baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این دهان بستی دهانی باز شد تا خورنده لقمه های راز شد چند خوردی چرب و شیرین از طعام امتحان کن چند روزی در صیام چند شب ها خواب را گشتی اسیر یک شبی بیدارشو!دولت بگیر گر تو این انبان ز نان خالی کنی پر ز گوهرهای اجلالی کنی تا تو تاریک و ملول و تیره ای دان که با دیو لعین هم شیره ای طفل جان از شیر شیطان باز کن! بعد از آنش با ملک انباز کن لقمه تخم است و,برش اندیشه ها لقمه بحر و,گوهرش اندیشه ها مولوی نقل قول از وبلاگ دوست عزیز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ سلام واقعا مرسى بالاخره دارم كسايى رو ميبينم كه نگاه و ديد مسموم به موسيقى ندارن خوشحالمو بهت تبريك ميگم 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ سلامواقعا مرسى بالاخره دارم كسايى رو ميبينم كه نگاه و ديد مسموم به موسيقى ندارن خوشحالمو بهت تبريك ميگم من که نفهمیدم منظورت چیه ولی واسه آپ کردن تاپیک تشکر میکنم این اهنگ نشیدم بودم اخه 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ سلام دوست عزیز شعر زیبایی بود ولی من تا حالا نشنیده بودمش ، مطمئنی از مولویه؟ 1 لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ سلام این شعر خیلی معروفیه مخصوصا برای اهل موسیقی ایرانی به همین خاطر من اول از اون نظر نگاه کردم......:ws2: لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ همچنین مولانا می فرمایند تخت طاووس است و وسواست کند دم زند تا از مقامت برکند لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده