ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ برگ سبزیست تحفه ی درویش چه کند بینوا ندارد بیش 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ دلا غافل ز سبحانی چه حاصل؟! اسیر نفس شیطانی چه حاصل؟! 1 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد به زیر آن درختی رو که او گل های تر دارد لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ تویی که بر سر خوبان کشوری چون تاج سزد اگر همه دلبــران دهندت باج 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ جهان فاني و باقي فداي شاهد و ساقي حرامم باد اگر من جان به جاي دوست بگزينم دوست 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ با خون دل نوشتم نزديك دوست نامه انّي رأيت دهراً من هجرك القيامه 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ منم سرگشته ی حیرانت ای دوست کنم یکباره جان قربانت ای دوست 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ دوستی با مردم دانا نکوست دشمن دانا به از نادان دوست نادان 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ توبه کردم که نبوسم لب ساقی و کنون میگزم لب که چرا گوش به نادان کردم 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ دل ودین و عقل و هوشم همه را به آب دادی ز کدام باده ساقی، به من خراب دادی 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ دل ودین و عقل و هوشم همه را به آب دادیز کدام باده ساقی، به من خراب دادی واژه برای نفر بعدی ؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ دل چو خالی شود از عشق به دورش انداز شیشه بی باده چو گردید شکستن دارد 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ من بي مي ناب زيستن نتوانم بي باده كشيد بار تن نتوانم من بنده آن دمم كه ساقي گويد يك جام دگر بگير و من نتوانم ----------------------------- واژه برای نفر بعدی ؟؟؟؟؟ هر واژه اي از شعر نفر قبل رو ميتونيد انتخاب كنيد در این مشاعره باید شعری نوشته شود که حداقل یک کلمه از شعر نفر قبل در آن باشد. 3 لینک به دیدگاه
مرید 1252 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ ساقی گل و سبزه بس طربناک شدهست دریاب که هفته دگر خاک شدهست می نوش و گلی بچین که تا درنگری گل خاک شدهست و سبزه خاشاک شدهست 1 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ گل در بر ومی در کف ومعشوق به کام است سلطان جهانم به چنین روز غلام است 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ چنین است رسم سرای درشت گهی پشت زین و گهی زین به پشت 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ در اين سراي بي كسي، كسي به در نميزند به دشت پرملال ما پرنده پر نميزند 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ امسال هم بهار پر از انتظار رفت هر برگ گُل پرنده شد و از چمن گريخت لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ پرنده زمان همی خوردمان انگور شدیم و دهر زنبور ناصر خسرو باغ 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ پرنده زمان همی خوردمان انگور شدیم و دهر زنبور گويند كسان بهشت با حور خوش است من ميگويم كه آب انگور خوش است اين نقد بگير و دست از آن نسيه بدار كآواز دهل شنيدن از دور خوش است 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده