مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ گویند سنگ لعل شود در مقام صبر آری شود ولیک به خون جگر شود 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ سنگ بدگوهر اگر کاسۀ زرین بشکست قیمت سنگ نیفزاید و زر کم نشود 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ آدمی هـــرگــز نمی بینــد ز سنگینی گزند از سبک مغزی بشر چون سنگ پیش پا شود 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ این همه جور و جفا این همه تیر و خدنگ از تو ای سینه فلز وز تو ای معدن سنگ به کدامین جرم است ؟ 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ چه جورها که کشیدند بلبلان از دی ببوی انکه دگر نوبهار باز اید 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ ای آبشار نوحه گر از بهر چیستی؟ چین بر جبین فکنده ز اندوه کیستی؟ دردت چه درد بود که چون من تمام شب سر را به سنگ می زدی و می گریستی؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ چه خوش باشد که وقت ناامیدی امیدی باشد و امیدواری 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ همچنان امیدمیدارم که بعد از داغ هجر مرهمی بر دل نهدامیدوار خویش را 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ دل غارت زده در محضر عدلیه عشق متظلم شد وچشمان تو حاشا می کرد 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ چشم از او جلوه از او ما چه حریفیم ای دل چهرهی اوست که با دیدهی او میبینم 2 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ چشم پر اشک مرا چون نگری طعنه مزن گریه در خلوت تنهایی خود ننگ که نیست 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ تو کز چشم و دل مردم گریزانی چه میدانی حدیث اشک و آه من برو از باد و باران پرس 4 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ حدیث وصل تو شرطی نداشت بهر رقیب کنون که نوبت ما شد هزار اگر دارد 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ این یک دو سه روزه نوبت عمر گذشت چون ابر به کوهسار و چون باد به دشت 4 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ در کوی تو به بوی تو جان میدهم چو باد گر بوی تو به من بدهد خاک کوی تو 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ از کفر من تا دین تو راهی بجز تردید نیست دلخوش به فانوسم مکن اینجا مگر خورشید نیست 4 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ دلبرا خورشید تابان ذره ای از روی تست اهل دل را قبله محراب خم ابروی تست 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ در نمازم خم ابروی تو با یاد آمد حالتی رفت که محراب به فریاد آمد 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ نماز شام غریبان چو گریه آغازم به مویه های غریبانه قصه پردازم 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ ای نام توبهترین سرآغاز بی نام تو نامه کی کنم باز 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده