pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ hmoon 2 ta mosalase mayroofe chiniyas kheyli tekrari bood 1 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ به نظر من زیاد علمی نیست که این دوتا رو با هم مقایسه کنیم...هست؟ in az oon bagaye beyne riyazi va oloome vabaste beheshe inja riyazi va hendesas vali mavarede moshabehe ziyadi vojood dare 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ in az oon bagaye beyne riyazi va oloome vabaste beheshe inja riyazi va hendesas vali mavarede moshabehe ziyadi vojood dare میشه یه توضیح بدی...لطفا...من که نمی فهمم ربطشو... 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ جوابش رو علمی و ریاضی میشه داد یه جا پرسیده بودند قبلا یکی ثابت کرده بود با زیاضی یادم نیست چی بود فکر کنم این بود که وقتی اون مثلث ها روبرش میزنیم بعد جا به جا میکنیم ... وقتی میچسبونیم به هم یه مستطیل نمیشه که بخوایم مساحتشو 13 در 5 بگیم زاویه های مثلث ها رو باید با کمک تانژانتشون به دست بیاریم بعد میبینیم شکل نهایی مستطیل نیست البته مطمئن نیستم 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ جوابش رو علمی و ریاضی میشه دادیه جا پرسیده بودند قبلا یکی ثابت کرده بود با زیاضی یادم نیست چی بود فکر کنم این بود که وقتی اون مثلث ها روبرش میزنیم بعد جا به جا میکنیم ... وقتی میچسبونیم به هم یه مستطیل نمیشه که بخوایم مساحتشو 13 در 5 بگیم زاویه های مثلث ها رو باید با کمک تانژانتشون به دست بیاریم بعد میبینیم شکل نهایی مستطیل نیست البته مطمئن نیستم خیلی ذهنمو مشغول کرده بود...مرسی که گفتی... 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ الان من می تونم ی سوال بدم؟ من از طرف همه جواب میدم...چرا که نه... 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ مردی زنی را بوسید نسبتشون چیه؟ مادر شوهر این زن با مادر زن مرد،مادر و دخترند. 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ مردی زنی را بوسید نسبتشون چیه؟ مادر شوهر این زن با مادر زن مرد،مادر و دخترند. نسبتی ندارند به نظرم... 1 لینک به دیدگاه
no_andish 2328 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ مردی زنی را بوسید نسبتشون چیه؟ مادر شوهر این زن با مادر زن مرد،مادر و دخترند. دایی و خواهر زاده 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ نسبتی ندارند به نظرم... نسبت که دارن دایی و خواهر زاده اشتباه گفتی عزیزم 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ عروس و پدر شوهر؟ احسنت کتایون گل گفتی آی گل گفتی دی ری دی دین مثل ی بلبل گفتی دی ری دی دین جواب عالی دادی،غنچه بودی شکفتی 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ احسنت کتایون گل گفتی آی گل گفتی دی ری دی دین مثل ی بلبل گفتی دی ری دی دین جواب عالی دادی،غنچه بودی شکفتی :ws28:مرسیییی خیلی موزیکال بود... 1 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ ای بابا یکی یه چیزی بگه حل بکنیم دیگه اگه تکراری بود ببخشید : یه فروشنده شکلات 3تا جعبه مبهم پیش رو داره ، یکی از جهبه ها حاوی شکلات سکه ای شکله ، یکی حاوی شکلات مغزدار و اخری مخلوطی از هر دو . روی سه جعبه به ترتیب نوشته شده : سکه ای ، مغزدار ، مخلوط . فورشنده میگه که تمام جعبه ها اشتباهی اسمگذاری شدن . کمترین تعداد شکلاتی که فروشنده باید از جعبه ها بیرون بیاره تا بفهمه محتوی هر بسته چیه ، چندتاس ؟ ( اگه کسی فیلمشو دیده نگه چون تقلبه ) 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ ای بابا یکی یه چیزی بگه حل بکنیم دیگه اگه تکراری بود ببخشید : یه فروشنده شکلات 3تا جعبه مبهم پیش رو داره ، یکی از جهبه ها حاوی شکلات سکه ای شکله ، یکی حاوی شکلات مغزدار و اخری مخلوطی از هر دو . روی سه جعبه به ترتیب نوشته شده : سکه ای ، مغزدار ، مخلوط . فورشنده میگه که تمام جعبه ها اشتباهی اسمگذاری شدن . کمترین تعداد شکلاتی که فروشنده باید از جعبه ها بیرون بیاره تا بفهمه محتوی هر بسته چیه ، چندتاس ؟ ( اگه کسی فیلمشو دیده نگه چون تقلبه ) آخ جون مرسی بالاخره یکی سئوال داد... بذار اندکی تامل کنیم... 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ آخ جون مرسی بالاخره یکی سئوال داد...بذار اندکی تامل کنیم... توضیح کامل میخوام هاااا سوال بعدی هم حاضره 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ ای بابا یکی یه چیزی بگه حل بکنیم دیگه اگه تکراری بود ببخشید : یه فروشنده شکلات 3تا جعبه مبهم پیش رو داره ، یکی از جهبه ها حاوی شکلات سکه ای شکله ، یکی حاوی شکلات مغزدار و اخری مخلوطی از هر دو . روی سه جعبه به ترتیب نوشته شده : سکه ای ، مغزدار ، مخلوط . فورشنده میگه که تمام جعبه ها اشتباهی اسمگذاری شدن . کمترین تعداد شکلاتی که فروشنده باید از جعبه ها بیرون بیاره تا بفهمه محتوی هر بسته چیه ، چندتاس ؟ ( اگه کسی فیلمشو دیده نگه چون تقلبه ) مسعود جان شما تو چشاي من يه نگاهي بنداز من با اين همه تار عنكبوت چيكار كنم آخه؟ :w00: جواب سوالتم يه دونه ست 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ مسعود جان شما تو چشاي من يه نگاهي بنداز من با اين همه تار عنكبوت چيكار كنم آخه؟ :w00: جواب سوالتم يه دونه ست نه خجالت میکشم تو چشات نگاه کنم جارو برقی توضیح بده این کافی نیست ! تقلب که نکردی ؟ 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ نه خجالت میکشم تو چشات نگاه کنم جارو برقی توضیح بده این کافی نیست ! تقلب که نکردی ؟ مي ترسم همون دوتا دونه تاپيكم خورده بشه چرا من رفتم تقلب كردم جوابتو دادم :persiana__hahaha: مگه من بيكارم آخه؟ خب ببين گفته همه ي جعبه ها اشتباه نامگذاري شدن سكه اي----مغزدار----مخلوط خب پس اوني كه اسمش مخلوطه يا فقط سكه اي هست يا فقط مغز دار يكي از تو اون برميداري. اگه سكه اي بود، پس ترتيب اين شكلي ميشه: مغزدار----مخلوط----سكه اي اگه مغزدار بودم ميشه: مخلوط---سكه اي----مغز دار اوكي؟ 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده