Cinderella 9897 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 واقعی نسیت فیلمه و اگه اشتباه نکنم پر درآمد ترین فیلم تاریخ به نسبت هزینه اش هست، البته من ندیدمش و به نظرم مزخرفه نديدي واسه چي نظر ميدي؟؟ 3
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 The Next Three Days 2010 خلاصه داستان : «راسل کرو»، در این فیلم نقثش معلمی را بازی خواهد کرد که سعی دارد همسر زندانیاش را که بیجهت به مرگ محکوم شده است را با فراری دادن او از زندان نجات دهد . فیلم بسیار بسیار زیبایست ... پیشنهاد میکنم این فیلم حتما ببنید .. این فیلم از ابتدا تا انتها کاملا شمارو درگیر خودش میکنه ... رتبه IMDB این فیلم 7.2 میباشد . 3
rasool R 346 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طبق معمول از قبلیش بهتر بود عنوان فیلم: Fast & Furious 5 محصول سال 2011 میلادی - آمریکا ژانر: اکشن، جنایی، درام مدت زمان فیلم: 130 دقیقه توضیحات بیشتر: Fast & Furious 5 فیلمی است محصول آمریکا با ژانر اکشن، هیجانی، تعقیب و گریز. کارگردان این فیلم جاستین لین و بازیگران پل واکر، ون دیزل، جوردانا بوروستر، دواین جانسون، ترسی گیبسون، لوداکریس، سانگ کانگ، گال گادوت، مت شولز، تگو کالدرون، دون عمر، السا پاتاکی، جواکیم دو آلمیدا، اف والنتینو موراسل و درو سیدورا میباشند.تصویر برداری فیلم در برزیل و پورتوریکو انجام شدهاست. داستان فیلم: دومینیک و دوستانش باز هم بطور اتفاقی و نا خواسته درگیریک موضوع غیر قانونی و خطرناک می شوند و این بار نیز بین نیروهای فدرال ایالتی و یک گروه شرور قاچاق مواد مخدر گیر می کنند Director: Justin Lin Writers: Chris Morgan, Gary Scott Thompson (characters) Stars: Vin Diesel, Paul Walker and Dwayne Johnson 3
spow 44198 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2012 اخرین فیلمی که چندساعت پیش دیدم This Girl's Life محصول 2009 بود مضمون فیلم بررسی زندگی یک ستاره پورن اینترنتی بود ودراصل به مشکلات زنان دردنیای پست مدرنیستی میپردازه دیالوگهای فیلم واقعا زیبا بودند وارزش اینو داره که بعد ازدیدن فیلم یه بارهم بشینین متن دیالگ های هنرپیشه هارو بخونین فیلم با این صحبت شروع میشه You know, the mouth really is an amazing orifice. What a phenomenal creation from Mother Nature. 3
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 فیلمنامش خیلی سنگین بود ولی لوکیشنهای فیلم زیبا بود 3
Cinderella 9897 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 Saving Private Ryan اين دومين بار بود ميديدمش بسيار لذت بردم درود بر اسپيلبرگ 7
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 فیلم [h=1]The Reunion[/h]Ratings: 4.6 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
beat 2373 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 سلام فیلم راشومون رو برای چندین بار دیدم نمی دونم چظور این فیلمنامه و داستان به ذهن یک نفر میرسه اینکه تمام چیزی که میبینید دروغ باشه حقیقت بر ملا نمیشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 فیلم the way back بی نهایت زیبا داستان واقعی یه افسر لهستانی که به سیبری تبعید میشه و از اونجا همراه با چن نفر از زندان سیبری فرار می کنه و 1000 کلیومتر تا تبت میرن و نجات پیدا می کنن 4
Cinderella 9897 ارسال شده در 10 خرداد، 2012 فیلم the way backبی نهایت زیبا داستان واقعی یه افسر لهستانی که به سیبری تبعید میشه و از اونجا همراه با چن نفر از زندان سیبری فرار می کنه و 1000 کلیومتر تا تبت میرن و نجات پیدا می کنن اين فيلمو من نديدم ولي نقدشو خوندم خيلي دوس دارم ببينمش جديدم هست!!! ديشب فيلم اره رو ديدم بازم فيلم ترسناك به به 4
El Roman 31720 ارسال شده در 12 خرداد، 2012 فارست گمپ! واقعا برای خودم متاسفم که قبلا ندیده بودمش این فیلم رو واقعا تام هنکس فوق العادست 2
El Roman 31720 ارسال شده در 12 خرداد، 2012 پریروزهم دپارتد رو دیدم با بازی دیکاپریو و مت دیمن فیلم خیلی خوبی بود 2
Cinderella 9897 ارسال شده در 14 خرداد، 2012 Faster برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فيلم اكشن و باحالي بود به به 4
ارسال های توصیه شده