viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ اخراجيهاي3 تو اتوبوس ديدم. البته آلپرازولام خوردم كه خوابم ببره ولي بيشترشو بيدار بودم. 4 لینک به دیدگاه
lazha 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ قشنگ بود؟ نبود؟ بازیگراش کیان؟ مال چه سالیه مگه؟ فیلیپ نویرت فرانسوی، سالواتوره کازایو بازیگرای اصلی شاهکار جوزپه تورناتوره ی دوست داشتنی ن آنتونلا آتلی ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )، انزو کنوال (Enzo Cannavale)، ایسا دنیلی ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )، مارکو لئونارد آنتونلا آتلی ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )، انزو کنوال (Enzo Cannavale)، ایسا دنیلی ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )، فیما آنتونلا آتلی ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )، انزو کنوال (Enzo Cannavale)، ایسا دنیلی ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )، مارکو لئوناردی ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )، فیلیپ نویرت (Philippe Noiret)، سالواتوره کازایو ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )ئوناردی ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )، فیلیپ نویرت (Philippe Noiret)، سالواتوره کازایو ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )ی ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )، فیلیپ نویرت (Philippe Noiret)، سالواتوره کازایو ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ اخراجيهاي3 تو اتوبوس ديدم. البته آلپرازولام خوردم كه خوابم ببره ولي بيشترشو بيدار بودم. توی اتوبوس من نبودی احیانا؟؟ نفوذی در اتوبوس دیدیم 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ SALT با بازی معرکه ی آنجلینا جولی!!! بابا مااام بازیگر زن داریم اونااام دارن!! ستایش و آنجلینا! (میان ماه من تا ماه گردون.....!) 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ before sunrise البته اون چیزی که فکر می کردم نشد وسطاش قاطی کرد شخصیت های داستان از اسمون تلپ افتادن زمین 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ sucker punch من خوشم اومد.اگه تونستین ببینین 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ سارا کرو که تلویزیون اسمشو گذاشته بود سارا کوچولو بچگیام شیفته ی این فیلم بودم 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ A beautiful mind زندگی واقعی john nash ریاضی دان بزرگ و خالق نظریه اقتصادی تعادل nash با نمایش عالی از روابط عاطفی و عمیق دو انسان نسبت بهم 7 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ A beautiful mind زندگی واقعی john naseh ریاضی دان بزرگ و خالق نظریه اقتصادی تعادل nash با نمایش عالی از روابط عاطفی و عمیق دو انسان نسبت بهم 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ a beautiful mind زندگی واقعی john nash ریاضی دان بزرگ و خالق نظریه اقتصادی تعادل nash با نمایش عالی از روابط عاطفی و عمیق دو انسان نسبت بهم یکی از فیلمهاییه که هیچوقت فراموش نمیکنم. باهاش زندگی کردم. 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ note book فیلم قشنگو غمگینی بود و در مورد معجزه ی عشق بودو ازینجور چیزا من خوشم اومد ولی خیلی نتونستم باورش کنم مثِ فیلم love story !!! 7 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ ارباب حلقه ها رو برای چندمین بار صبح دیدم. داداشم گذاشته بود. 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ یکی از فیلمهاییه که هیچوقت فراموش نمیکنم.باهاش زندگی کردم. من تقریبا هر روز برای نیرو گرفتن نیگاش می کنم و میخوام باهاش زندگی کنم دوقسمتش هس که وقتی می بینم بی اختیار اشکم سرازیر میشه (انگارکه فیلم هندی دیدم هرچند هیچوقت وقتمو برا فیلم هندی و چرت و پرت نمیزارم) یکی جایی که همسر جان دست جان رو میزاره رو سینه اش و میگه این واقعیه و اونو با عشق به زندگی واقعی سوق میده یکی هم جایی که مراسم سخنرانی جایزه نوبل هستش بی نظیره 5 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ من تقریبا هر روز برای نیرو گرفتن نیگاش می کنم و میخوام باهاش زندگی کنم دوقسمتش هس که وقتی می بینم بی اختیار اشکم سرازیر میشه (انگارکه فیلم هندی دیدم هرچند هیچوقت وقتمو برا فیلم هندی و چرت و پرت نمیزارم) یکی جایی که همسر جان دست جان رو میزاره رو سینه اش و میگه این واقعیه و اونو با عشق به زندگی واقعی سوق میده یکی هم جایی که مراسم سخنرانی جایزه نوبل هستش بی نظیره چند سال پیش دیدمش. دقیقا همون قسمت سخنرانی که گفتی منم گریم گرفت.کاش یه بار دیگه تلویزیون نشون میداد. 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ چند سال پیش دیدمش.دقیقا همون قسمت سخنرانی که گفتی منم گریم گرفت.کاش یه بار دیگه تلویزیون نشون میداد. مال تی وی رو ولش کن ندیدمش ولی مطمئن هستم اون قسمتهایی که واقعا عشق دو انسان روبهم نشون میده حتما سانسور کرده همون قسمت نوازش کردن جان توسط همسرش و بشدت همدیگر رو بغل کردن من از صحنه هایی که جاذبه های ج دو نفر رو نشون میده خوشم نمیاد و لی اینجا عشق واقعی زن و شوهری به تصویر کشیده دونفری که نه بخاطر جاذبه ج بلکه به خاطر عشق و عاطفه عمیقی که بهم دارن با وجود سختی ها تا اخرش باهم می مونن 5 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ حالا سانسورشم کرده بودن اینقد جذاب بود. خدایی فیلمه. 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ خوشحالم که از فیلمی که من بازی کردم خوشتون اومده 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ فیلم girl interrvpted ( دختر از هم گسیخته) فیلم خیلی جالبو قشنگی بود!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده