مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ بگیر از دست قاصد نامه ام را گر نمی خوانی ندارد گر چه وا کردن به هم پیچیدنی دارد 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ دست در دامن مولا زد در که علی بگذر و از ما نگذر 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ برو ای گدای مسکین در خانۀ علی زن که نگین پادشاهی دهد از کرم گدا را 4 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را که به ما سوا فکندی همه سایه هما را 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ دل می رود ز دستم صاحبدلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا 4 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ دستم نمیرسد که در آغوش گیرمت ای ماه من با که هم آغوش می کنی 2 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ ماه کنعانی من مسند مصر آن تو شد وقت آن است که بدرود کنی زندان را 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ گر تو فرعون منی از مصر تن بیرون کنی در درون حالی ببینی موسی و هارون خویش 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ چون می روی بی من مرو، ای جان جان بی تن مرو وز چشم من بیرون مشو، ای مشعله تابان من 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ نیلگون چشم فریب انگیز رنگ آمیز تو چون سپهر نیلگون دارد سر افسونگری از غم رویت بسان شاخۀ نیلوفرم ای تو را چشمی به رنگ شعلۀ نیلوفری 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ کافر مبیناد این غم که دیدهست از قامتت سرو از عارضت ماه 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ به خداکافر اگر بود به رحم آمده بود زآن همه ناله که من پیش تو کافر کردم 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ دل میرود ز دستم صاحب دلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا 4 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ دستم نمی رسد که در آغوش گیرمت ای ماه من با که هماغوش می کنی؟ 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ چو پیراهن شوم آسوده خاطر گرش همچون قبا گیرم در آغوش 4 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ آسوده جان شدم به دم واپسین نجات آخر کشید آن نفسی را که خواست دل 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ دل میرود ز دستم صاحبدلان خدارا دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ چه می پرسی میان سینه دل چیست خرد چون سوز پیدا کرد دل شد دل از ذوق تپش دل بود لیکن چو یکدم از تپش افتاد گل شد 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ دلا بسوز که سوز تو کار ها بکند دعای نیمه شبی دفع صد بلا بکند 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده