soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ نژاد ژرمن و ژاپنی برترین نژاد توی دنیاست و هیچ قومیتی از ایران به اونا نرفته .....دنیا بهترینهاشو به بهترین ها میده ....این قانون طبیعته و چون از نظر رفاه و تکنولوژی این دو کشور بهترینن پس نتیجه میگیریم این دو صاحب برترین نژاد هستند ..... یه زمونی شاید ایران و مصر بوده ولی طی پرش منفی الان این دو نژاد جزو کانا ها محسوب میشن حال کردید افکار فاشیستی نشر میدم؟ ....از عواقب دیدن فیلمای خط تولید ماشین بنز و بی ام دبیلیو و مسائل دینامیک مریام بود:دی:gnugghender: 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ میشه اون فیلمای خط تولید ماشین مرسدس رو به منم بدی تعریفشو از پسر پروفسور حسابی خیلی شنیدم 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ میشه اون فیلمای خط تولید ماشین مرسدس رو به منم بدی تعریفشو از پسر پروفسور حسابی خیلی شنیدم http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=35365 با BMW حال کن اونیکی رو هم پیدا میکنم برات .... 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ من به تبعیض نژادی معتقد نیستم،اما به تبعیض شعوری معتقدم. مثلا من چون عمامه دارم،علامه دهرم و از همتون بیشتر میفهمم، بر شماست که از من اطاعت مطلق کنید،باشد که رستگار شوید. 10 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ بعد از مغول و عرب و انگلیس و پرتغال (جنوب ایران) الان هم افغان ها و دوباره عربا دیگه از نژاد اریایی ها چیش مونده هرچی هست تو همون المانه . 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ از پسر پروفسور حسابی مرحوم پدر هر از گاهی یه تک پا میرف المان مشقای انشتینو صحیح میکرد 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ برترین نژاد دنیا اقسامی از سیاهپوستان هستند که از همه تندتر میدوند. در مسابقات دو ومیدانی هم همیشه مدال میگیرند. نژاد کنیایی هم برترین انها میباشد 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ بعد از مغول و عرب و انگلیس و پرتغال (جنوب ایران) الان هم افغان ها و دوباره عربا دیگه از نژاد اریایی ها چیش مونده هرچی هست تو همون المانه . یونانیا و اسکندر چلمنگ تیمور لنگ اینام بودن 2 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ به رو سپیدی و یا روسیاهی؟!هر نژادی ایرانیم ایرانی! 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ ااااااااا نژاد چیه ؟ اصلا من با این کلمه مشکل دارم، این کلمه هرگز نباید کنار اسم انسان بیاد. نشستین بحث در مورد برتر وبدتر می کنید؟!!!! 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ ااااااااا نژاد چیه ؟ اصلا من با این کلمه مشکل دارم، این کلمه هرگز نباید کنار اسم انسان بیاد. نشستین بحث در مورد برتر وبدتر می کنید؟!!!! تقصیر استارتر تاپیکه با این تاپیکه@@### اش! 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ من کمی معتقدرم نژاد با نژاد فرق داره !!! 1 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ اینکه آدما از کدوم نژاد باشن مهم نیست مهم اینه که آدم باشن...(آدم بودن خیلی سخته..) حق کسی رو نخوری.... به دیگران احترام بذاری... به اعتقادات ونظر دیگران احترام بذاری... . . . و.................. در ضمن شیشه ماشینتو ندی پایین یه کیسه گنده زباله رو پرت کنی وسط خیابون.... 2 لینک به دیدگاه
venous_20 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ داداش سهیل یکمی قاطی نکردی احیانا چه دلیل محکمه پسندی برای تبعیض نژادی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ این همه اینجا داد از حقوق بشر میزنم هنوز بند 3 شو حفظ نکردی فقط رشتیها خوبن لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۹ من به برتری نژادی معتقدم. به نظر من برترین نژاد تو اروپا نژاد ژرمن و در آسیا ما هستیم. ما که میگم منظورم همان نژاد پارسی است. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده