AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ خوشا آن دم كز استغناي مستي فراغت باشد از شاه و وزيرم 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ این چه استغناست یا رب وین چه قادر حکمت است کاین همه زخم نهان هست و مجال آه نیست 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ يا رب اين شمع دل افروز ز كاشانه كيست جان ما سوخت بپرسيد كه جانانه كيست 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ برخی جانت شوم که شمع افق را پیش بمیرد چراغدان ثریا 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ حدیث خوش به قمری میسرایم سرود خوش به بلبل میفرستم 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ حديث از مطرب و مي گوي و راز دهر كمتر جوي كه كس نگشود و نگشايد به حكمت اين معما را 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ ساقی به نور باده برافروز جام ما مطرب بگو که کار جهان شد به کام ما 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ من بي مي ناب زيستن نتوانم بي باده كشيد بار تن نتوانم من بنده آن دمم كه ساقي گويد يك جام دگر بگير و من نتوانم 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ میوزد از چمن نسیم بهشت هان بنوشید دم به دم می ناب 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ گويند كسان بهشت با حور خوش است من ميگويم كه آب انگور خوش است اين نقد بگير و دست از آن نسيه بدار كآواز دهل شنيدن از دور خوش است 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ چمن حکایت اردیبهشت میگوید نه عاقل است که نسیه خرید و نقد بهشت 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ زان يار دلنوازم شكريست با شكايت گر نكته دان عشقي، بشنو تو اين حكايت 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ دلا چو غنچه شکایت ز کار بسته مکن که باد صبح نسیم گره گشا آورد 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ دلا تا كي در اين كاخ مجازي كني مانند طفلان خاك بازي 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ چو طفلان تا کی ای زاهد فریبی به سیب بوستان و شهد و شیرم 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ عيب رندان مكن اي زاهد پاكيزه سرشت كه گناه دگران بر تو نخواهند نوشت 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ تویی آن گوهر پاکیزه که در عالم قدس ذکر خیر تو بود حاصل تسبیح ملک 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ رشته تسبیح اگر بگسست معذورم بدار دستم اندر دامن ساقی سیمین ساق بود 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ ساقیا آمدن عید مبارک بادت وان مواعید که کردی مرود از یادت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده