* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ آمدهام که سر نهمعشقتو را به سر برم ور تو بگوییم که نی نی شکنم شکر برم لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ بد بیتو چنگ و نی حزین برد آن کنار و بوسه این دف گفت میزن بر رخم تا روی من یابد بها 2 لینک به دیدگاه
m.memar 434 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ چشمم به روی ساقی و گوشم به قول چنگ فالی به چشم و گوش در این باب میزدم 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ من از بازترین پنجره با مردم این ناحیه صحبت کردم حرفی از جنس زمان نشنیدم ! 1 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ حرفی از توست تمام دل و جانم چه کنم باده مست خیال تو زمن هوش گرفت... لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ دل و دینم،دل و دینم ببرده است بر و دوشش، بر و دوشش، بر و دوش لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ به مژگان سيه كردي هزاران رخنه در دينم بيا كز چشم بيمارت هزاران درد برچينم لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ به مژگان سيه كردي هزاران رخنه در دينمبيا كز چشم بيمارت هزاران درد برچينم [*=left]دارای جهان نصرت دین خسرو کامل [*=left]یحیی بن مظفر ملک عالم عادل [*=left]ای درگه اسلام پناه تو گشاده [*=left]بر روی زمین روزنه جان و در دل [*=left]تعظیم تو بر جان و خرد واجب و لازم [*=left]انعام تو بر کون و مکان فایض و شامل [*=left] لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ زمین ساکن و خورشید آتشین جولان به دست و زانوی ماتم رسیده می ماند لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ زمین ساکن و خورشید آتشین جولانبه دست و زانوی ماتم رسیده می ماند آتش بگیر، تا که بدانی چه میکشم احساسِ سوختن، به تماشا نمیشود لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۲ خلوت گزيده را به تماشا چه حاجت است چون كوي دوست هست به صحرا چه حاجت است 1 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ صحرا صحرا دویده ام سرگردان از پی تو دریا دریا گذشته ام در طوفان از پی تو دست از دنیا کشیده ام بی سامان از پی تو از من از ما رهیده ام دست افشان از پی تو لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ صحرا صحرا دویده ام سرگردان از پی تو دریا دریا گذشته ام در طوفان از پی تو دست از دنیا کشیده ام بی سامان از پی تو از من از ما رهیده ام دست افشان از پی تو شاید خیلی از این حرفا دروغه تا وقتی باهمیم از عشق میگیم نباشیم قولمون حتی دروغه از این عشقایی که زنجیر میشه هوس هایی که دامن گیر میشه میترسم چون دلم بی اعتماده به احساسی که بی تأثیر میشه 1 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۲ و چه احساس قشنگیست که در خلوت خود یاد یک دوست تو را غرق تماشا سازد... لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ پرسيدم از طبيبي احوال دوست گفتا في بعدها عذابٌ في قربها السّلامه 1 لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ پرسيدم از طبيبي احوال دوست گفتافي بعدها عذابٌ في قربها السّلامه چون رو به دوست کردی، سر کن به جور دشمن/ چون نام عشق بردی، آماده شو، بلا را 1 لینک به دیدگاه
fateh1 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ عشق اول سرکش و خونی بود تا گریزد هر که بیرونی بود 2 لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ آتش عشق است کاندر نی فتاد جوشش عشق است کاندر می فتاد 1 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ به هر جا می رسم افسانه ی عـشق تـو می گویم به این افسانه گفتن عاقبت افسانه خواهم شد لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ جنگ هفتاد و دو ملت همه را عذر بنه چون ندیدند حقیقت ره افسانه زدند 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده