soheiiil 24251 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 نژاد ژرمن و ژاپنی برترین نژاد توی دنیاست و هیچ قومیتی از ایران به اونا نرفته .....دنیا بهترینهاشو به بهترین ها میده ....این قانون طبیعته و چون از نظر رفاه و تکنولوژی این دو کشور بهترینن پس نتیجه میگیریم این دو صاحب برترین نژاد هستند ..... یه زمونی شاید ایران و مصر بوده ولی طی پرش منفی الان این دو نژاد جزو کانا ها محسوب میشن حال کردید افکار فاشیستی نشر میدم؟ ....از عواقب دیدن فیلمای خط تولید ماشین بنز و بی ام دبیلیو و مسائل دینامیک مریام بود:دی:gnugghender: 7
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 میشه اون فیلمای خط تولید ماشین مرسدس رو به منم بدی تعریفشو از پسر پروفسور حسابی خیلی شنیدم 3
soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 26 بهمن، 2010 میشه اون فیلمای خط تولید ماشین مرسدس رو به منم بدی تعریفشو از پسر پروفسور حسابی خیلی شنیدم http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=35365 با BMW حال کن اونیکی رو هم پیدا میکنم برات .... 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 من به تبعیض نژادی معتقد نیستم،اما به تبعیض شعوری معتقدم. مثلا من چون عمامه دارم،علامه دهرم و از همتون بیشتر میفهمم، بر شماست که از من اطاعت مطلق کنید،باشد که رستگار شوید. 10
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 بعد از مغول و عرب و انگلیس و پرتغال (جنوب ایران) الان هم افغان ها و دوباره عربا دیگه از نژاد اریایی ها چیش مونده هرچی هست تو همون المانه . 2
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 از پسر پروفسور حسابی مرحوم پدر هر از گاهی یه تک پا میرف المان مشقای انشتینو صحیح میکرد 1
vahid321 2013 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 برترین نژاد دنیا اقسامی از سیاهپوستان هستند که از همه تندتر میدوند. در مسابقات دو ومیدانی هم همیشه مدال میگیرند. نژاد کنیایی هم برترین انها میباشد 1
am in 25041 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 بعد از مغول و عرب و انگلیس و پرتغال (جنوب ایران) الان هم افغان ها و دوباره عربا دیگه از نژاد اریایی ها چیش مونده هرچی هست تو همون المانه . یونانیا و اسکندر چلمنگ تیمور لنگ اینام بودن 2
کهربا 18089 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 ااااااااا نژاد چیه ؟ اصلا من با این کلمه مشکل دارم، این کلمه هرگز نباید کنار اسم انسان بیاد. نشستین بحث در مورد برتر وبدتر می کنید؟!!!! 1
vahid321 2013 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 ااااااااا نژاد چیه ؟ اصلا من با این کلمه مشکل دارم، این کلمه هرگز نباید کنار اسم انسان بیاد. نشستین بحث در مورد برتر وبدتر می کنید؟!!!! تقصیر استارتر تاپیکه با این تاپیکه@@### اش! 1
*ملینا* 1582 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 اینکه آدما از کدوم نژاد باشن مهم نیست مهم اینه که آدم باشن...(آدم بودن خیلی سخته..) حق کسی رو نخوری.... به دیگران احترام بذاری... به اعتقادات ونظر دیگران احترام بذاری... . . . و.................. در ضمن شیشه ماشینتو ندی پایین یه کیسه گنده زباله رو پرت کنی وسط خیابون.... 2
venous_20 109 ارسال شده در 27 بهمن، 2010 داداش سهیل یکمی قاطی نکردی احیانا چه دلیل محکمه پسندی برای تبعیض نژادی 1
VINA 31339 ارسال شده در 27 بهمن، 2010 این همه اینجا داد از حقوق بشر میزنم هنوز بند 3 شو حفظ نکردی فقط رشتیها خوبن
غایب 4790 ارسال شده در 28 بهمن، 2010 من به برتری نژادی معتقدم. به نظر من برترین نژاد تو اروپا نژاد ژرمن و در آسیا ما هستیم. ما که میگم منظورم همان نژاد پارسی است.
ارسال های توصیه شده