شقایق31 40377 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 تبریک ........آقا وحید شقایق خانم ایشالله عروسیشون تایپیک بزنید ولی اونوقت پیر شدید دیگه نمی تونید تایپ کنید...:w42::w14::w14::wubpink: مرسي بابا تازه علي 20 سالش بشه ما 40سالمون ميشه كو تا بير شدنمون 2
am in 25041 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 بههههههههههههههههههههههههه به سلامتی و خوشی ما قسمت نشد ببینیمش ولی امیدوارم سال بعد با زن و بچش بیاد پیشمون 3
baybak 4434 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 مرسي بابا تازه علي 20 سالش بشه ما 40سالمون ميشه كو تا بير شدنمون ماشالله............. اینم عکس بچه با بابای بچه خدا نگهش داره....امروزو تو خرج افتادی دیگه آره ه ه ه ه ه 2
شـاهین 8068 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 به به میبینم تولده شقی بهت نمیاد دوتا بچه داشته باشی خدایی شوهر خوبی گیرت اومده که این قدر خوب موندی مامان باباش من بهتون تبریک میگم به خاطر زادروز این گلتون امید وارم سال های سال زنده باشین و در پیری زیر سایه ی این گلتون بشینین 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 بهههههههههههههههههههههههههبه سلامتی و خوشی ما قسمت نشد ببینیمش ولی امیدوارم سال بعد با زن و بچش بیاد پیشمون مرسي امين جان خوش اومدي ايشالله عروسيت جبران كنيم 2
Avenger 19334 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 بهههههههههههههههههههههههههبه سلامتی و خوشی ما قسمت نشد ببینیمش ولی امیدوارم سال بعد با زن و بچش بیاد پیشمون تا علی زن بگیره تو فسیل شدی شکلک خنده 3
شـاهین 8068 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 تا علی زن بگیره تو فسیل شدی شکلک خنده علی نمی تونه زن بگیره باباش که میتونه بره یه زنه دیگه بگیره 2
baybak 4434 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 تا علی زن بگیره تو فسیل شدی شکلک خنده اینجوری که من می بینم پسر هم راه پدر می رود و همین فردا یه عروس خوشجل برای شقایق خانم میاره..... 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 به به میبینم تولدهشقی بهت نمیاد دوتا بچه داشته باشی خدایی شوهر خوبی گیرت اومده که این قدر خوب موندی مامان باباش من بهتون تبریک میگم به خاطر زادروز این گلتون امید وارم سال های سال زنده باشین و در پیری زیر سایه ی این گلتون بشینین مرسي شاهين جان لطف داري ولي خودمونيما اولين بار مث انسان ميحرفي قااااه 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 مرسي شاهين جان لطف داري ولي خودمونيما اولين بار مث انسان ميحرفي قااااه چیه بهم نمی یاد بترکونمش اجازه هست؟ 2
Avenger 19334 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 به به میبینم تولدهشقی بهت نمیاد دوتا بچه داشته باشی خدایی شوهر خوبی گیرت اومده که این قدر خوب موندی مامان باباش من بهتون تبریک میگم به خاطر زادروز این گلتون امید وارم سال های سال زنده باشین و در پیری زیر سایه ی این گلتون بشینین صد البته شاهین جان بهترین شوور دنیا گیرش اومده 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 علی نمی تونه زن بگیره باباش که میتونه بره یه زنه دیگه بگیره جشمت بتركه حسود نوش جونش بذار بكيره قاااه 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 اینجوری که من می بینم پسر هم راه پدر می رود و همین فردا یه عروس خوشجل برای شقایق خانم میاره..... برو دعا کن یه هووی ناناز برای شقی نیاره 3
Avenger 19334 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 به به میبینم تولدهشقی بهت نمیاد دوتا بچه داشته باشی خدایی شوهر خوبی گیرت اومده که این قدر خوب موندی مامان باباش من بهتون تبریک میگم به خاطر زادروز این گلتون امید وارم سال های سال زنده باشین و در پیری زیر سایه ی این گلتون بشینین چیه بهم نمی یاد بترکونمش اجازه هست؟ نه نترکون فقط اسپم کن اونم یواش 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 صد البته شاهین جان بهترین شوور دنیا گیرش اومده یه وقت نترکی این قدر از خودت داری تعریف میکنی 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 صد البته شاهین جان بهترین شوور دنیا گیرش اومده وحيد نوشابه هات و كه وا كردي زياده يكيش و بده به من ميسي 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 جشمت بتركه حسود نوش جونش بذار بكيره قاااه شقی به اعصاب خودت مسلط باش 2
Avenger 19334 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 برو دعا کن یه هووی ناناز برای شقی نیاره شقی انقده خوبه قراره خودش بره هووشو انتخاب کنه البته با سلیقه من 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 وحيد نوشابه هات و كه وا كردي زياده يكيش و بده به من ميسي تو نخور بخوری تیپت بهم میریزه چاق میشی 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری