AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ بعد از اين دست من و زلف چو زنجير نگار چند و چند از پي كام دل ديوانه روم 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ کشم اهی که گردون پر شرر شی دل دیوانه ام دیوانه تر شی بترس از برق اه سوته دیلان که اه سیته دیلان کار گر شی بابا طاهر 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ ز آهم هفت گردون پرشرر بي ز مژگانم روان خون جگر بي تو كه هرگز دلت از غم نسوجه كجا از سوته ديلانت خبر بي 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ ندوخت جامهٔ کامی به قد کس گردون.... که عاقبت به مصیبت نکرد یکتایی 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ ده روزه مهر گردون افسانه است و افسون نيكي به جاي ياران فرصت شمار يارا 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ غمی رسید به روی زمانه از تقدیر که پشت طاقت گردون دو تا کند بارش 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ امشب ز غمت ميان خون خواهم خفت از بستر عافيت برون خواهم خفت باور نكني خيال خود را بفرست تا درنگرد كه بي تو چون خواهم خفت 3 لینک به دیدگاه
arghavan 1343 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ امشب ای ماه به درد دل من تسکینی آخر ای ماه تو همدرد من مسکینی 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ رخ ها بنگر تو زعفرانی کز درد همی دهد نشانی 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ بنگر ز صبا دامن گل چاك شده بلبل ز جمال گل طربناك شده 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ بلبلی برگ گلی خوشرنگ در منقار داشت وندر آن برگ و نوا خوش ناله های زار داشت 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ به چه كار آيدت ز گل طبقي از گلستان من ببر ورقي گل همين پنج روز و شش باشد وين گلستان هميشه خوَش باشد 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ چو گل ز دست تو جیب دریده ای دارم چو لاله دامن در خون کشیده ای دارم رهی 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ افسوس كه سرمايه ز كف بيرون شد از دست اجل بسي جگرها خون شد كس نامد از آن جهان كه پرسم از وي كاحوال مسافران دنيا چون شد 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ به یاد یار و دیار آن چنان بگریم زار / که از جهان ره و رسم سفر بر اندازم 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ جهان پیرست و بی بنیاد ازین فرهاد کش فرهاد که کرد نیرنگ و افسونش ملول از جان شیرینم 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ بگفت او آن من شد زو نكن ياد بگفت اين كي كند بيچاره فرهاد 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ دلا رفیق سفر بخت نیکخواهت بس / نسیم روضه شیراز پیک راهت بس 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ خوشا شيراز و وضع بي مثالش خداوندا نگه دار از زوالش 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ خوشا عشق و خوشا خون جگر خوردن خوشا مردن خوشا از عاشقی مردن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده