چرا . پس نمیایم خواستگاری 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ یبار مامانم با یکی از فامیلای دورمون حرفیده بود که واسه من بره خواستگاری بدونه اینکه بمن بگه . دختره میزنگه به مامان میگه من چادریم واسه شما مشکل نداره ؟ مامان میگه چرا . پس نمیایم خواستگاری حقش بوده این به اونها در........:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ وقتی میخواهند طرفه و رد کنند میگویند چادری میخوایم خودشون میدونند حیفه دختره هست اینجوری حروم میشهخوبه همون اولش بگند تا با خیال راحت نه رو بشنوند متنفرم از این جور آدمهای بی عقل و شعور........... اخه بعضي ها نديده ميگن فقط دختر چادري مثلا همكار بابام ميخواد ازدواج كنه به بابام گفته يه دختر چادري برام پيدا كن (مذهبي هم نيستن ) 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ منظور من شرط تو خواستگاري هاي سنتي بود نه عاشقانه كه چرا بعضي از پسر ها نديده و نشناخته ميگن شرط من براي ازدواج چادره!!! اين تاپيك رو از كجا پيدا كردي؟:4chsmu1: اگه منظورت بحث حجابه، خب باید بگم بچه ها از دو تا بحث خوششون اومده بود و به من همون پارک ملت گفتن نظرمو اگه عضو شدن بنویسم...یکی همین موضوع حجاب و یکی هم بحث باکره بودن دخترها که ظاهراً دوستت مطرح کرده بود...البته اون یکی رو هنوز روم نشده چیزی بنویسم هر چند نظرم کاملاً به نفع خانوم هاست:jawdrop: در مورد خواستگاری سنتی هم من نظر دو تا از بچه ها که مطلب نوشتن رو کاملا تأیید میکنم: 1) یا یه دسته از آقایون دوران نوجوانی و جوونی خیلی اهل عشق و حال بودن و از دخترهای به قول خودشون بد حجاب می ترسن...فک می کنن چون با اکثر کسایی که بودن مانتویی بودن و اهل همه جور برنامه بودن، پس انتخاب یه همسر چادری تضمینی برای رفع شکشون هست..در واقع یک نوع بیماری روانی شکاکی این قبیل آدم ها می گیرن...من دوستایی داشتم که خیلی کارها می کردن اما میگفتن دختری میگیریم که تار موش هم معلوم نباشه!! چون میترسیدن از خیانت...والبته کاملا باهات موافقم این دلیل خوبی نیست و خیلی از چادری ها رو داریم که آره....:icon_pf (34):و بالعکس... اما گوش شنوایی در این جور آدم ها نیافتم! 2) دسته دیگه اعتقاد دینی و مذهبیشون ایجاب می کنه که همسرشون چادری باشه...دوستایی داشتم که بچه های سالمی بودن اما وقتی از دختری خوششون میومد ناراحت بودن که ای کاش چادری بود!!! این ها نگران آخرت خودشون یا سرنوشت بچه هاشون هستن..میگن وظیفه مرد، کنترل همسر و تربیت فرزنده! من با این جور دوستامم بحث کردم..گفتم که کرامت ذاتی آدم ها خیلی بالاتر از اینه که کسی بخواد بهش چیزی رو اجبار کنه..لا اکراه فی الدین..و اینکه به عقاید شخصی کسی که میخوای باهاش ازدواج کنی احترام بذار...و از همه مهمتر بذار فرزندت هم نگرش تو و هم همسرت رو ببینه و خودش بهترینش رو انتخاب کنه.. نه اینکه تحمیل بشه... 3) دسته سوم هم هست که تعدادشون نسبت به دو دسته قبلی خیلی کمتره...شکاک نیستن، اعتقاد مذهبی هم به حجاب ندارن و اساسا آدم های مذهبی نیستن اما تعصب قومی دارن...دوست اینجوری نداشتم که باهاش بحث کنم ببخشید طولانی شد:ws2: 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ اگه منظورت بحث حجابه، خب باید بگم بچه ها از دو تا بحث خوششون اومده بود و به من همون پارک ملت گفتن نظرمو اگه عضو شدن بنویسم...یکی همین موضوع حجاب و یکی هم بحث باکره بودن دخترها که ظاهراً دوستت مطرح کرده بود...البته اون یکی رو هنوز روم نشده چیزی بنویسم هر چند نظرم کاملاً به نفع خانوم هاست:jawdrop:در مورد خواستگاری سنتی هم من نظر دو تا از بچه ها که مطلب نوشتن رو کاملا تأیید میکنم: 1) یا یه دسته از آقایون دوران نوجوانی و جوونی خیلی اهل عشق و حال بودن و از دخترهای به قول خودشون بد حجاب می ترسن...فک می کنن چون با اکثر کسایی که بودن مانتویی بودن و اهل همه جور برنامه بودن، پس انتخاب یه همسر چادری تضمینی برای رفع شکشون هست..در واقع یک نوع بیماری روانی شکاکی این قبیل آدم ها می گیرن...من دوستایی داشتم که خیلی کارها می کردن اما میگفتن دختری میگیریم که تار موش هم معلوم نباشه!! چون میترسیدن از خیانت...والبته کاملا باهات موافقم این دلیل خوبی نیست و خیلی از چادری ها رو داریم که آره....:icon_pf (34):و بالعکس... اما گوش شنوایی در این جور آدم ها نیافتم! 2) دسته دیگه اعتقاد دینی و مذهبیشون ایجاب می کنه که همسرشون چادری باشه...دوستایی داشتم که بچه های سالمی بودن اما وقتی از دختری خوششون میومد ناراحت بودن که ای کاش چادری بود!!! این ها نگران آخرت خودشون یا سرنوشت بچه هاشون هستن..میگن وظیفه مرد، کنترل همسر و تربیت فرزنده! من با این جور دوستامم بحث کردم..گفتم که کرامت ذاتی آدم ها خیلی بالاتر از اینه که کسی بخواد بهش چیزی رو اجبار کنه..لا اکراه فی الدین..و اینکه به عقاید شخصی کسی که میخوای باهاش ازدواج کنی احترام بذار...و از همه مهمتر بذار فرزندت هم نگرش تو و هم همسرت رو ببینه و خودش بهترینش رو انتخاب کنه.. نه اینکه تحمیل بشه... 3) دسته سوم هم هست که تعدادشون نسبت به دو دسته قبلی خیلی کمتره...شکاک نیستن، اعتقاد مذهبی هم به حجاب ندارن و اساسا آدم های مذهبی نیستن اما تعصب قومی دارن...دوست اینجوری نداشتم که باهاش بحث کنم ببخشید طولانی شد:ws2: :4chsmu1: مشكل همون دسته سوم هستن كه جز دوستات نبودن لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ اخه بعضي ها نديده ميگن فقط دختر چادري مثلا همكار بابام ميخواد ازدواج كنه به بابام گفته يه دختر چادري برام پيدا كن (مذهبي هم نيستن ) :ws52: باید هیپنوتیزمشون کنیم بفهمیم برای چی همچنین خواسته ای دارند؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ ابتدا باید نگاه کرد به اون مردیکه میگه حتما باید چادر داشته باشی. 90 درصد این مردها کسانی هستند که در دوران مجردی،دنبال دختران بی حجاب راه میوفتند تا لحظه ای لذت ببرند. میگن مار گزیده از ریسمون سیاه و سفید میترسه. اکثر این افراد چون از ماهیت خودشون در گذشته باخبرند،نمیخوان دیگران همچین بلایی را سر خودش بیاورند. تن آدمی شریف است به جان آدمیت نه همین لباس زیباست نشان آدمیت ای کاش زنان هم برای چنین مردانی،پیش شرط پوشیدن عبا و عمامه میگذاشتند. دخیخاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:Ghelyon: خووووووووووووووووووووب گفتی گلللللللللللللل گفتیییییییییییی:wubpink: 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ اخه بعضي ها نديده ميگن فقط دختر چادري مثلا همكار بابام ميخواد ازدواج كنه به بابام گفته يه دختر چادري برام پيدا كن (مذهبي هم نيستن ) دختر چیز نشی و بله بگیااااااااااا:Ghelyon: جالبش اینکه بعضی از این اقایون میرن درخونه دختر مانتویی رو میزنن بعد شرط میزارن دخترتون باید چادر سرش کنه 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ آیا تا حالا مردی گفته من با شرط بلوز و تی شرت شمارو میخوام؟ 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ دختر چیز نشی و بله بگیااااااااااا:Ghelyon:جالبش اینکه بعضی از این اقایون میرن درخونه دختر مانتویی رو میزنن بعد شرط میزارن دخترتون باید چادر سرش کنه نه بابا خيالت راحت:4chsmu1: اون موقع كه تاپيك رو زدم خواستگار اومده بود گفت ميخوايم چادر بشي الان مامان همون همكار بابام داره با مامان تلفني ميحرفه:4chsmu1: مامانم بهش دختر معرفي كرد :ws2: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ نه بابا خيالت راحت:4chsmu1: اون موقع كه تاپيك رو زدم خواستگار اومده بود گفت ميخوايم چادر بشي الان مامان همون همكار بابام داره با مامان تلفني ميحرفه:4chsmu1: مامانم بهش دختر معرفي كرد :ws2: افرین چادر زن عقلشه من نمیدونم تو مغز این مردا چه چیزی میگذره و با چه تصویری به زن نگاه می کنن شرط می بندم وقتی به زن فکر می کنن قسمت بالاخونه زن رو در نظر نمیگیرن 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ آیا تا حالا مردی گفته من با شرط بلوز و تی شرت شمارو میخوام؟ خواستگار دوستم بهش گفته بوده ممكنه ببرمت خارج از ايران بخوام اونجا با هم شنا كنيم:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ خواستگار دوستم بهش گفته بوده ممكنه ببرمت خارج از ايران بخوام اونجا با هم شنا كنيم:4chsmu1: خیلی هنر کرده !!!!! من هم تو خارج شنا میکنم با دوستان..... 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ خیلی هنر کرده !!!!! من هم تو خارج شنا میکنم با دوستان..... دوستات كي ان؟؟؟؟؟:4chsmu1: حاجي و شنا با دختران؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ دوستات كي ان؟؟؟؟؟:4chsmu1: حاجي و شنا با دختران؟:icon_pf (34): از بانوان کماندوی بادی گارد هستند. 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ از بانوان کماندوی بادی گارد هستند. خيالم راحت شد چادر دارن:4chsmu1: چادر نشانه بصيرتشونه 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ خيالم راحت شد چادر دارن:4chsmu1: چادر نشانه بصيرتشونه ابتدا با چادر میایند در دریا....... اما آب در چادر میرود و آنها باد میکنند و چادرها را آنسو میفکنند.... :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ اما آب در چادر میرود و آنها باد میکنند و چادرها را آنسو میفکنند.... در توبه هیچ موقع بسته نیست. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده