am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ درود میزبان هفته : اوای علم موضوع بحث : "موبایل و gsm" لطفا فقط در حوزه بحث گفتگو نمایید!!! لطفا قبل از پست استارت میزبان پستی نزنید چون پاک میشه!!! 16 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ خوب ممنون از دوستان واوای علم عزیز.... اولین سوالو خودم میپرسم میشه یه توضیح مختصر در مورد نحوه انتقال وارسال داده ها بوسیله موبایل توضیح بدی.... 9 لینک به دیدگاه
رویای ماه 865 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ با سلام به همه مهندسان عزیز امیدوارم لحظات خوبی دراین تاپیک بگذرونید وبتونم به سوالات شما به نحو احسنت جواب بدم موفق باشین :icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
رویای ماه 865 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ خوب ممنون از دوستان واوای علم عزیز....اولین سوالو خودم میپرسم میشه یه توضیح مختصر در مورد نحوه انتقال وارسال داده ها بوسیله موبایل توضیح بدی.... سلام ممنون خوب از لحاظ تجهیزات سخت افزاری میخواین یا از لحاظ مباحث مالتی پلکسر وبسته های داده یعنی سیگنال موج 8 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ یکم در مورد شبکه موبایل توضیح میدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من تو کفم چطور صوت رو منتقل میکنه اونم با همون صدا:imoksmiley: 8 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ ممنون از میزبان واستارتر لطفا درمورد سیستم ارسال ودریافت فایلهای غیرمتنی توسط سیستمهای مخابراتی توضیح بدید بعدا دوباره میام 9 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ سلام به به چه عالی بالاخره یه بار موضوع گفتگوی هفته یه بحث مخابراتی شد . بنده هم همه جوره در خدمتتون هستم . با اجازه آوای علم عزیز بنده شروع کنم جواب اندکی از سوالات رو بدم. 8 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ سلام .خوب با عرض پوزش باید بگم من کلا اطلاعات کمی دارم .اگه میشه خیلی مختصر و مفید در مورد این موضوع توضیح بدی.مقسی 7 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ به به تبریک میگمممم از تاپیکای خوبتون منم به سوالا یه نگاه انداختممم چه جوری به نت وصل میشیممم هی شماره میگیره شماره رو کجا میگیره؟ فضا؟ 6 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ سلام تو سیم کارت های همراه اول، فرق mci با tci چیه؟ 6 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ سلامتو سیم کارت های همراه اول، فرق mci با tci چیه؟ از لحاظ نحوه عملکرد هیچ تفاوتی بین این دو نیست قبلا بخش ارتباطات سیار زیر نظر شرکت مخابرات ایران بود به همین دلیل سیمکارت ها مخفف نام شرکت مخابرات ایرن بودند tci :telecommunication company of iran اما پس از مدتی شرکت ارتباطات سیار به عنوان یک شرکت مستقل شروع به فعالیت کرد و از آن پس نام سیمکارت ها مخفف نام شرکت ارتباطات سیار شد.mci:mobile company of iran 7 لینک به دیدگاه
رویای ماه 865 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ یکم در مورد شبکه موبایل توضیح میدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من تو کفم چطور صوت رو منتقل میکنه اونم با همون صدا:imoksmiley: شبکه موبایل ما یا همون سیستم gsmمثل سیستم تلفن ثابت تقریبا عمل میکند در مخابرات یک سالن مخصوص موبایل هست در ان قسم سیستم های pcmکار میکنند صحبت های ما که به صورت صفر ویک های بیتی درامده یا به صورت موج انالوگ از طریق سیستم ارسال می شود در نتیجه در صورتی که تلفات یا عوامل نویز نباشد اصولا سیگنال سالم میرسه مثل همین سیستم های مخابراتپس یاهمون فرکانس با کمی تفاوت دریافت می شود 6 لینک به دیدگاه
رویای ماه 865 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ به به تبریک میگمممم از تاپیکای خوبتونمنم به سوالا یه نگاه انداختممم چه جوری به نت وصل میشیممم هی شماره میگیره شماره رو کجا میگیره؟ فضا؟ منظورتون چه سرویسی هست ngn ,adslیا dial up 4 لینک به دیدگاه
رویای ماه 865 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ سلام .خوب با عرض پوزش باید بگم من کلا اطلاعات کمی دارم .اگه میشه خیلی مختصر و مفید در مورد این موضوع توضیح بدی.مقسیخوب بحث گسترده ای هست شما یکی انتخاب کن من توضیح بدم مثل سیستم بین شهری ودرون شهری موبایل نحوه بازیابی ترافیک خطوط ...... 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ یکم در مورد شبکه موبایل توضیح میدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من تو کفم چطور صوت رو منتقل میکنه اونم با همون صدا:imoksmiley: انتقال صوت که در شبکه gsm کاملا دیجیتال است.یعنی بهتره سوالت رو عوض کنم چطور دیتا رو منتقل میکند چون پرونده صوت در گوشی موبایل بسته میشه به این صورت که در گوشی موبایل فرستنده صدای شخص مدوله میشه و در شبکه به صورت دیتا با آن برخورد میشه و این دیتا پس از رسیدن به مقصد در گوشی موبایل گیرنده دمدوله شده و دوباره به صوت تبدیل میشود. یک نکته دیگه اینکه با همون صدا نیست چون برای مدوله کردن ابتدا صدا را فیل تر میکنند و فرکانس های بالای 4khz را حذف مینمایند تا پهنای باند کمتری تلف شود برای همین معمولا صدای خانمها و بچه ها که دارای فرکانس های بالاست از پشت گوشی کمی متفاوت شنیده میشود. 6 لینک به دیدگاه
رویای ماه 865 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ ممنون از میزبان واستارترلطفا درمورد سیستم ارسال ودریافت فایلهای غیرمتنی توسط سیستمهای مخابراتی توضیح بدید بعدا دوباره میام خوب اگر ازلحاظ تداخل با دیگر انواع ارتباط ها میخواین که همه این سرویس ها تاانجایی که من میدونم از یک فرکانس خاص استفاده میکنند وهمشون هم به صورت سیگنال در سیستم های انالوگ ویا صفرویک داده بسته ای در سیستم دیجیتال عمل میکنند 6 لینک به دیدگاه
رویای ماه 865 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ انتقال صوت که در شبکه gsm کاملا دیجیتال است.یعنی بهتره سوالت رو عوض کنم چطور دیتا رو منتقل میکند چون پرونده صوت در گوشی موبایل بسته میشه به این صورت که در گوشی موبایل فرستنده صدای شخص مدوله میشه و در شبکه به صورت دیتا با آن برخورد میشه و این دیتا پس از رسیدن به مقصد در گوشی موبایل گیرنده دمدوله شده و دوباره به صوت تبدیل میشود. یک نکته دیگه اینکه با همون صدا نیست چون برای مدوله کردن ابتدا صدا را فیل تر میکنند و فرکانس های بالای 4khz را حذف مینمایند تا پهنای باند کمتری تلف شود برای همین معمولا صدای خانمها و بچه ها که دارای فرکانس های بالاست از پشت گوشی کمی متفاوت شنیده میشود. البته میتوان گفت به فرکانس حامل یعنی سیگنال مدوله شده فرکانس ارسال تغییر میکند تا سیگنال اصلی کمتر تضعیف شود 5 لینک به دیدگاه
رویای ماه 865 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ به به تبریک میگمممم از تاپیکای خوبتونمنم به سوالا یه نگاه انداختممم چه جوری به نت وصل میشیممم هی شماره میگیره شماره رو کجا میگیره؟ فضا؟ فکر کنم منظور شما dial upباشه وقتی شماره روی کارت وارد میکنی این شماره اتصال هست در نت جستوجومیشه وبه سایت سرور از طریق تلفن سایت متصل میشه وقتی اتصال انجام شد دستور وصل نت داده میشه البته رمز وغیره هم چک میشه 6 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ البته میتوان گفت به فرکانس حامل یعنی سیگنال مدوله شده فرکانس ارسال تغییر میکند تا سیگنال اصلی کمتر تضعیف شود بله البته حرف شما در مورد تضعیف درست است اما منظور من تضعیف و فرکانس ارسال نبود منظور من فیل تر شدن صوت قبل از مدولاسیون بود که باعث از دست رفتن مولفه های بالای 4khz میشود و در نتیجه صوتی که بعد از دمدولاسیون ساخته میشود اندکی با صوت اصلی متفاوت خواهد شد. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده