jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ dark shadows این فیلم داستان پسری است به نام "بارناباس کالینز" که یک روز درسال 1752 میلادی قلب جادوگری به نام "آنجلیک بوچرد" را می شکند این جادوگر او را تبدیل به خون آشامی کرده و زنده به گورش می کند. حالا بعد از 220 سال او آزاد شده و اتفاق های عجیبی در انتظارش است... 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ Schindler's list با کارگردانی Steven Spielberg برنده ی 7 جایزه اسکار در مورد کشتار یهودیان در جنگ جهانی دوم. و نمره 8.9 از 10 در IMDB حتمـــــــــا ببینید. Pulp fiction با کارگردانی تارانتینو چهارمین فیلم عامه پسند در IMDB با نمره 9 از 10 . حتما ببینید We bought a zoo با بازی مت دیمون . نبینید! 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ دومین سری از مجموعه ی underworld تولید 2006:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ A Christmass Kiss خیلی ام چرت بود 3 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ Wrath of the Titans بد نبود..یه نیمه خدا که سعی میکنه پدرشو که یه خداست نجات بده 4 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ سلام برای سومین بار این فیلم رو دیدم. حتما این فیلم رو ببینید. شاهکاره!!!! What ever happened to Baby jane سال 1962 Director: Robert Aldrich برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Army.of.onE 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ Dream House داستان قشنگی داشت بازیگرای عالی حتما ببینیدش 3 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ Dream House داستان قشنگی داشت بازیگرای عالی حتما ببینیدش من چند وقت پیش دیدم برام جالب نبود. خیلی دمه دستی بود. آخرشم که کمدی بود. 1 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ 500days of summer خوبه واسه جوونا ببینیدش 1 لینک به دیدگاه
Army.of.onE 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ من چند وقت پیش دیدم برام جالب نبود. خیلی دمه دستی بود. آخرشم که کمدی بود. آخرش زیاد جالب نبود منم موافقم اما تا قبل از پایان بدش اونقدرها هم افتضاح نبود حداقل از تایتانها و پرومتیوس این جور فیلما که واسم جذابتر بود. لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ زندگی خصوصی پیشنهاد میکنم ببینید:icon_razz: لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ گشت ارشاد : [ (یک مزخرف کامل ) به توان n ] ضد گلوله : یه کمدی معمولی 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ Killers کلا بازی اشتون کوچر رو دوس دارم ، خنده س :hapydancsmil: فیلم جالبی بود ، واسه تفریح و از بین بردن خستگی روزانه خیلیییییییییی گزینه ی خوبیه 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ فیلم lol خلاصه داستان : لولا دختر نوجوانی است که در مناقشات روزمره زندگی، به تازگی قلبش توسط دوست پسر بی لیاقتش شکسته شده و حالا دنیا در جلوی چشمانش تیره و تار شده است ! اما با آغاز سال تحصیلی جدید اتفاقات تازه ای برای او رخ می دهد که روی هم رفته حال او را دگرگون می کند و... 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ midnight in paris کاری لز وودی آلن ،خیلی از دیدنش لذت بردم ،فیلمشو که میدیدم همون حسیو داشتو که موقع خوندن داستاناش داشتم،یه برند خاص داره 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ پریروز گشت ارشادو دیدم به نظرم خیلی فیلم قشنگی بود یه سری واقعیت هارو در قالب طنز نشون میدادن امروزم اینجا بدون من رو دیدم که توش صابر ابر و فاطمه معتمد آریا و پارسا پیروزفر و نگار جواهریان بازی میکنند کل فیلم رو دیدم تازه آخره فیلم وقتی دیدم لبخند صابر ابر رو لبش خشک شد فهمیدم که چرا اسم فیلم همچین چیزی بوده به نظر من ارزش دیدن رو داره 1 لینک به دیدگاه
مبهم 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ همین الان داشتم فیلم A Beautiful Mind میدیدم . به نظرم قشنگ بود 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ همین الان داشتم فیلم A Beautiful Mind میدیدم . به نظرم قشنگ بود این فیلم فوق العاده س ... بزای راسل کروو رو خیلی دوس دارم . آخریش : 17 Again با بازی زک افرون . فان بود . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده