vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ ایرانسل فقط همون دوره اولی که وارد بازار مخابرات شد کل هزینه هاشو برداشت کردهاصلا فرقی هم نمیکنه ایرانسل باشه یا نون خشک سل هرچی وهرکی اون هزینه رو میکرد زود جوابشو میگرفت! الانم طمع سود زیادتره انگار اخه هزارتومن اینوراونور برا درامدهای مولتی میلیاردی چه فرقی میکنه قبول ولی هر زهر ماریه بالاخره همین که انحصار شکسته شد(حالا کژدارومریض) بازم خوبه... اگر همراه اول تنها بود! هیچوقت زیر همون 440 تمن نمیداد تاره متناسب با نرخ تورم هم گرونش میکرد غیر از این ارتباط با مشتریشون خوبه نه مثه اونا که موقعی که میخوای فرمشو پر کنی انگار دارن بهت پس گردنی میزنن 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ بی وجدانا تا دیدن اعتراض کردم جمعه از 2.30 ظهر تا 3.30 شب قطع کردن 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ این چیه که دارید در موردش حرف میزنید ؟ ببخشید من بی اطلاعم ها... ولی زیر 2 مگ به کار من نمیاد... با این سرعت ها کار نمیکنم... 2 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ این چیه که دارید در موردش حرف میزنید ؟ ببخشید من بی اطلاعم ها... ولی زیر 2 مگ به کار من نمیاد... با این سرعت ها کار نمیکنم... من احتمالا پک يکماهه بخرم، آخه گيگم داره تموم ميشه(صداي شيون و ناله از ته سالن) همش يه گيگ واسم مونده(گريه حضار) يک ماهه نامحدود چنده؟ از کجا بايد بخرم؟ لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ نامحدود دو ماه نمیده 2.5گیگ میده10000تومن 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ من احتمالا پک يکماهه بخرم، آخه گيگم داره تموم ميشه(صداي شيون و ناله از ته سالن)همش يه گيگ واسم مونده(گريه حضار) يک ماهه نامحدود چنده؟ از کجا بايد بخرم؟ منم قرار دادم داره تموم میشه دیگه... قراره بدم جمعش کنند... میخوام برم از شاتل بگیرم... شایدم برم وایمکس ایرانسل بگیرم... نامحدود دو ماه نمیده 2.5گیگ میده10000تومن یعنی شما نمیتونید لذت دانلود یک فایل 12 گیگی رو بپشید ؟ لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ من کم از همراهم استفاده می کنم هر بار که یه مدتی میشه که از شارژم کم نشده یهو می بینم یه مبلغی الکی پریده همین چند روز پیش اول 250 تومان پرید بعد 300 تومان، همش 30 تومان مونده بود که شب دیدم شده 0 ریال! یه ماه پیشم 600 تومان دیدم کم شده! دستشون درد نکنه لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ سرعت اینترنت ایرانسل با سرعت لاک پشت برابری میکنه طوری که دلت میخواد گوشیتو بکوبی به دیوار 2 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ نامحدود دو ماه نمیده 2.5گیگ میده10000تومن یعنی نامحدود نمیده؟ حالا چطور میتونم این گیگارو بگیرم؟ 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ چند ماهه که ایرانسل با 10000 تومن نت شارژ میکنه دانلود نامحدود و راحت با گوشی میشه به کامپیوتر هم وصل شد و با گوشی هم وب گردی کردکه این خودش شدت اعتیاد خانوادمون و بیشتر کرد خدا لعنت نکنه این امین و همش زیر سر اونه:icon_razz: ولی حدود 3 هفتس که 3 شب در هفته از ساعت 10 قطع میشه تا 4 صبح خب اینم یه جور دزدیه دیگه تازه دو ماه پیش 10000 تومن شارژ کردم ولی 7 روز صبر کردم نتم شارژ نشد:icon_razz: بعد کلی زنگ زدن و اینور و اونور گفتن پولتون پرید خوب اینم یه جور دزدیه دیگه معلوم نیست روزی چند نفر اینجوری ضرر میکنن اگه بخوای اینقدر بی رحمانه با قضایای داخل ایران برخورد کنی که موارد بسیاری رو میشه گفت. مثلا شما 3 الی 4 میلیون از پولی که بابت خرید اتوموبیل پرداخت کردی میره تو جیب شهرداری و وزارت راه و بیت تا شرایط رانندگی شما رو فراهم کنند. اما یه دفعه میبینی خونت میره تو محدوده ی زوج و فرد. 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ یکی میل کرده بود: پنجشنبه به یکی از دستگاههای عابر بانک مراجعه کرده بعد از گذاشتن کارت و وارد کردن رمز مبلغ برداشتی 200000 تومان را وارد و دریافت رسید را هم زدم که بعد از چند لحظه کارت خارج شد و روی مانیتور نوشت درخواست شما قابل اجرا نیست قبلا هم اون دستگاه سابقه این چنینی داشت کارت را برداشتم و رفتم. امروز جمعه مجددا به همان دستگاه ای تی ام مراجعه کردم و داستان روز قبل تکرار شد اینبار با انگشت در یچه خروج اسکناس را چک میکردم که باز شد و مبلغ درخواستی انجا بود که بلافاصله رسید هم بیرون آمد ولی بادیدن موجودی تازه متوجه شدم که چه کلاهی به سرم رفته است. ظاهرا فرد یاافرادی به درب خروج پول از دستگاه چسب مالیده بودن و ان دریچه بعد ازشمارش پول باز نمیشد و بهمین دلیل دستگاه بعد از خروج پول از محل نگهداری ان دیگر قادر به برگرداندن ان به ان محفظه نبوده و از طرفی هم شاید درسیستمش تعریف نشده که در چنین مواقعی چکار کند که فقط میتواند بنویسد درخواست شما قابل اجرانیست و مسلما بعد از رفتن شخص دزد حرفه ای از راه رسیده و براحتی با باز کردن دریچه اسکناسها را بر میدارد تا طعمه بعدی از راه برسد ما که الکی 200 تومن از دست دادیم شما مراقب باشید و لطفا به بقیه هم اطلاع بدین که ضرر نکنند 11 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ من میدونم ولی بهت نمیگم بگو یکی میل کرده بود: پنجشنبه به یکی از دستگاههای عابر بانک مراجعه کرده بعد از گذاشتن کارت و وارد کردن رمز مبلغ برداشتی 200000 تومان را وارد و دریافت رسید را هم زدم که بعد از چند لحظه کارت خارج شد و روی مانیتور نوشت درخواست شما قابل اجرا نیست قبلا هم اون دستگاه سابقه این چنینی داشت کارت را برداشتم و رفتم. امروز جمعه مجددا به همان دستگاه ای تی ام مراجعه کردم و داستان روز قبل تکرار شد اینبار با انگشت در یچه خروج اسکناس را چک میکردم که باز شد و مبلغ درخواستی انجا بود که بلافاصله رسید هم بیرون آمد ولی بادیدن موجودی تازه متوجه شدم که چه کلاهی به سرم رفته است. ظاهرا فرد یاافرادی به درب خروج پول از دستگاه چسب مالیده بودن و ان دریچه بعد ازشمارش پول باز نمیشد و بهمین دلیل دستگاه بعد از خروج پول از محل نگهداری ان دیگر قادر به برگرداندن ان به ان محفظه نبوده و از طرفی هم شاید درسیستمش تعریف نشده که در چنین مواقعی چکار کند که فقط میتواند بنویسد درخواست شما قابل اجرانیست و مسلما بعد از رفتن شخص دزد حرفه ای از راه رسیده و براحتی با باز کردن دریچه اسکناسها را بر میدارد تا طعمه بعدی از راه برسد ما که الکی 200 تومن از دست دادیم شما مراقب باشید و لطفا به بقیه هم اطلاع بدین که ضرر نکنند عجب تیزن :banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ اين دزد سل خيلي از اين بلا ها سرم اورده چه ميشه كرد حيف اول اسمش ايرانه اين بيشتر منو ميسوزونه 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ منم یه سیم کارت ایرانسل داشتم هنوز شارژ 2 تومن خودش هم تموم نشده بود سیم کارت گم شد:ws44: آیا کاری از دستم بر میاد الان 5 ماه گم شده 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ حق با شماست , واسه من یه مشکل مشابه پیش اومده! تو آذر ماه 3 بار شارژ 2000 من 3 ساعت بعد از اضافه کردن اعتبار صفر شد!!! یه ماه پییش هم این اتفاق افتاد! هنوز نمی دونم دلیلش چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ اين دزد سل خيلي از اين بلا ها سرم اورده چه ميشه كرد حيف اول اسمش ايرانه اين بيشتر منو ميسوزونه اسم اصلیش ایران سرطانه نه ایران سل:icon_pf (34): :jawdrop::jawdrop: 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ حق با شماست , واسه من یه مشکل مشابه پیش اومده! تو آذر ماه 3 بار شارژ 2000 من 3 ساعت بعد از اضافه کردن اعتبار صفر شد!!! یه ماه پییش هم این اتفاق افتاد! هنوز نمی دونم دلیلش چیه؟ به بعضیا 1500 جایزه میده خو باید از یکی بدزده به یکی بده دیگه 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ 39 پست اسپم پاک شد خفه نشی شاهین که همش زیر سر تو:w74: 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ من یه بار یه 5 تومنی شارژ کردم بعد شارژمو خورد یه 5 تومنه دیگه هم زدم بازم خورد یه بسته یه ماهه اینترنتی هم داشتم و هنوز 20 روزی مهلت داشت اونم استفاده میکردم از شارژم کم میکرد کلی شاکی زنگ زدم اپراتور یه بار دوبار ده بار بلاخره جواب دادن بعد کلی جنگ و جدل و آمارگیری دو طرف از هم زنه پرونده تشکیل داد گفت 24 ساعت بعد نتیجه بهتون اعلام میشه هیچی ماجرا جوری شد که 10 تومن شارژم رو برگردوند یه بسته یه ماهه اینترنت صفر کیلومتر دادن بهم 5 تومن اعتبار درون شبکه بهم داد 1500 تومن اس رایگان بهم داد یه آهنگ پیشواز رایگان واسم فعال کرد و کلی چیزای دیگه خلاصه ده تومن ما شد مایه برکت پول شمارم خورد زنگ بزنین تا پرونده تشکیل نداده بیخیال نشین شماره پرونده رو هم بگیرین 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده