chame 1435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ ابتدا روی لینک زیر کلیک کنین. بعد دکمه استارت رو بزنین. بعد از یک آماده باش ۳ – ۲ – ۱ بایستی جای اعداد رو که چند لحظه نمایش داده می شه به خاطر بسپارین و روی جای اون ها به ترتیب از کم به زیاد کلیک کنین! بعد از چند مرحله، سن مغز شما با توجه به زمان عکس العمل و درستی اون محاسبه و نمایش داده می شه هرچی سن مغزتون جوون تر باشه بهتره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ سن مغز؟ واسه من 52 شد ... بده یا خوب؟ 1 لینک به دیدگاه
chame 1435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ سن مغز؟ واسه من 52 شد ... بده یا خوب؟ خیره ان شاءالله 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ چه جالب ... یه بار دیگه شد 28 ... حالا بالاخره تکلیف من چیه؟ دارم میمیرم؟ 1 لینک به دیدگاه
chame 1435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ چه جالب ... یه بار دیگه شد 28 ... حالا بالاخره تکلیف من چیه؟ دارم میمیرم؟ این تست بر اساس دقت شما در پاسخ گویی محاسبه انجام می ده. این که سن مغزت از سن خودت بیشتره که خوبه که. اما دومین بار که کمتر شده بهتره بر اساس توضیح اولیه هرچی جوون تر باشه بهتره. 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ آهان ... خیالم راحت شد ... :2rqfst4: 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ هر چی جوون تر باشه بهتره؟؟؟؟؟!!! 1 لینک به دیدگاه
chame 1435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ دکمه استارتش کدومه؟ دکمه ی استارت رو اگر بعد از کلیک بر روی لینک چند لحظه صبر کنید تو خود تصویر میاد. هر چی جوون تر باشه بهتره؟؟؟؟؟!!! هرچه امتیاز کمتر باشه قدرت حافظه ی فعال شما بیشتره یعنی جوون تره بهتره. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ هرچی کمتر باشه بهتره فکر کنم من یه سری زدم شد 25 بعدش اومدم غلط بزنم بیشترشو، ببینم چطوریه، شد 120 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ آره منم یه بار دیگه زدم شد 21 فکر کنم کمتر باشه بهتره 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ هرچی کمتر باشه بهتره فکر کنم من یه سری زدم شد 25 بعدش اومدم غلط بزنم بیشترشو، ببینم چطوریه، شد 120 ظاهراً عدد کمتر باشه بهتره ... 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ این سوالی که گذاشتم رو نمیخوان بقیه جواب بدن؟ یه سری از دوستان میدونن چجوریه روش حلش ! 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ این سوالی که گذاشتم رو نمیخوان بقیه جواب بدن؟یه سری از دوستان میدونن چجوریه روش حلش ! کدوم سوال؟ 1 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ من که زیر 25 نتونستم برم :smiley-gen165::smiley-gen165: 1 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ کسی سوال جدید نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (72): 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ 100 کیسه سکه داریم که تو هرکیسه صد سکه یک شکل ویک رنگ ویک فرم وجود دارهوزن تمام سکه ها فرضا 10 گرم هست یعنی وزن هرکیسه یک کیلوگرم ولی درداخل فقط یک کیسه هرصد سکه دارای وزن 9 گرم هستند یعنی سکه های اون کیسه تقلبی هستند چگونه فقط وفقط با یک بار وزن کردن سکه های تقلبی رو تشخیص بدیم؟ فقط یکبار میتونید از ابزار وزن کردن استفاده کنید وهرعملی غیر از اون مجازه! 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده