شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ تبریک ........آقا وحید شقایق خانم ایشالله عروسیشون تایپیک بزنید ولی اونوقت پیر شدید دیگه نمی تونید تایپ کنید...:w42::w14::w14::wubpink: مرسي بابا تازه علي 20 سالش بشه ما 40سالمون ميشه كو تا بير شدنمون 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ بههههههههههههههههههههههههه به سلامتی و خوشی ما قسمت نشد ببینیمش ولی امیدوارم سال بعد با زن و بچش بیاد پیشمون 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ مرسي بابا تازه علي 20 سالش بشه ما 40سالمون ميشه كو تا بير شدنمون ماشالله............. اینم عکس بچه با بابای بچه خدا نگهش داره....امروزو تو خرج افتادی دیگه آره ه ه ه ه ه 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ به به میبینم تولده شقی بهت نمیاد دوتا بچه داشته باشی خدایی شوهر خوبی گیرت اومده که این قدر خوب موندی مامان باباش من بهتون تبریک میگم به خاطر زادروز این گلتون امید وارم سال های سال زنده باشین و در پیری زیر سایه ی این گلتون بشینین 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ بهههههههههههههههههههههههههبه سلامتی و خوشی ما قسمت نشد ببینیمش ولی امیدوارم سال بعد با زن و بچش بیاد پیشمون مرسي امين جان خوش اومدي ايشالله عروسيت جبران كنيم 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ بهههههههههههههههههههههههههبه سلامتی و خوشی ما قسمت نشد ببینیمش ولی امیدوارم سال بعد با زن و بچش بیاد پیشمون تا علی زن بگیره تو فسیل شدی شکلک خنده 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ تا علی زن بگیره تو فسیل شدی شکلک خنده علی نمی تونه زن بگیره باباش که میتونه بره یه زنه دیگه بگیره 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ تا علی زن بگیره تو فسیل شدی شکلک خنده اینجوری که من می بینم پسر هم راه پدر می رود و همین فردا یه عروس خوشجل برای شقایق خانم میاره..... 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ به به میبینم تولدهشقی بهت نمیاد دوتا بچه داشته باشی خدایی شوهر خوبی گیرت اومده که این قدر خوب موندی مامان باباش من بهتون تبریک میگم به خاطر زادروز این گلتون امید وارم سال های سال زنده باشین و در پیری زیر سایه ی این گلتون بشینین مرسي شاهين جان لطف داري ولي خودمونيما اولين بار مث انسان ميحرفي قااااه 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ مرسي شاهين جان لطف داري ولي خودمونيما اولين بار مث انسان ميحرفي قااااه چیه بهم نمی یاد بترکونمش اجازه هست؟ 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ به به میبینم تولدهشقی بهت نمیاد دوتا بچه داشته باشی خدایی شوهر خوبی گیرت اومده که این قدر خوب موندی مامان باباش من بهتون تبریک میگم به خاطر زادروز این گلتون امید وارم سال های سال زنده باشین و در پیری زیر سایه ی این گلتون بشینین صد البته شاهین جان بهترین شوور دنیا گیرش اومده 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ علی نمی تونه زن بگیره باباش که میتونه بره یه زنه دیگه بگیره جشمت بتركه حسود نوش جونش بذار بكيره قاااه 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ اینجوری که من می بینم پسر هم راه پدر می رود و همین فردا یه عروس خوشجل برای شقایق خانم میاره..... برو دعا کن یه هووی ناناز برای شقی نیاره 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ به به میبینم تولدهشقی بهت نمیاد دوتا بچه داشته باشی خدایی شوهر خوبی گیرت اومده که این قدر خوب موندی مامان باباش من بهتون تبریک میگم به خاطر زادروز این گلتون امید وارم سال های سال زنده باشین و در پیری زیر سایه ی این گلتون بشینین چیه بهم نمی یاد بترکونمش اجازه هست؟ نه نترکون فقط اسپم کن اونم یواش 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ صد البته شاهین جان بهترین شوور دنیا گیرش اومده یه وقت نترکی این قدر از خودت داری تعریف میکنی 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ صد البته شاهین جان بهترین شوور دنیا گیرش اومده وحيد نوشابه هات و كه وا كردي زياده يكيش و بده به من ميسي 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ جشمت بتركه حسود نوش جونش بذار بكيره قاااه شقی به اعصاب خودت مسلط باش 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ برو دعا کن یه هووی ناناز برای شقی نیاره شقی انقده خوبه قراره خودش بره هووشو انتخاب کنه البته با سلیقه من 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ وحيد نوشابه هات و كه وا كردي زياده يكيش و بده به من ميسي تو نخور بخوری تیپت بهم میریزه چاق میشی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده