hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ ادمین را باید کشت.....:girl_in_dreams: جوره دیگر باید زیست..... . . . . . 18 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ :ws28: توپ تانک فشفشه، ادمین باس اعدام بشه 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ :ws28: توپ تانک فشفشه، ادمین باس اعدام بشه فرزندم هیچ استعدادی نداری درشعرااا اعدام شه بیشتر میاد 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ فرزندم هیچ استعدادی نداری درشعرااا اعدام شه بیشتر میاد خودت استعداد نداری رو اون شعر سالهاست اساتید دارن کار میکنن تا به ابعاد نهانش پی ببرن 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ چرا اعدام بشه؟ چون که یه ادمین خوب ، یه ادمینه مرده اس..... (دور از جونت محمد) 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ چرا اعدام بشه؟ واس تفریح :smiley (18): یکم هیجان بدست بیاریم :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ ادمین رو باید کشت....چه با لگد چه با مشت 11 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ ميشه من چنتا از اختراعاتمو اينجا امتحان كنم؟ 5 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ چون که یه ادمین خوب ، یه ادمینه مرده اس.....(دور از جونت محمد) کی گفته خوبه؟:persiana__hahaha::persiana__hahaha::persiana__hahaha::persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ ادمین رو باید کشت....چه با لگد چه با مشت ميشه من چنتا از اختراعاتمو اينجا امتحان كنم؟ اره اریون جان... اصن محمدو واسه همین اوردیمش.... هر جور عشقته ازمایش کن روش....:girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ کی گفته خوبه؟:persiana__hahaha::persiana__hahaha::persiana__hahaha::persiana__hahaha: دیگه نمیدونم بعد از مردن چی کارش کنیم خوب شه؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ ميشه من چنتا از اختراعاتمو اينجا امتحان كنم؟ بوگو چند تا راه 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ اره اریون جان... اصن محمدو واسه همین اوردیمش....هر جور عشقته ازمایش کن روش....:girl_in_dreams: من كه كاري نمي خوام بكنم كه... من طفليم... همه ميدونن حالا اين آقاي ادمين كجا هست؟ 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ دیگه نمیدونم بعد از مردن چی کارش کنیم خوب شه؟ با جفت پا برین تو دهنش بعد سرشو بگیرین محکم بزنید به زمین... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ خودت استعداد نداریرو اون شعر سالهاست اساتید دارن کار میکنن تا به ابعاد نهانش پی ببرن :banel_smiley_4:تو تنها چیزی که استعداد داری برقه واس تفریح :smiley (18): یکم هیجان بدست بیاریم :banel_smiley_52: رو تو بهترهارزو هم که نداریادم عذاب وجدان نمیگیره امین عروسیارمین میای دیگه؟ ادمین رو باید کشت....چه با لگد چه با مشت :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده