Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ واقعی نسیت فیلمه و اگه اشتباه نکنم پر درآمد ترین فیلم تاریخ به نسبت هزینه اش هست، البته من ندیدمش و به نظرم مزخرفه نديدي واسه چي نظر ميدي؟؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ نديدي واسه چي نظر ميدي؟؟ کامل ندیدمش 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ کامل ندیدمش خب همون ديگه اصله كار آخراشه 1 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ The Next Three Days 2010 خلاصه داستان : «راسل کرو»، در این فیلم نقثش معلمی را بازی خواهد کرد که سعی دارد همسر زندانیاش را که بیجهت به مرگ محکوم شده است را با فراری دادن او از زندان نجات دهد . فیلم بسیار بسیار زیبایست ... پیشنهاد میکنم این فیلم حتما ببنید .. این فیلم از ابتدا تا انتها کاملا شمارو درگیر خودش میکنه ... رتبه IMDB این فیلم 7.2 میباشد . 3 لینک به دیدگاه
rasool R 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طبق معمول از قبلیش بهتر بود عنوان فیلم: Fast & Furious 5 محصول سال 2011 میلادی - آمریکا ژانر: اکشن، جنایی، درام مدت زمان فیلم: 130 دقیقه توضیحات بیشتر: Fast & Furious 5 فیلمی است محصول آمریکا با ژانر اکشن، هیجانی، تعقیب و گریز. کارگردان این فیلم جاستین لین و بازیگران پل واکر، ون دیزل، جوردانا بوروستر، دواین جانسون، ترسی گیبسون، لوداکریس، سانگ کانگ، گال گادوت، مت شولز، تگو کالدرون، دون عمر، السا پاتاکی، جواکیم دو آلمیدا، اف والنتینو موراسل و درو سیدورا میباشند.تصویر برداری فیلم در برزیل و پورتوریکو انجام شدهاست. داستان فیلم: دومینیک و دوستانش باز هم بطور اتفاقی و نا خواسته درگیریک موضوع غیر قانونی و خطرناک می شوند و این بار نیز بین نیروهای فدرال ایالتی و یک گروه شرور قاچاق مواد مخدر گیر می کنند Director: Justin Lin Writers: Chris Morgan, Gary Scott Thompson (characters) Stars: Vin Diesel, Paul Walker and Dwayne Johnson 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ اخرین فیلمی که چندساعت پیش دیدم This Girl's Life محصول 2009 بود مضمون فیلم بررسی زندگی یک ستاره پورن اینترنتی بود ودراصل به مشکلات زنان دردنیای پست مدرنیستی میپردازه دیالوگهای فیلم واقعا زیبا بودند وارزش اینو داره که بعد ازدیدن فیلم یه بارهم بشینین متن دیالگ های هنرپیشه هارو بخونین فیلم با این صحبت شروع میشه You know, the mouth really is an amazing orifice. What a phenomenal creation from Mother Nature. 3 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ فیلمنامش خیلی سنگین بود ولی لوکیشنهای فیلم زیبا بود 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ Saving Private Ryan اين دومين بار بود ميديدمش بسيار لذت بردم درود بر اسپيلبرگ 7 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ فیلم [h=1]The Reunion[/h]Ratings: 4.6 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ سلام فیلم راشومون رو برای چندین بار دیدم نمی دونم چظور این فیلمنامه و داستان به ذهن یک نفر میرسه اینکه تمام چیزی که میبینید دروغ باشه حقیقت بر ملا نمیشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ فیلم the way back بی نهایت زیبا داستان واقعی یه افسر لهستانی که به سیبری تبعید میشه و از اونجا همراه با چن نفر از زندان سیبری فرار می کنه و 1000 کلیومتر تا تبت میرن و نجات پیدا می کنن 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ فیلم the way backبی نهایت زیبا داستان واقعی یه افسر لهستانی که به سیبری تبعید میشه و از اونجا همراه با چن نفر از زندان سیبری فرار می کنه و 1000 کلیومتر تا تبت میرن و نجات پیدا می کنن اين فيلمو من نديدم ولي نقدشو خوندم خيلي دوس دارم ببينمش جديدم هست!!! ديشب فيلم اره رو ديدم بازم فيلم ترسناك به به 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ bad teacher:ws3: خیلی فان بود 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ bad teacher:ws3:خیلی فان بود واقعا فان بود 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ کارتون little johny خیلی بانمک بود عاشق جانی شدم 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ فارست گمپ! واقعا برای خودم متاسفم که قبلا ندیده بودمش این فیلم رو واقعا تام هنکس فوق العادست 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ پریروزهم دپارتد رو دیدم با بازی دیکاپریو و مت دیمن فیلم خیلی خوبی بود 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ Faster برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فيلم اكشن و باحالي بود به به 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده