afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ ادمین کشته شه اونوخت کی هست که هر روز فشار های وارده به سرور نواندیشان رو خنثی کنه!!؟ :-"!؟ اونوقت دیگه فشار به سرور نمی آد تمام....اینم بقیه جسدش..... بعضی از قسمت های بدنشو نیست چیکارشون کردی؟ هیلدا این تاپیک رو زد و خودش رفت که توطئه گرا و شورشیا مشخص بشن :167: توطئه گری بزرگتر از تو؟ محمد طفلکی .....آهایییییییی....چیکار اقای مدیر دارین؟؟:w00::w00: بدهم از سر در نو اندیشان اویزانتان کند پدر سوخته ها:w00: پاچه خوار رو بشناسین 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ اونوقت دیگه فشار به سرور نمی آد بعضی از قسمت های بدنشو نیست چیکارشون کردی؟ توطئه گری بزرگتر از تو؟ پاچه خوار رو بشناسین پاچه خوار؟؟:ws52: مگه محمد پاچش میخواره؟؟؟ محمد پاچت میخواره؟؟؟ خوب بده به افشینعضوش کردی واسه چی[/size] 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ محمد مُرد؟ ادمین بدی نبوداااا....فک نکنم بهتر گیرتون بیاد حالا کی باید بیاد به جاش؟ من؟!!!!:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ سلام هیلدا جونم تو کجا بودی من تورو اینقدر دیر پیدا کردم چند ماهه میگم بیاین علیه محمد توطئه کنیم:167: همه فرار میکنن خوشم اومد از جراتت من هستم :ws28: 3 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ من هستم به عنوان سردسته آدمین کش ها آدمینی از من میترسه بیاین آمادگی خودتونو اعلام کنید کی با من همکاری میکنه؟:167: 3 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ بروز شدن لیست خائنین 1-royan aria 2-hilda 3-میلاد 4-baybak 5-mahnaz.d 6-... 2 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ بروز شدن لیست پاچه خوارها 1- mini O_N-2 3-الهام 4- SYLAR 5-.. 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ نه بابا فعلا زوده نکشینششششش.... :w00: من امتحان دارممم حوصله ختمو گریه زاری ندارمم تازشم لباس مشکی باید برم بخرممم بعد فردا نرم یونی 3تا غیبیتمو کردم کی میخواد بیاد جوابه استادمونو بده فردا باید برم فلش دوستمو بدمم برم دکتر اوه اوه اوه جزوه سیستم بگیرم کلی از گزارش کارام مونده این کارو نکنیییییییییییییییددددددووو از همه کارام عقب میفتممم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ اون امین و الهام عامل نفوذی خائنان که تو لیست پاچه خوارا اومدن بابک و فاطمه هم اضافه کن :w00: 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ بروز شدن لیست پاچه خوارها1- mini O_N-2 3-الهام 4- SYLAR 5-.. ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چی میگییییییییییییییییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ من که دیشب سرش رو بریدم....باز زنده شد؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ محمد تا وقتی که من ادمین نشدم همین اش و همین کاسس.... 1 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ رو منم حساب کنین دوستانم ولی یه جا اون بالا بالاها مدیر ارشدی چیزی هم واسه من کنار بگذارین گفته باشم مگرنه تک تکتونو لو میدم 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ رو منم حساب کنین دوستانمولی یه جا اون بالا بالاها مدیر ارشدی چیزی هم واسه من کنار بگذارین گفته باشم مگرنه تک تکتونو لو میدم شما جیب ما رو نزن ... کمک پیشکش.... 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ بروز شدن لیست پاچه خوارها1- mini O_N-2 3-الهام 4- SYLAR 5-.. پاچه خوار خودتیااااااااا....:w00::w00: میگن حرف حق تلخه ولی نشنیدیم بگن پاچه خواریه:ws28: اصلا دلمون میخواد...حسودیت میشهههههههههه......تو هم بیا پاچه خواری 1 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ شما جیب ما رو نزن ... کمک پیشکش.... خودت خواستی ها خواستم از در دوستی وارد شم نذاشتین بذار نیروهامو جمع کنم میام سراغتون مگر اینکه به من یه پست خوب بدین بــــــــــــــــــــــــــــــــــــا همتونما نگین نگفتی 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ پاچه خوار خودتیااااااااا....:w00::w00:میگن حرف حق تلخه ولی نشنیدیم بگن پاچه خواریه:ws28: اصلا دلمون میخواد...حسودیت میشهههههههههه......تو هم بیا پاچه خواری غضنفر غضنفر که میگم شمایی؟؟؟.... 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ غضنفر غضنفر که میگم شمایی؟؟؟.... غضنفر؟؟؟.........:banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ غضنفر؟؟؟.........:banel_smiley_4: اره ... ادم زحمت کشیه ها..... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده