هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ محصول 2008 هست اونی که دخترش رو اخرش از کشتی عربه نجات میدهتو هارد یکی از رفقا مجموعه داستانیش رو دیدم برا همین گفتم سریال هست اون یکی هم از رو گیم ساخته شده وکلا بجز چندتا صحنه اکشن هیچی نداره حالا یه نگاهی به دنیای فیلما بندازیم امار دقیقترشو بهت میدم مرسی خبرشو بهم بده چون من فکر می کنم که 2010 بوده باشه اون takken 2010 رو من قبل از اکرانش تو امریکا ، دیده بودموقتی داشتم تبلیغات بیلبورد رو میدیدم دهنم واز موند از تعجب که فیلم چجوری سر از اینجا دراورده بود اونم تقریبا 4 ماه قبل از اکرانش تو امریکا با کیفیت عالی سایت های چینی رو اگر بری همه فیلم های دسته اول رو گذاشتن واسه دانلود بچه ها توی شرکت نفت دانلود می کنن واسم میارن.فیلمی که هنوز روی پرده سینماهای آمریکاست و گذاشتن واسه دانلود:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ بابا بیاین این تیکن این 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم 2008 این همونه که دخترشو میدزدند و اینا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ من امروز کارتون قصه های سندبادو از تلویزیون دیدم...:icon_pf (34): چقدر بیمزه بود!!!چطور بچگیا من خودمو میکشتم تا این فیلمو ببینم!!!!:jawdrop: 6 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سریال lostیه سریال که حوصله دیدنشونداشتم تا حالا ولی تا اینجاش که دیدم جالبه ومجموعه عوامل تهیه کنندش بخوبی تونستن اون چیزی روکه میخوان تو ذهن بینندشون القا کنن بن مایه های فکری قوی وپررنگی پشت داستان سریال نهفته هست فیلم surrogate یا جانشین با بازی بروس ویلیس که هشداریست برای ماشینیزه شدن دنیای انسانها داستان دراینده ای نه چندان دور رقم میخوره وتضاد شاید مدرنیته ماشینی با مدرنیته دلخواه بشری رو به تصویر میکشه آخرش حالت گرفته میشه نظرت عوض میشه!!:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
lazha 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ من برده هستم محصول مشترک سودان و فرانسه یه فیلم افشاگرانه ی تازه برای بالیدن سینمای دنیا به بازگو کردن حقایق با کارگردانی گابریل رانگ و بازی Wunmi Mosaku وIsaach De Bankolé پیشنهاد میکنم اونایی که سینمای اروپارو به هیجانات هالیوودی! ترجیح میدن این فیلمو ببینن راجع به داستان فیلمم چیزی نمیگم که لذت دیدنشو از بین نبره ناگفته نماند این فیلم خارق العاده یا عالی نبود تو یه کلمه میشه گفت فیلم خوبی بود 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ Philadelphia 1993 Tom Hanks Denzel Washington 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ سینما پارادیزو عاللیییی بود... من موندم این همه سال چرا فیلم به این قشنگی رو از دست داده بودم!!! 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ philadelphia 1993 tom hanks denzel washington قشنگ بود؟ نبود؟ سینما پارادیزوعاللیییی بود... من موندم این همه سال چرا فیلم به این قشنگی رو از دست داده بودم!!! بازیگراش کیان؟ مال چه سالیه مگه؟ 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ بازیگراش کیان؟ مال چه سالیه مگه؟ مال سال 1988 ایتالیاییه ... من بازیگرای ایتالیایی رو نمیشناسم برو این لینکه خوبه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ قشنگ بود؟ نبود؟ من خیلییییییییییی تام هنکسو دوست دارم ... فیلماش خیلی خوبن فارست گامپ ... یوو گات میل.... گرین مایل.... اینا فعلا یادمه بازیش خیلی خوبه... 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ قشنگ بود؟ نبود؟ قشنگ بود درباره یه وکیل (تام هنکس) بود که همجنس باز بود...بعد ایدز میگیره بعد که بیماریش یکم بیشتر میشه علائمش معلوم میشه میترسند ازش به اضافه یه سری مشکلات دیگه بعد پاپوش درست میکنن براش از کار اخراجش میکنن بعد مشکلاتشو نشون میده و اینا اینم میره دنبال یه وکیل دیگه که قبلا رقیبش بوده (دنزل واشینگتن) که ثابت کنه الکی اخراجش کردند و اینا...اونم میاد دفاع و دادگاه و اینا تام هنکس به خاطر بازی تو این فیلم اسکار برد :45645: موسیقی فیلم هم اسکار گرفته 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ من خیلییییییییییی تام هنکسو دوست دارم ... فیلماش خیلی خوبنفارست گامپ ... یوو گات میل.... گرین مایل.... اینا فعلا یادمه بازیش خیلی خوبه... اوهوم نجات سرباز رایان و داستان اسباب بازی ها هم قشگنه 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ ی تفریح سالم داشتیم ک اونم ب همت ارزشی های محترم بساط خریدو فروششو جمع کردن دیگه فیلمم خیلی وقته ندیدیم 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ اخراجی های 3! نمیتونم بگم چقد داغون بود!! 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ گیسو کمند وااااااااااااااااااای محشر بود....من عاشقش شدم :shad: 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ the rite برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با بازی خوب هاپکینز. داستان یک پسری که به خدا و شیطان اعتقاد نداره و طی یک جنگیری به خدا ایمان میاره. این داستان بر اساس یک داستان واقعی نوشته شده. کوتیشن های جالبی هم داره: You do not speak to it. It is the devil. Be careful Michael, choosing not to believe in the devil doesn't protect you from him. 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ عه چه بد قدیمیها رو همشو ندیدی که...بشین همونا رو ببین :45645: من تاحالا فیلم نخریدم...فیلم فروش بودیم خودمون خونمون یکی 2 هزار تا فیلم هست همونا رو میبینم جدید ها رو هم از دوستان میگیرم یا دانلود میکنم. از کجا دانلود می کنی به منم سایتشو بده اگه سایت خرید فیلم هم سراغ داری معرفی کنی 3 ماه هیچ فیلمی ندیدم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده