VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ همه با هم ===>:jawdrop: عجب گیری کردیما :banel_smiley_52: مینا این اش دسپخت توه ناکسه ها :vahidrk: بزار باباتو ببینم از قدیم گفتن در امر خیر حاجت هیچ استخاره نیستکی بریم خواستگاری دو تا داداشم دارهااا بزرگه مزدوجه کوچیکه هنو مجردها 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ یه دوستهاصلا زن نمیگیره:w00:سن بابامو داره:w00: دیروز میگفتی چرا باهاش دوست نمیشی الان میگی زنم شه؟:jawdrop: بابا بهت میگم تهه خندسحالا دختر نیستی نمیشه یه چیزایی گفت رقض بامونو ندیدی محل سکونتم کجاس ؟تهران رشتم دیگه :banel_smiley_52: حالا فک کن دخترم بگو بینیم چه خبره 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ دیگه از ما گفتن بود تازه قد بچتونم متعادل میشهمن میرم تو هم فکراتو کن بگو کی بریم خواستگاری لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ دیروز زنگ زده بود بهم میگم دستت درد نکنه ... برگشته بهم میگه خارش میکنم ولی خوب آمارمو دیروز تو کلاس رد کرد :ws28: بابا بهت میگم تهه خندسحالا دختر نیستی نمیشه یه چیزایی گفت رقض بامونو ندیدی ولی من دخترمما...سوووووووت همه با هم ===>:jawdrop: عجب گیری کردیما :banel_smiley_52: مینا این اش دسپخت توه ناکسه ها :vahidrk: بزار باباتو ببینم خب دلم میخواد دیگه ایشالا عروسی ارمین انشالله از قدیم گفتن در امر خیر حاجت هیچ استخاره نیستکی بریم خواستگاریدو تا داداشم دارهااا بزرگه مزدوجه کوچیکه هنو مجردها ا ِ برادر ِ مجردم دارن؟!...سوووت 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ دیروز میگفتی چرا باهاش دوست نمیشی الان میگی زنم شه؟:jawdrop: :banel_smiley_52: حالا فک کن دخترم بگو بینیم چه خبره الان میرم یادم بیار تو مسنجر واست تعریف کنممیترکی از خندهمن گفتم دوست شو تا ترم دیگه عروسی 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52: حالا فک کن دخترم بگو بینیم چه خبره لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ الان میرم یادم بیار تو مسنجر واست تعریف کنممیترکی از خندهمن گفتم دوست شو تا ترم دیگه عروسی به منم بگووووووو...منم دلم خنده میخواد لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ :ws28: ولی من دخترمما...سوووووووت خب دلم میخواد دیگه انشالله ا ِ برادر ِ مجردم دارن؟!...سوووت نمیشناسیش اخه باید ببینیشاز دوستای صمیمی ارمینهدر اینه هم همسرشون میشن لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ نمیشناسیش اخهباید ببینیشاز دوستای صمیمی ارمینهدر اینه هم همسرشون میشن به سلامتی...مبارکههههههههههههه:shad: برم تاپیکشو بزنم؟! لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ پاشید برید بیرون اینخده زیراب منو نزنین :w00: مینا من میدونمو تو شبنم حساب تورو هم میرسم الان به این پستا میگن اسپم؟ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ ا ِ برادر ِ مجردم دارن؟!...سوووت بلهههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4: پاشید برید بیرون اینخده زیراب منو نزنین :w00:مینا من میدونمو تو شبنم حساب تورو هم میرسم الان به این پستا میگن اسپم؟ آرمین کی بیام شیرینی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ چه خبره ؟ عروسی آرمینه؟ آخ جون عروسیییییییییی آرمین مبالکه 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ پاشید برید بیرون اینخده زیراب منو نزنین :w00:مینا من میدونمو تو شبنم حساب تورو هم میرسم الان به این پستا میگن اسپم؟ اینا زیراب زنی نیس که...اینا حقیقته هاااااان؟اسپم یعنی چی؟ :smiley (18): بلهههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4: آرمین کی بیام شیرینی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای خودم نمیخواسم که لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ آرمین کی بیام شیرینی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :jawdrop::jawdrop: امین تو به حرف اینا گوش نکن اییییی خدا :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ چه خبره ؟ عروسی آرمینه؟ آخ جون عروسیییییییییی آرمین مبالکه اوهوم....بدو ازش شیرینی بگیر لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ اوهوم....بدو ازش شیرینی بگیر باشه خامه ای ازش میگیرم خوشمجه باشه لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ برای خودم نمیخواسم که :ws3: واس کی میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :jawdrop::jawdrop: امین تو به حرف اینا گوش نکن اییییی خدا :icon_pf (34): :ws3: واجب شد انزلی یه سری بزنم :ws3: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ چه خبره ؟ عروسی آرمینه؟ آخ جون عروسیییییییییی آرمین مبالکه یا خدااااااااااااااااا:icon_pf (34): مینا بترکی تو :w00: بابا سمیه جان اینا الکی میگن:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ آرمین شیرینیو رد کن بیاد خامه ای هاااااااااا به پای هم پیر شین حالا طرف کی هست؟ 1 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ یا خدااااااااااااااااا:icon_pf (34): مینا بترکی تو :w00: بابا سمیه جان اینا الکی میگن:icon_pf (34): ااااااااا چرا الکی؟ پس کی راست میگه؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده