میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ 21 مربع دقیقا آورین...آورین نشونشون بده شکل بکش:dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ آورین...آورین نشونشون بده شکل بکش:dancegirl2: سخت بود ، فراموش کردم اما باشه الان میکشم بعد میریم سراغ سوال بعد 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ اگه بشه رو خطکشها با مداد علامت گذاشت که خیلی سادس وگرنه باید بازم فکر کنم : با خطکش 3 سانتی 2 تا 3سانت و یکی 2 سانت روی خوط کش 8 سانتی درست میکنیم . حالا اندازه اون 2 سانتو روی 3 سانتی علامت میزنیم حالا میشه 2 تا 2 سانت کشید رو 8 سانتی فکر کنم راهم اشتباهه چون خیلی ساده بود ! . . چه سایت جالبییی . مرسی میلاد . . سوال اولم میذارم فردا حل کنم اگه کسی حل نکرد 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ توضیح بده نفهمیدم نه نه :dancegirl2: یه نقطه رو تو صفحه علامت میزنیم و خط کش 8 سانتی رو میذاریم. بعد انتهاش رو علامت میزنیم و دوباره برمیداریم و میذاریم روی علامتی که زدیم. بعد خط کش 3 سانتی رو میذاریم رو نقطه شروعی که علامت زده بودیم. 3 سانت 3 سانت علامت میزنیم. چهارمین بار که از خط کش 3 سانتی استفاده کنیم میشه 12 سانت یعنی 8+4 یعنی وسط خط کش 8 سانتی: ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ با یه ظرف 11 لیتری و 7 لیتری چجوری میشه 10 لیتر رو اندازه گرفت؟ اول 11 لیتری رو پر میکنیم. بعدش خالی میکنیم تو 7تایی و 7 تایی رو هم خالی می کنیم میره. 4 لیتری که تو 11 لیتریه مونده رو دوباره خالی میکنیم تو 7 لیتری دوباره 11 لیتری رو پر میکنیم و خالی میکنیم تو 7 لیتیریه (که سه لیترش خالی مونده) 7 لیتری که پر شد خالیش میکنیم. 8 لیتر باقی مونده رو دوباره توش خالی می کنیم و دوباره 7 لیتری رو خالی میکنیم. آخرش هم اون 1 لیتر باقی مونده رو خالی میکنیم تو 7 لیتری. واسه بار سوم 11 لیتری رو پر می کنیم و همین کار رو تکرار می کنیم که می مونه 5 لیتر توی 7 لیتریه. واسه بار چهارم 11 لیتری رو پر میکنیم و کار رو تکرار می کنیم که می مونه 2 لیتر توی 7 لیتریه. واسه بار پنجم هم اینکار رو انجام میدیم که می مونه 6 لیتر توی 7 لیتریه. واسه بار ششم که 11 لیتری رو پر کنیم اگه یه لیترش رو بریزیم رو اون 6 لیتر، 7 لیتریه پر میشه و خالیش می کنیم و 10 لیتر توی 11 لیتری می مونه. حیف که این همه آب هدر میره تا بخوایم 10 لیتر آب اندازه بگیریم. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ خدا کنه مفهوم باشه : من 4 تا از مربع ها رو نفهمیدم. به هر گوشه مربع 2تا خط وصل میشه یعنی خطوط وصل شده به هر مربع رو محاسبه کنیم میشه 8 خط یا همون 4 ضلع. الان تو این خط هایی که کشیدی، اندازه گرفتم شد، 136 خط وصل شده به گوشه ها یا 68 ضلع یا همون 17 تا مربع. اگه 21 مربع بخواد باشه لازمه که 84 ضلع تو تصویر باشه یا 168 خط به گوشه های باید وصل شده باشه. 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ من 4 تا از مربع ها رو نفهمیدم.به هر گوشه مربع 2تا خط وصل میشه یعنی خطوط وصل شده به هر مربع رو محاسبه کنیم میشه 8 خط یا همون 4 ضلع. الان تو این خط هایی که کشیدی، اندازه گرفتم شد، 136 خط وصل شده به گوشه ها یا 68 ضلع یا همون 17 تا مربع. اگه 21 مربع بخواد باشه لازمه که 84 ضلع تو تصویر باشه یا 168 خط به گوشه های باید وصل شده باشه. آره این که کشیده همون 17 تاست 4 تا دیگه هم هست که نکشیدششون 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ اون 4تا که کشیده نشده رو تو شکل زیر کشیدم 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ اون 4تا که کشیده نشده رو تو شکل زیر کشیدم اره مثل اینکه اینا فراموش شدن ! 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ من نبودم چه قدر سئوال حل کردین...آفرین... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ سوال آسون بپرسید تا جواب بدم ... 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ حد اقل با چند حرکت افقی ، عمودی و مورب میتوان جایگاه دایره ها را با مربع ها عوضید ؟ 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ با حرکت دادن 3 تا کبریت چجوری 3 تا مربع درست کنیم ؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ حد اقل با چند حرکت افقی ، عمودی و مورب میتوان جایگاه دایره ها را با مربع ها عوضید ؟ 5 تا؟ :JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ 5 تا؟ :JC_thinking: ارهههههههههه ، آپریییییییییین البته شکل کشیدنش سخته فکر کنم ، اگه نتونستی بعدا میذارم 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ حالا یه سوال قدیمی : یه کشاورز میخواد یه خرگوش و گرگ و کلم رو از رودخونه رد کنه . قایق فقط میتونه کشاورز و یکی از این 3 مورد رو با خودش حمل کنه . مشکل این جاس که : گرگ با خرگوش تنها باشه میخورش و اگر خرگوش با کلم هم تنها باشه میخورش چجوری رد شن پس ؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ ارهههههههههه ، آپریییییییییین البته شکل کشیدنش سخته فکر کنم ، اگه نتونستی بعدا میذارم من موربشو ندیدم. 14تا حساب کردم. بعد 5 رو دیدم، هرچی خودمو میکشتم میدیدم 5تا حرکت که هیچ، نزدیک 5تام نمیشه که آخرش سوالو بازم خوندم زده بود افقی و عمودی و مورب :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ ارهههههههههه ، آپریییییییییین البته شکل کشیدنش سخته فکر کنم ، اگه نتونستی بعدا میذارم اینجوری؟ 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ اینجوری؟ این که نشد پرتو جان !!! یه مربع که سر جاش نیست ! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده