AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ من نيستم چون ديگران بازيچه بازيگران اول به دام آرم تو را وانگه گرفتارت شوم 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ چو خواهی که یابی ز هر بد بلا سر اندر نیاری به دام بلا ...................................... فردوسی 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ چه خوش گفت فردوسی پاک زاد که رحمت برآن تربت پاک باد پرگار 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ حواستون کجاست بچه ها اینجا کلمه را خود انتخاب میکنید از شعر قبلی نه اینکه کلمه ای پیشنهاد بشه اون یه تاپیک دیگه است گویا چه خوش گفت فردوسی پاک زاد که رحمت برآن تربت پاک باد بگشای تربتم را بعد از وفات و بنگر کز اتش درونم دود از کفن بر اید 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ دل از نظر تو جاوداني گردد غم با الم تو شادماني گردد گر باد به دوزخ برد از كوي تو خاك آتش همه آب زندگاني گردد 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ ای دل چه اندیشیدهای در عذر آن تقصیرها زان سوی او چندان وفا زین سوی تو چندین جفا 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ رفتم مرا ببخش و مگو او وفا نداشت راهی به جز گریز برایم نمانده بود این عشق اتشین پر از درد بی امید در وادی گناه و جنونم کشانده بود 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ عصیان خلایق ارچه صحرا صحراست در پیش عنایت تو یک برگ گیاست هرچند گناه ماست کشتی کشتی غم نیست که رحمت تو دریا دریاست 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ گفتم غم تو دارم گفتا غمت سراید گفتم که ماه من شو گفتا اگر براید 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ به شمع و ماه حاجت نيست بزم عاشقانت را تو شمع مجلس افروزي تو ماه مجلس آرايي 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ می خورد که عاشقی نه به کسب است و اختیار این موهبت رسید ز میراث فطرتم 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ يا برهان ز فكرتم يا برسان به فطرتم يا به تراش نردبان باز كن از فلك دري 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ عقل و عشق و معرفت شد نردبان بام حق لیک حق را در حقیقت نردبانی دیگرست 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ در مکتب حقایق پیش ادیب عشق هان ای پسر بکوش که روزی پدر شوی 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ عاشقان را گر چه در باطن جهانی دیگرست عشق آن دلدار ما را ذوق و جانی دیگرست 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ به ذوق مطرب و می روزها به شب کردی شبی به ذوق مجازات کردگار نخسب 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ ضايع چه كني شب را، لب ذاكر و دل غافل تو ره به خدا بردن، مستانه چه مي داني؟ 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ رموز سر انا الحق چه داند آن غافل كه منجذب نشد از جذبه هاي سبحاني 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ رموز عشق ز دیوان شهریار آموز به فیض این چمن ای گل هزاردستان باش 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ فيض روح القدس ار باز مدد فرمايد ديگران هم بكنند آنچه مسيحا ميكرد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده