hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ منم 5 دقیقه دقت کردم 11 تا بیشتر ندیدم :w73::w73::w73::w210: 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ تا 11 رو میشه واضح دید...بقیه درست معلوم نیستن ولی شبیه صورت آدمن ! 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ آفرین افسانه جان شما میشی ابر نابغه:icon_pf (44)::w42: 4 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ من 12 تا دیدم. حدود 2 دقیقه طول کشید 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ A C H رد میشن . دلیل : قطر اصلی ماتریس. 3 لینک به دیدگاه
chame 1435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ یا D میشه یا F ٍE میشه؟ چرا دلیلتون رو بگید لطفن. 2 لینک به دیدگاه
ms.p 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ fمیشه باید 90 درجه بچرخه و بعد جای بالایی و وسطی با یه دوره تغییر رنگ عوض بشه درستههههه؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ اولاطبق قطر باید 3 تا مشکی داشته باشه (a c h نیست) اگه به سطر ها و ستون ها دقت کنیم می بینیم که تو هر سطر رنگ کاملها (سه رنگ یکسان کنار هم )یه دونه عمودیه 2 تا افقی . پس جواب هم باید یه سطر مشکی افقی داشته باشه پس گزینه یا d یا f . که به نظر من D جوابه چون یه دونه خاکستری داره .:icon_pf (19)::w72: 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ f با ىر نظر گرفتن رنگ ها...درسته؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ اولاطبق قطر باید 3 تا مشکی داشته باشه (a c h نیست)اگه به سطر ها و ستون ها دقت کنیم می بینیم که تو هر سطر رنگ کاملها (سه رنگ یکسان کنار هم )یه دونه عمودیه 2 تا افقی . پس جواب هم باید یه سطر مشکی افقی داشته باشه پس گزینه یا d یا f . که به نظر من D جوابه چون یه دونه خاکستری داره .:icon_pf (19)::w72: تا اینجا رو خوب اومدی اما بین D و F باید با توجه به رنگ ها پاسخ درست رو میگفتی. f با ىر نظر گرفتن رنگ ها...درسته؟؟؟؟؟ بله عزیزم درست گفتی آفریننننن سوال بعدی با شماست 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ من توضیحات hossein_power85 رو متوجه شدم. که میشد D و F و G اما با توجه به رنگ ها چطور f شد؟ :w127: 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ مرسی...من هنوز چیزی پیدا نکردم...اگه کسی سئوالی داره بذاره تا من پیدا کنم...:ws2: 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ من توضیحات hossein_power85 رو متوجه شدم.که میشد d و f و g اما با توجه به رنگ ها چطور f شد؟ :w127: g هم حذف میشه... با توجه به روال سایر ستون ها سطر کامل مشکی نباید وسط باشه حالا میمونه d و f که میایم رنگ های هر سطر یا ستون رو در نظر میگیریم سه رنگ داریم ، مشکی و خاکستری تیره و خاکستری توی سطر اول : 5 تا مشکی 6 تا خاکستری 7 تا خاکستری تیره سطر دوم: 6 تا مشکی 7 تا خاکستری 5 تا خاکستری تیره سطر سوم: باید 7 تا مشکی داشته باشیم 5 تا خاکستری و 6 تا خاکستری تیره در نتیجه f جوابه 6 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ افسانه جان من چیزی پیدا نکردم... اکشال نداره من خودم میذارم ... :there: این سری هر کسی که جواب داد لطفا خودش سوال بذاره مجموع سه عدد زوج متوالی 72 است ، نصف عدد کوچکتر چقدر است ؟ 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ اکشال نداره من خودم میذارم ... :there:این سری هر کسی که جواب داد لطفا خودش سوال بذاره مجموع سه عدد زوج متوالی 72 است ، نصف عدد کوچکتر چقدر است ؟ آخه من سوال ندارم پس نميگم كه ميشه 11 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ خب جواب رو بگید .. هرکسی که سوال داشت ، میزاره ... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده