ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ قدر مجموعه گل مرغ سحر داند و بس که نه هر کو ورقی خواند معانی دانست 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ شکفته شد گل حمرا و گشت بلبل مست صلای سرخوشی ای صوفیان باده پرست 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ گل نازم تو با من مهربون باش واسه چشمام پل رنگین کمون باش 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ به چشمان سیه کردی هزاران رخنه در دینم بیا کز چشم بیمارت هزاران درد بر چینم 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ يكي درد و يكي درمان پسندد يكي وصل و يكي هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ درد ما را نیست درمان الغیاث هجر ما را نیست پایان الغیاث 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ چون ز درد توست درمان دلم دردی دردت فراوان میخورم 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ دلم در هر تپش صد بار اواز تو میخواند تو هم یاد دل ما میکنی یا نه 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ گر مي نخوري طعنه مزن مستان را بنياد مكن تو حيله و دستان را تو غره بدان مشو كه مي مي نخوري صد لقمه خوري كه مي غلام است آنرا 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ غلام همت انم که زیر چرخ کبود زهر چه رنگ تنعم پذیرد ازاد است 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ نكوهش مكن چرخ نيلوفري را برون كن ز سر باد و خيره سري را درخت تو گر بار دانش بگيرد به زير آوري چرخ نيلوفري را 4 لینک به دیدگاه
sogand_aryan 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ ز ششصد فزون بود پنجاهوپنج که پُر دُر شد این نامبردار گنج» 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ نابده رنج گنج میسر نمیشود مزد ان گرفت جان برادر که کار کرد 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ از رنج كشيدن آدمي حر گردد قطره چو كشد حبس صدف در گردد 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ ای ادم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانید یک نفر در اب دارد میسپارد جان 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ دل و دین و عقل و هوشم همه را به آب دادی ز کدام باده ساقی به من خراب دادی؟ 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ ساقیا امدن عید مبارک بادت وان مواعید که کردی مرود از یادت 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ مبارك بادت اين سال و همه سال همايون بادت اين روز و همه روز 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ سالها دل طلب جام جم از ما میکرد انچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ دست از طلب ندارم تا کام من بر اید یا تن رسد بجانان یا جان زتن بر اید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده