.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ نازی نازی مبارکههههههههه :w70::w70: شقی از طرف من پس گلتو ببوس:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ شقی به اعصاب خودت مسلط باش با موبايلم حروفش عربيه بيمخ قاه 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ شقی انقده خوبه قراره خودش بره هووشو انتخاب کنهالبته با سلیقه من دمش گرم حالا رسمی میگیره یا صیغه ای؟ 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ مرسي امين جان خوش اومدي ايشالله عروسيت جبران كنيم :flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile: مرسی شقی راستییییییییییییییی کی میاین شمال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws3: تا علی زن بگیره تو فسیل شدی شکلک خنده برو بابا بمون تو کفشششششششششششششش:w02: 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ با موبايلم حروفش عربيه بيمخ قاه بی ادب بی نزاکت یعنی چی عربیه فونتت رو ایرانی کن:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ دمش گرم حالا رسمی میگیره یا صیغه ای؟ صیغه ای اونم یه ساعته 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ نازی نازی مبارکههههههههه :w70::w70:شقی از طرف من پس گلتو ببوس:wubpink: اي جان مرسي عزيزم دست بوسه ايشالله عروسيت 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ اي جان مرسي عزيزم دست بوسه ايشالله عروسيت کی خواستگاری فاطمه میره اخه 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ شب همه خوش من ميرم لالا شبت خوش ولی قبل از خواب اول امیر تپل بعد علی گل و بعد بابای بچه ها رو به بوس 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ صیغه ای اونم یه ساعته می خوای 2:15 دقیقش کنم بهتر هستش ها 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ اي جان مرسي عزيزم دست بوسه ايشالله عروسيت :icon_gol: کی خواستگاری فاطمه میره اخه ای درد بی ادب بیچاره اونی که تو می ری خواستگاریش 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ شبت خوش ولی قبل از خواب اول امیر تپل بعد علی گل و بعد بابای بچه ها رو به بوس باشه حتما 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ :icon_gol: ای درد بی ادب بیچاره اونی که تو می ری خواستگاریش چرا بی ادب حال میده با مدیر کل کل کردن حالا ناراحت نشو میشه شقی رو بفرستم به عنوان خواهر بزرگ تر من خواستگاریت؟ لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ باشه حتما برا باباش با سس کچاپ سرطانی باشه لطفا لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ برا باباش با سس کچاپ سرطانی باشه لطفا مرض ديكه باباش خوابيد 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ مرض ديكه باباش خوابيد بی ادب شقی یادم باشه به علی بگم با تو یکم دیکته کار کنه 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ :flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile:مرسی شقی راستییییییییییییییی کی میاین شمال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws3: برو بابا بمون تو کفشششششششششششششش:w02: میام ایشالله تاسوعا و عاشورا با مسی و وحید شمالیم 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ تولد تولد تولدت مبارک تولد تولد تولدت مبارک بیا شمعا رو فوت کن تا صد سال زنده باشی تولد تولد تولدت مبارک تولد تولد تولدت مبارک تولد تولد تولدت مبارک تولد تولد تولدت مبارک بیا شمعا رو فوت کن تا صد سال زنده باشی تولد تولد تولدت مبارک تولد تولد تولدت مبارک 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده